iMetre Fullet explicatiu (català)

678 views

Published on

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
678
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

iMetre Fullet explicatiu (català)

 1. 1. EL TEU CAMBRER VIRTUALI-MetreLI-Metre, és un sistema de gestióde comandes on els usuarisdisposen dels medis necessaris perenviar aquestes, directament a lacuina perquè siguin preparades. Uncop sol·licitats els productes,queden integrats en el TPV degestió de lestableiment i permetenel control total de les comandessol·licitades i el posterior cobramentde les mateixes.
 2. 2. EL TEU CAMBRER VIRTUAL I-Metre Aquesta aplicació és 100% personalitzada i adaptada per a cada una de les necessitats dels nostres clients, per oferir-los la màxima garantia per a la seva satisfacció.
 3. 3. EL TEU CAMBRER VIRTUALI-MetreEl nostre sistema de gestió decomandes en establiments dhosteleriaha sigut guardonat amb el premi dINNOVARED a les idees mésinnovadores.
 4. 4. EL TEU CAMBRER VIRTUAL Avantatges de l´I-Metre PER A L’ESTABLEIMENT: Diferenciació i imatge, els clientstrobaran una nova forma molt visualdinteractuar amb lestableiment.
 5. 5. EL TEU CAMBRER VIRTUAL Avantatges de l´I-Metre PANTALLAZO TPV PER A L’ESTABLEIMENT: Permet un control de les seves vendes i transaccions, a lestar el sistema connectat al TPV de gestió de comandes, aquestes queden automàticament guardades per al seu cobrament posterior.
 6. 6. EL TEU CAMBRER VIRTUAL Avantatges de l´I-Metre PER A L’ESTABLEIMENT:Permet lobtenció de valoracions dels seus clients, els quals podran ferrecomanacions, valoracions dels plats...
 7. 7. EL TEU CAMBRER VIRTUAL Avantatges de l´I-Metre PER AL CLIENT: Permetrà un major dinamisme i control a lhora defectuar relacions comercials o informatives tant amb lestabliment com amb la resta dusuaris, ja que podrà valorar les opinions i recomanacions de la resta de clients..
 8. 8. EL TEU CAMBRER VIRTUAL Avantatges de l´I-Metre PER AL CLIENT: Obtindrà tota la informacio dels productes sol·licitats i permetrà descartar aquells amb aliments als quals se sigui al·lergic o no els hi agradin.
 9. 9. EL TEU CAMBRER VIRTUAL Avantatges de l´I-Metre PER AL CLIENT: Podrà de forma senzilla comprovar lestat de les seves comandes. Permetrà efectuar comandes sense necessitat desperar torn de forma descontrolada i no tindrà la necessitat desperar que un cambrer sacosti a la taula per poder atendrel. Sevitaran els malentesos, tant de plats com de quantitats, és el client el que decideix allò que vol prendre
 10. 10. EL TEU CAMBRER VIRTUAL L’I-Metre li permetrà estalviar temps a lhora datendre a un client El seu restaurant o hotel seran una referència de tecnologia i modernitat davant el client
 11. 11. EL TEU CAMBRER VIRTUAL De fàcil maneig i intuïtiu, és òptim per a clients de totes les edats La seva versatilitat li permetrà personalitzar-ho de la manera que més li convingui a vostè i al seu negoci.
 12. 12. EL TEU CAMBRER VIRTUAL Imatges de gran qualitat per mostrar els seus plats, els ingredients, etc… li permetran als seus clients tenir una major informació del producte.
 13. 13. EL TEU CAMBRER VIRTUALElegant, modern, ràpid,eficient i econòmic,lI-Metre és leinafonamental per posicionarel seu restaurant o hotelentre els més destacatsdavant un públic cada diamés exigent amb laqualitat i el servei.
 14. 14. www.abanqg2.com

×