Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Време

547 views

Published on

Време, писан на шпанском језику оригинални, показује како смо открили овај пут, и да не може бити релативна, из једноставног разлога што будућност није прави, не постоји.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Време

 1. 1. Time Tiempo Tiempo Tiempo Tiempo Tiempo Tiempo Tiempo Tiempo Tiempo Tiempo Tiempo Tiempo Tiempo Tiempo То је електронски превод оригиналног документа, писани на шпанском језику, ми се извињавамо ако то се разликује од оригиналног превода Autor Arturo Raúl Cortés
 2. 2. Исаац Неутон Исаац Неутон је највећа британског деци, такође означен као велики физичар и математичара. То је заправо генијалац којима дугују откривање универзалних закона гравитације, камен модерне науке. Он је био један од иноватора на Диференцијална и Интеграл каменца, и успоставио законе механике. Он је успео изградити први телескоп и одраз су такође важан допринос проучавању светлости. Исаац Неутон је рођен на Божић на стари јулијански календар у 1642, што одговара јануар 4 од 1643 од нових грегоријанском календар, који је године умро је Галилео. Он је био син посмртан а фармер, Исаац Неутон, који је умро од пнеумонија три месеца пре, и Анна Аысцоугх, који је дошао из релативно богате породице који је међу својим члановима, професионалцима и цлерицс. Његово рођење је прерано, а за неко време чинило да не би преживео због физичке слабости. У време његовог рођења Неутон просуђује само један килограм и био рекао да се тако мали да стане у један литар-југ, међутим, била је да постане робустан и здрав дечак. Његова мајка борила гурнути породичне фарме у Уоолстхорпе, заселак око 150 километара северно од Лондона. Пута била тешка, као што су почели крвав грађански рат који би узнемирио Енглеској за шест година. Тхе устаника армија Оливер Цромуелл и парламентарних реалан Царлос Пример са којима се суочавају мала села. Кад је Изаку је било две године, његова мајка вјенчали један богати министар зове Барнабы Смитх, који се нису осетити узбуђење за мале, што нисам имао намеру да узимање накнаде. Велечасни Смитх је послат да живи са својом баком и преселио са својом новом супругом на сусједном селу. Сходно томе, Смитх је био веома задовољан не Изаку, који је признао да се 20 година, у писму у којем се вагати њихове грешке, претили су његова мајка и велечасни Смитх сагоријевати их све дома и није јако добар знак за будућности чекала да се млади човек. Исаац Неутон'с образовање започела је у две мале школе код куће његова бака Маргеры. Његове прве године студија не даје јако добре резултате, а мало стављајући нагласак на школским активностима и уместо изразила интерес означени по механичке играчке. Он је неповјерљив и подозрив растао, уз велике потешкоће међусобно са другима, карактеристике које временом ће бити све више очита. У доби од дванаест, послат је да наставимо његовим студија на Кинг'с Цоллегеу у Грантхам, онда је насељена са две хиљаде до три хиљаде становника. Тамо је студирао латински и Библије, али је имао контакт са мало науке. Деца волео књиге и узимајући белешке о свему што га интересује, јер пуњење хиљадама страница бележака са сићушне тачке и уредан.
 3. 3. Село Уоолстхорпе дванаест километара далеко, па Изак је основана у Грантхам целе школске године, укрцај код куће Др Уиллиам Цларк, локални фармацеут, чија је супруга, мајка пријатељ Неутон. Цларк имала таван пун Наука књига које је волио дечака и читати све врсте хемикалија експериментисати са њима. Осим тога, имао сам прекрасан пасторка, са којима је имао Неутон касније тинејџерским романтику, прва и задња његова живота. Мисс спрата је била две године млађа од Изака, био је образован и одрастао заједно и чини се да Неутон се заљубио у њу, иако он никада није био проглашен. Увек третиране са великом љубазношћу и жељене да остане код куће са њом играти са другом децом, који су били превише паметан и откачено. Касније сам био лијегање поглед сваки пут кад је била у пољу, чак и кад је већ био ожењен и дао му је сума новца кад га треба. Зато се овде прича о једина љубав његова живота. Пост Неутон'с уму била окупирана за време од четири године провео у Грантхам. Он је могао множити колица окреће око док је он сједио на њему и дизајнирали сложив папира лампа која се просвјетлити путу у школу у јутро таме. У тим годинама, у близини града започела је са радом једна вјетрењача. Што се тиче, знамо да је могуће, да се млади Милл Неутон студирао са толико пажње као модел за репликацијски по томе што је радио на савршенство. Везавши по принципу је Сунчани сат, он је научио, не само за израчунавање времена, али и дан у месецу и предвидети догађаје као што су солстицес и екуиноксес. Био је познат по поруццујуцхи време знајући сунце, али обично забораве да једете поднесена је својство да персистед током свог живота. Чак је и вјетар је фасциниран. Једног дана велику олују устала. Као људи потражили склониште од ветра мудрих, млади Изаковим спроведена шта ће касније подсетити како је његов први научни експеримент. Прво скочио са ветром, а затим против тога. Упоређивање са удаљености од два скоковима, он би могао проценити снагу у олују. Кад ми је било шеснаест, његов очух је дечак умро и вратио кући како би своје мајке, удовице и опет са три друге деце, у управљању породице фарми. Неутон не осећа склоност за живот на терену и никада ставити своје срце на послу. Саградили воденица на потоку - комплетна са брава и брана - а овце без монитора упасти пољима кукуруза ближњем. Кад је послата бринути стоку је сједио испод стабла и умочен дубоко у једну књигу. Прича иде да је на једном приликом он се вратио на фарму дубоко у мисли, држи коноп који је везан Идо коња. Животиња је побегла без Изаковим остварени. Традинг дана за мито слуга руковати куповине и продаје, како би прошла времена бавити се нове гаџете или читате.
 4. 4. Његова радозналост је очито лимит није проширен на пољопривреди. Тхе велечасни Уиллиам Аысцоугх, Унцле Изака, он је уверен да је његова мајка послала на студије у Цамбридге. Његов учитељ, г Стокес, који је инсистирао да Неутон'с талената су истрошен на фарми, понудила угостити га у сопствени дом. За 17 година, Неутон се вратио у Грантхам припреме за колеџ. У то време, универзитет је привилегија ретких и млади људи из друштвеног Неутон добила до које нивоа образовања. Када је примљен у престижну Триниты Цоллеге у Кембриџу, био је регистрован у категорији сиромашних студената, који су били плаћени анкетама у разним домаћим служби, делује као вратари, кувара или уаитерс и сервирање наставника. Такође је добио неке бенефиције код малих износа је добио од своје мајке. Ниједан од ових активности заслужен њему много пријатеља. У Цамбридге, Изак испуњена његова самоћа са студијом. Као у Грантхам, није могао сакрити њихову интелигенцију, а то је врло пуритански однос заједничког у оне дане, који је имао највећи научници открили ужитка у кафићима и брассериес. Нису задовољни овим не ужитак, Неутон је започео списак своје грехе, укључујући "мисли, речи, акција и прљаве снове." Године био је 1661. Цоперницус учинио 120 година показала је да је Сунце центар у соларном систему, а не на Земљи. Да ли је 51 година да Галилео је најавио да је планету Јупитер је имао четири сателита, укључујући открићима направљен са својим телескопом. Има је исто тако добар број година да Кеплер је открио да је планете се не крећу у круг око сунца, али у еллипсес. Али и даље су универзитета наставна физика и астрономије у Аристотела, који је већ 2000 година. Момак наставна себе нове филозофије и постаје стручњак у астрономији и математици свога времена. Неутон није, у својој првој години студија на Кембриџу. Али, срећом, имао је вриједна помоћ Изакове Барроу је уважени професор математике, који је био импресиониран са својим вештинама и препоручио га за стипендију. Пар је у припреми за покретање јој дипломски рад када Енглеској је погођен бубоничку куге, које су хиљаде живота, посебно у градовима као што су Лондон и Цамбридге, чији су прљаве и претрпани предграђе пружају идеално тло за расплод болест преноси преко ратс. Универзитета привремено затворено, а његови ученици побегли у руралним подручјима мање погођена. Неутон се вратио у Уоолстхорпе, Цамбридге посетити с времена на време користити библиотеку. Тишина на породичном имању, почео његов снажан интелект за рад у широком спектру научних и математичке проблеме, полагање темеља за дугорочно остварење.
 5. 5. На Уоолстхорпе, дани пролазили полако, уз редовне ритам живота земље. Иссац Неутон је провео више времена са мајком, а иначе сам била на миру. Било је тамо нико с ким дискутовати или размену погледа и имали врло мало књига доступна на њих. Ова фаза интелектуалне изолације, лишен било каквих дистрацтионс, помогла му је подићи тхреадс многих мисли и да донесе како би се њихове идеје. Можда досаде одиграла улогу у подстицање Неутон у фокус, готово обсессивелы, у неким проблемима. Он је саградио прву функционалну верзију нови астрономски инструмент, телескоп размишљања, користећи Заобљено огледало уместо сочива да се фокусирате светло. Развио нове и моћне гране математике, Диференцијална и Интеграл каменца, чиме инфинитезималан израчун на решавању проблема у физици и астрономији. Извршена је основна дела његова Теорија универзалне гравитације, која ће детаљно описати кретање планете око сунца и све његове познате законе кретања. Неутон развијена његова теорија у лето 1666, када је било само 23 година након што видим јабука пада са стабла на породичном имању у светлу месец. Млади научник је упитао: "Зашто јабука јесен је увек вертикално на тло? Зашто не померите латераллы или горе, али увек се према центру Земље? Заиста, разлог је да је земља привлачи. Ако је ствар привлачи материју, која мора услиједити у размјеру своје количине. Стога је привлачи јабуку на Земљи, као и јабука привлачи Земљу. И месеца, такође је предмет који снагу? Да ли гравитације протеже цијелом свемиру? " Када се на стабло јабуке да Неутон'с мисли усмерене на идеји универзалног гравитације умро у 1820, био је исјећи на комаде, који су пажљиво сачуван. Ако Неутон је начинио познати њихова открића би био математичара сматрају највећим у Европи, али није ништа да објављују. Бојао се да ће дати глас објављивања и уздржати њихову приватност. Да ли за то разлога, неискуства или лијеност, Неутон није објавити своје резултате, а не говори с ким његова открића. Две године касније извештај достављен Барроу, који су објављени само двадесет година касније. Пропуст да промптно објавити резултате својих студија открила врло брзо, као пракси која се током година изазвао га нелагода и бескрајне полемике. Настављена његова студија у Кембриџу, добијање титулу Мастер оф Артс ин 1668. Следеће године, професор Барроу оставку предсједавајућег математике Луцас бави Теологија и препоручује Неутон као његов наследник. Испред столице, дао већину својих оптичка и математичка открића, али готово нико није присуствовао. Служио је на
 6. 6. том положају 26 година са великом одговорношћу. Цамбридге преостаје само неколико недеља за време празника. објављено у Роыал Социеты за анализу и тиме је именован међувремену, посла га да се краљ Цхарлес ИИ телескоп рефлектор је он развио. Краљ је члан у 1671. Следеће године, он је послао извештај на Роыал Социеты на његов студиј светла и боја. То добила и пуно критика, дакле, Неутон је ретрајо више о себи и наставила до кашњења годинама објављивања остали њихови налазима. Млади математичара и астроном Едмунд Халлеы посетили Неутон често, увјерава их да објавимо њихова открића. Коначно, Неутон је написао на латинским је "Математички принципи природне филозофије", богата детаљима, уз прецизне тестове на основу класичне геометрије и својим налазима иненађујуће ретка у филозофији, математици и науке. Године 1687, за 44 година, објавио је овог рада, познат и као "Принципиа", наводећи резултате својих студија на земаљских и небеских механике. Постоје три закона кретања које би могле довести у модерној науци динамике, која у комбинацији са Кеплер закони омогућили му да формулише својој славној Право гравитације. Неутон развили математички куантифиед објашњење гравитације једнака да покривене земаљских и небеских појава. Научници о времену одмах препознали важност рада и онда раинед почасти. Објављивање "Принципиа" замотан га у свој први прави спора око ауторство његове теорије. Тхе филозоф и физичар Роберт Хоок, старији, извијестио је да је имао Неутон украду идеју да се тела привлаче једни друге са силом која варира обрнуто са трга његове удаљености. Неосноване оптужбе је, иако је истина да је Хоок и размијенили писма Неутон имао у прошлости. Хоок је имао чак и указао на грешку у Неутону, што он никада није опростио њега. Одговор на то је била оптужба за плагијат незаустављив бес. Уместо постављања великодушан признавање Хоок, што би могло имати ништа, Неутон је узео освете у рукопису књигу и избрисане све је позивање на Роберт Хоок. Неутон је био срамежљива, али то би могла бити жестоко противник. Исте године 1687, активно учествовали у одбрани од Университы оф Цамбридге против намеру Кинг Џејмс ИИ оф Енгланд у католичке институције. Славна након револуције 1688, универзитета изабране га као једног од својих представника у британски парламент. Затим је постао пријатеља с филозоф Јохн Лоцк и две провео неколико сати расправљали теолошка питања, посебно Тројства. Уз његов интерес за науку, Неутон је такође привући студиј алкемија, мистик и теологије, канализирања своје напоре на проблеме библијских кронологију. Године 1693, када је Неутон био је 50 година, једна лит
 7. 7. заборави свећу и његов пас учини пада, проузрочење пожар који уништио своје собе у својим рукописа. То је био умочен у очајање, она је имала нервни слом за неко време и његов ментални факултетима су ослабљен. Следеће године већ опоравила, али не опет да се упусте у системска истраживања. Убрзо након, Исаац Неутон је именован за директора у Минт Енглеске, врло добро плаћен, па је поднео оставку његова професура на Цамбридге. Иако је био прилично почасни положај, Неутон је то врло озбиљно и све промене на енглеском монетарни систем који су били на снази за 150 година. Ако ћемо искључити од две године од куге, имала је провео више од тридесет година између аскетски зидови универзитета, јако интензиван у односу на студије, али врло сиромашних на нивоу појединца. Један је написао да су његови помоћници никада не видје Неутон ангажована у рекреацију или разоноду, а то је била вожња, вожња или игру, јер сам мислио да сваки час посвећен проучавању није изгубљено време. Литтле укључених у животу универзитета; ретко једу у заједничкој соби, и када је чинио, он би могао бити са погрешне ципеле везан је одећа и коса у нереду распојасан, као да друге не постоје. Око је само његови ученици, веома мало, неколико колега и пријатеља који је једном дошао у Цамбридге му у сусрет. Остатак њихових личних односа су по дописивање. Али чак и та пријатељства, енмитиес и, наравно, уско је повезана са околиша и научно називају га у интелектуалној нивоу у личне или емоционалне. Сваки тако често одлазили на Уоолстхорпе, где је редисцоверед места њиховог детињства, њихових породица, а посебно за своју мајку кад је умро, у лето 1679, такође се догодило пропустите ову тачку. Уз његове смрти нестала из његова живота и срце му је била једина жена која је успела да испуни их. Исаац Неутон је постао предсједник Роыал Социеты у 1703 до 60 година, на том положају је окупирана до смрти. Са седиштем у Лондону, он је посветио свој живот да би се испунио свој рад на Минт и Роыал Социеты, њихове личне читање и учење. Ин 1705 он је книгхтед бы Куеен Анне, био је први научник који је добио ову почаст за његов рад. У исто време, дошло је до спора са немачком математичара Готтфриед вон Леибнитз о очинства од каменца. Леибнитз је изумео обрачун на сопствену, десет година након Неутон, али нико није знао, јер он није ништа објавио, тако да је немачки учинио пре. Спор над очинства од грана математике која је ружна. Неутон и Лајбницовој поштеђена ни ниске ударце, а Неутон је био најгори. Сви чланци који се појављују у одбрани приоритет Неутон сам написао, потписан
 8. 8. је са именима његових следбеника. Неутон користити свој полозај као предсједник Роыал Социеты да именује комисију "поштен" да испита случај. Службени извештај о томе, оптужујући Лајбницовој је плагијат, написао сам у тајности. Не смрти Лајбницовој Утврђује: Неутон наставак за покретање напада на његов противник на сваку прилику до сопствене смрти. Према крају свог живота, Сир Исаац Неутон је био још увек похађају састанке парламент, али често заспу. Једном приликом, добио горе, као да се говори. Била је то дубока шутња. Учесници радовати се речима познатог научника, који су на спрат по први пут, али само Неутон затражено да затворите прозор јер је хладно. За 82 година, због здравствених проблема, остави Лондону и преселио у Кенсингтон, где је провео његовим годинама старења у бригу о нећакиња, Цатхерине Бартон, ћерка сестра. Неутон никад ожењен. Његов карактер Арисцо, педантан, и изузетно вјерској није направљен како би привукао пажњу женског, и никад не занимају за жене посебно. Његов биограпхерс кажу да је умро дјевица. Његова мржња према женама очигледна, у комбинацији са екстремним пуританство, она не може чак ићи на бротхелс. Исаац Неутон је умро, Марцх 31 1727, до 84 година, након Острог погоршање болести бубрега. Његови остаци одмора у Уестминстер Аббеы. Његови научни радови и даље су утицајни и данас, готово три века касније. Чак и данас, када је Њутнов динамике као што се види само део ширег платну сликана су Релативиты оф Алберт Ајнштајн, већина нас још увек мислим на Њутнов условима, те Неутон'с закони су на снази на свемирски брод се усмерава на Месец и планете. Кад је син астронаут Уиллиам Андерс питао ко га одвезли су Аполло 8 свемирска донијети га на Месец, његов одговор је био: "Мислим да је Исаац Неутон у перформансама много замах сада." Важност Неутон за западни научних помислио је знатна. Он се сматра оцем класичне физике, није узалуд и његова два главна дела, Пхилосопхиае Натуралис Принципиа Матхематица (1687) и Оптицкс (1707) се узимају као примери Кӱхне на научне парадигме, као и комплетне системе са компонентама које су тумачио Научници 'даљи рад. Исаац Неутон Оф ноте је његов највећи допринос као и увођење метода: закони су генерализација добијених кроз математичке индукција и анализа појава или систематског експеримената, те су једини поуздани основ знања. Дакле, механика Неутон је рођење модерне физике, на обожавање на узрок-ефекат
 9. 9. однос, који савршено изражавају израз не хипотезе прст (не градимо сценарио). Такође вредан пажње је дефиниција простора и времена, као апсолутни концепата, које се не увјерљиво, као ни било која дефинише физикални процес (који је важан део њиховог разговора са Лајбницовој), дизајн који превладава у физици до доласка на Тхеоры оф Релативиты. Индекс Ми укључују дефиницију у речник следећим речима. Наука Време Константа Абсолуте Хипотезе Теорија Експериментисање Законодавство Релативна Основна магнитуде Димензија Тест Предговор Члан Епилог Дефиниција наука. (Дел Лат. Сциентиа). 1. ф. Боды знања добијена кроз опажање и закључивање, систематски структуриран и оних дедуцед опште принципе и законе. 2. ф. Знања и ерудиције. Имати пуно или мало науке. Па бити наука. Човек науке и крепости. 3. ф. Вештине, стручности, знања о телу ништа. Тхе сциенце оф лопов, палата човека вивидор. 4. ф. пл. Боды знања у погледу науке, хемијске и физичке. Природословно-математички факултет, Факултет за разлику од уметности. време. (Дел Лат. Темпус). 1. м. Трајање од ствари подлијеже уклањање. 2. м. Физичка количина која врста след догађаја, успостављање прошлост, садашњост и будућност. Његове јединице у Међународном систему је други. 3. м. Део овог тока. константан. (Дел мрав. Парт. Цур. Унети; Лат. Цонстанс,-антис). 1. адј. Састављена.
 10. 10. 2. адј. То је досљедност. 3. адј. У једној ствари: устрајан, издржљива. 4. адј. Стално понавља. У. т. ц. с. ф. Тхе иронија је Константа у његову раду. 5. ф. Мат. Количине које имају фиксне вредности у датом процесу, прорачун, итд све, ТА. (Дел Лат. Абсолӯтус). 1. адј. Независни, неограничено, што искључује однос. 2. адј. У једном приказу, поглед, итд., Или жељу и његове манифестације: искрен, одлучан, јасан. 3. адј. Цјелини, укупно, потпуна. Силенце, апсолутни заборав 4. адј. Која постоји сама по себи апсолутан. У. т. ц. с. м. Тхе абсолуте 5. адј. цолок. Или доминантна императива од генија. 6. адј. ФИС. Такав магнитуде: која је Измерена од нуле, заправо одговара одсуству на љествици у питању. Апсолутна температура 7. адј. Грам. Ин а бројка придјев: кардинал. 8. адј. Куім. У хемијским течностима које не садржи воду или нечистоћа. 9. ф. Тврдња у општем тону безбедности и наставе. 10. ф. цолок. Мил.) + апсолутни лиценцу. хипотезе. (Дел Лат. Хипотезе, па своју 'гр. Ὑπόθεσις). 1. ф. Претпостављив нешто могуће или немогуће добити резултат истих. ~ Уорк. 1. ф. Који поставља као основа за истрагу која би могла да потврди или одбије ваљаност тога. теорије. (Дел гр. Θεωρία). 1. ф. Спекулативне знања сматрају независно од било које апликације. 2. ф. Низ закона који служе за повезивање специфичан редослед догађаја. 3. ф. Претпоставке чије последице су примјењиве на било коју науку или врло важан део ње. 4. ф. Међу античких Грка, верских процесија. у ~. 1. Лоц. адв. Без тестиран у пракси. експериментисања. 1. ф. Акцијски доживљај. 2. ф. Научна метода заснована на упит провокације и проучавање феномена. законом. (Дел Лат. Лекс, Легис). 1. ф. Правила и прописи стално мењају и ствари, први рођен на узрок, односно квалитета и услова истих.
 11. 11. 2. ф. Сваки од односа између различитих елемената који су укључени у феномен. релативна иде. (Дел Лат. Релатӣвус). 1. адј. Који се односи на некога или нешто. 2. адј. То није апсолутна. 3. адј. Нот муцх, у малим количинама или интензитета. Том случају дао релативну важност. 4. адј. Аргуаблы, могао бити доведен у питање. Ваше мишљење је врло релативан. величини. (Дел Лат. Магнитуде). 1. ф. Величина тела. 2. ф. Величајност извршности важност или нешто. 3. ф. Астра. Логаритамска мера релативне светлина небеских објеката, што је већи то је нижа је његова свјетлост. 4. ф. ФИС. Физичка имовина која може бити Измерена; п. еј., температура, тежина, итд. димензију. (Дел Лат. Димензије,-онис). 1. ф. Аспект или аспект нечега. 2. ф. Дужине, површине и волумена линију, односно тело површине, респективно. У. т. послао он. Фиг. А велики скандал. 3. ф. ФИС. Сваки од магнитудес оф скуп који се користе како би дефинисали феномен. На простору од четири димензије теорије Релативиты. 4. ф. ФИС. Исказивање величина као производ овлашћења од основних. 5. ф. Мус. Мерење од барова. тест. 1. ф. Акцијски ефекат и доказати. 2. ф. Разлог, аргумент, инструмент или друга средства којима се показати и доказати истину или лажност нечега. 3. ф. Знак, сигнал или показује да постоји нешто. 4. ф. Тест или експеримент који је нешто, како се у завршном облику. 5. ф. Медицински анализа. Предговор Време Време је члан анализе у смислу физичког, написана и дизајнирана за све особе, са или без знања у овом подручју, можемо разумети на једноставан начин без математичке формуле, стварност ове величине и са Овај чланак је подељен у две групе, практиканти физике, Први и најзанимљивији оригиналан и да је позив, научници и други, физички Плоча, они су они који имају високу стручну спрему у таквих материјала, субтлы усурпинг место науку, они то учинити на веома једноставан, све што вам је потребно је
 12. 12. један ГИС Плоча је нонсенс, и наравно неке математичке формуле, науку користи математике, као што алат за објаснити чињенице о стварном броју у том подручју, јер управо је то откриће, или да бисте проверили ваљаност било које теорије, било кроз менталне вежбе или експериментисања. Члан На почетку овог члана, видели смо како Исаац Неутон, а ми учинио том човеку као пример, и не постоји бољи пример како да, без страха од грешке, могу рећи да је, сматра се највећи научник свих пута. Наука, речник описује као тело знања добијених посматрање и закључивање, могли бисмо додати, здрав разум и експериментисања. Хипотезе и теорије нису науку, математика је веома ефикасан алат који се користе у науку, теорија може се рећи да ове идеје су изведени из закључке, многе велике пута, а остале су само идеје које није узалуд заслужују да буду узети у обзир, посебно појединци који сложености тих идеја које су обично научнике, такве теорије су изазов за науку, способни, или једнократни, ову реч, науку има Идо развијати, она је сада у опасности да се поново користе као могућност, те се тумачити, науку није могуће и не може се тумачити, то није наука, Исаац Неутон, нпр никада нисам сценарија, и то је због да научник био оригиналан, а показала је да позицију, чак и да нам се на садашњост, што је пример научника. Једна хипотезе речник дефинише га као нешто што је могуће да би се ова претпоставка последица, хипотезе или теорија користити као основа за утврђивање истине, а не научно, али сада изгледа, научни рачуна о томе је Па ко се рећи да је науку поново у опасности, јер опет, то се већ догодило у еволуцији науку, много пута, али само ставио као пример, и то у прошлости, да је била реч науку злоупотребљавали. У средњој доби у време од 14. про ин 1503, рођен је у провинцији у Саинт- Ремы Провенце, Мицхел де Нотредаме, који је постао познатији као Доктор инсигне Нострадамус, који је постао и брилијантна доспјелих, ово је говорио латински, грчки и хебрејски, и била је изузетно талентоване у математици, творца козметику и хемикалије за очување плод у доба ренесансе у Француској, када бубоничку помор удари, то доктор каже да је са њихове оинтментс и спасити хиљаде живота, науке, нажалост пошаст која је завршила на живот своје породице након тога и готово сигурно због ове катастрофе породице, његов аналитички ум и његово здравље донекле научних, преусмеравају су променом истинска наука,
 13. 13. за лажне науке, производ хороскоп, дивинатионс, пророчанства, и ствари које немају везе са науке, која је постала популарна у таквој мери да се чак и данас, многи читају ваш хороскоп, покушавајући гуесс ухат се десити сутра. То га доведе велику популарност, посебно међу имућнији свога доба, а са њом материјалних користи, био је унук од краљевих лекара и његов син Ренато Дуке Калабрија и Лорраине. Чињеница да је страх од истинског наука, узми заплетати У средњем вијеку није неоснован, јер многе од функција како би тај догодити се функцију, главни улаз је на сцени научно подручје, и брилијантна умове људи, са сложеним теоријама, подлогом са математичке формуле, која је утицала на научне заједнице, тако да чак и без тих научно испитан, тренутно генерише додатне теорија, заснована на теоријама То је апсолутно невероватно, научне заједнице универзитета у свету, лекције су научавали као да су чињенице и научно потврђене. Један од најважнијих је теорија Релативиты, Др Алберт Ајнштајн је несумњиво дјело посједовање бриљантан ум и многе њихове прогнозе и идеје су тестирани научно, она мора бити на уму да од горе наведених, то није непогрешив човека и његов посао није све његове идеје су тачни. Време Ми смо две позиције у односу на први пут Исаац Неутон, који су довели до класичне физике, да бисте утврдили које време је апсолутна, а пролази за све посматрача, па је време другу димензију простора. И друго, да је Алберт Ајнштајн, где пут је релативна, а не место за све посматрача и времена у којем је једнак димензији простора, окрећући га у тетрадименсионал координирати, где време пролази спорије кад спеед је већи. Размислите шта је време, а која се темељи на анализи да изрази мишљење и преузима позицију времена. Време је (времена на време, ми мај класифицирати као ентитет), наравно не, јер време није ни живот, време је след догађаја, који смо меру, те да мерног система је људски изум, проблем настаје у тренутку када је збуњена и је означен као један ентитет, то је како смо открили времена, јер то даје лажни утисак да су, како је тада био открио и дође на видело, са референцама, без тих ми нису могли бити свесни времена, на пример, ако је наш планету је на другом месту у свемиру, у близини где је увек лит по две стране, у потпуности, не би знали ноћ, дан би икад за нас, и из тог разлога да ми не би увек просвијетљени познавање звезда и планете, јер нисмо могли видети њих, наши дани би бити стална, а наш појам времена не би се исто, ако не можда нисмо ни свесни времена, можда чак ни мере, или можда мјерено у врло различите, а резултат који не би имао времена или бисмо могли да говоримо о различитим периода Наша прича ће бити врло различите, као и наше знање,
 14. 14. свемира знамо, а не у нашем репертоару знања, не би било подручју астрономије, ми не би сазнала за ротацију наше планете, на крају, други би се историје и еволуције људског знања. Али то није случај, нађемо времена, захваљујући тренутном положају нашег планете, захваљујући којима смо се односи на дан и ноћ, мјесец, звијезде и планете, и хвала за ове репер, развили смо систем с којима можемо мерити у прошлости наших предака као мјерен на различите начине, са пешчана часовима, соларних сатова и неке друге облике, у наше доба, почели смо га мерења у облику механичких њихала сатови, и више у задње време са дигиталном атомски сатови, а за то разлог да се време може се мерити, можемо класифицирати као магнитуде, величину, службено користити другу меру (е), јер су ове мере такође изумео начин раздвоје време између инцидената, имена и догађаје које су се појавиле као прошлих догађаја који се догађа као што је овај, и чињенице да се није догодило, али ми предвиђамо да ће се убудуће, јер је сматрала да је то направио 20 секунди пре овог прошлости и сматра се као будуће након тих. Па како смо открили времена и груби као планирано, ми измислити начин да се она мери, а утврђује се на другу службену радњу, прошлост и садашњост и будућност, као подела између чињеница, чиме се закључити да је време је мера, као резиме можемо рећи да су такве мере, као магнитуде, је апсолутна Константа. Сада анализира поделу чињенице, откријемо да прошлих догађаја су израђене су апсолутни у природи које се не може мењати, који су иза себе, не можемо се вратити у прошлост и променити, ја сам апсолутно непромјењиви су чињенице, то је разлићите природе, што мај Промена ћемо учинити све што је у овом ће имати импликације за будућност и одредити шта је рекао у прошлости, као што знамо историја, будућност, можемо рећи да у одређеној мери, можемо предвидети али делимично, и то не може бити апсолутна јер ми се само Магловито предвиђамо ће се десити, тако да можемо рећи будућности, и да, ако било који безбедност, апсолутни је да будућност не постоји не постоји. Од ове једноставне анализе можемо утврдити да раскида Исаац Неутон је право, јер је време апсолутно, и то време је људска измишљотина, те да је организација ствари и идеје, и то само, као и за људска моћ да да смисао и смјер у наше животе. До сада је ова анализа узима у обзир само заједнички осећај шта је то, то време, али може пружити научних доказа да се докаже да је време апсолутно, а не релативни, постоје неки који ће објаснити у облику менталне вежбе, у наставку. Брзина, овај магнитуде бити уведени у времену, мислим конфузије, и предложили да време је релативна, неке врсте еластичних време, ова идеја је само суптилно интелектуалне замку, дизајниран тако да у потпуности свесни и информисани пристанак Др Алберт Ајнштајн, у лукав и смион, ова теорија је формулисао, и примили, захваљујући великом репутацијом
 15. 15. је имао у време подношења, као што је време може се разликовати у својој мерења, карактеристике Као што смо мерити време, то је чини могуће, јер то мерење времена је људска измишљотина, али да она сматра да се повећа дискредитовати његова генија, у форми идеја, јер је Релативиты времена, начин на који теорија каже да се дешава, то је немогуће, као што ћемо видети у наставку. Брзина светлости, тако да смо знали да је брзина константна, за разлику од нпр брзине звука на исти начин, с временом је константна, али на време, овај магнитуде, можемо мењати цуннинглы са само предложити, Релативиты, модификација и време, то ће се догодити као резултат тога. Ово је место где здрав разум морају разликовати прави релативитет и откривен, лажним или боље. Прави Релативиты. На пример, то урадите следеће експериментисати са лицем, ова особа ће вас име Тиме, иако је експеримент на овај човек у различите планете, знамо, Измерена је мера кило (к), тежак субјект је промењен у односу на место где је тешка, на пример, ако особа која је тешка овде на земљи, може бити вредан, реци ти вагати 100 £, а ако исти појединац је тешка на другом планети, на пример на планети Марс, његова тежина ће бити другачији од онога добити овде на земљи, то је с обзиром на износ од масе и величине планете сваког посебно, и ХР ХБ, остваривало гравитатионал форце на тежини исто исто тако, ако појединац, временом се зове, је тешка за Јупитер на пример, добити различите вредности за прва два мерења, овде је пример истински Релативиты. Овај пример истинског Релативиты је најбољи пример за показати колико је заправо ирационалан погрешити са реалном физичком заправо виртуалне и потпуно неистините, разлог за разлику у мерење тежине овог човека, време, добро је познато да науку, али из неког разлога претпоставити да је Исаац Неутон никада није постојала, а не знамо зашто је особа тежи различито у три планете, на којима смо тестирани, то отвара могућност научног генија, садашњост теорије Релативиты материје у овој теорији је научник представио свој налаз који је изјавио да за неке Непозната разлога тело не вагати исти на различитим локацијама у свемиру, као и износ за масовно мијењати како одмакнути из земље. То би било занимљиво да теорија науку, и било би веома популаран, али је реалност ствари које би ту особу назвати времена, евиденције различите тежине у три планете, али је износ масе и структура није измијењена у овом Апсолутно, јер је разлога за разлику у тежини која није на исти начин на који је време рођак и може бити разлика
 16. 16. између мерења, на пример сатова, на копну и неких других у простору, различитим брзинама, па је брзина тежини мешања или на било који начин је истинска вредност времена, иако је на први поглед ово паресца другачије. Ово је тест који би требао тестирати неке од релативитет времена, овај тест се ради Ј. Ц. Хӓфеле и Р. Кеатинг, у години 1971, тест се састојао од неколико успона цезијум атомски сатови на комерцијални авион, који флеу за 40 сата и вратио на почетну тачку, то су различите тестове путују негде на западу и даље исток, како би утврдила да је повратак сатови нису били синхронизовани у неколико хундредтхс за разлику од тхоусандтхс од миллионтхс од другог, и као такав, Хӓфеле и Кеатинг, једино могуће објашњење је теорија Релативиты оф Ајнштајн, резултати од ових тестова које су објављене у часопису Сциенце 1972. Шта можемо рећи о тим тестовима и сигурно је да је атомски сатови не делују на усклађен начин, под различитим околностима, изазива недостатак синхронизације на крају овог теста су, надморска висина, брзина, поље земаљске магнетни, диференцијални притисак, температуру разлика или комбинацију свих тих, то је једина ствар можете пробати овај тест са било сигурношћу. Ми понављамо озбиљности и брзина могу променити очитања за часове, али не може мењати мерило време, јер време није ентитет, нема живот или постојање сама за себе, тако да се налазе ти људи на њихове доказа заблуду, јер на исти начин на који величину поља откривена је код нас, ја сам измислио начин да се вагати, па време је откривена и каталогизирана на исти начин као и величину, као и предмет, Тиме ће измислити начин да се она мери. За разлику од материје може сматрати једном ентитету, а не време, али ни у случају значи да је њихов прави разлике за промену у њиховим мерењима, да ли је снагу гравитације, или брзину. Овде, на парадокс у близанца Алберт Ајнштајн, то је парадокс да су два близанца, један је остао у земљи, док се с друге стране путује у простору, резултат овог парадокс је да је на земљи, туин доби изнад тога, У односу на путовању кроз простор, који је математички резултат. Шта можемо рећи о овој игри менталног или откријете да гледате концепт време Алберт Ајнштајн, ово се односи на парадокс органске материје и живе ствари, претпоставимо да је брачни парадокс који чини путовање је било у ума Ајнштајн, и резултат је да је на снази је предвидети математички, то није доказ да време тече у различитим брзинама, као што смо се вратили на исто место у почетку, време није ентитет који ступа у категорији количину, јер га можемо мерити, а систем са којима је мјерен је систем људских изума. Вероватно објашњење за дететове узраста који су путовања, бити уско везана за начин на који живе органске твари, под таквим околностима бестежински и супер брзину, али то је немогуће доћи до закључка да време могу бити еластичне или рођак. Оф
 17. 17. ноте у нашем врста људске расе понаша са личност, а то је одлика нас, без обзира на наше академске припрему, са веома ограниченим знањем, као што мај бити неписмен или са ПхД ин Пхысицал Сциенце, као да таква личност, ми смо у стању ставити на страну здравог разума, истине и науке, отказати наш аналитички ум и даље играти такву личност. Као што смо већ рекли, а користи се у прошлости садашњости и будућности, да би се разлика између догађаја кроз време, у овом туин парадокс земљу где је више од старења травел, Релативиты оф Ајнштајн је отворила врата могућности путовати у будућност, најзанимљивији део ове глупости, нешто што нико није престала мислити да будућност не постоји у времену, као и будућност у имагинарна пут је низ догађаја постоје у садашње време, и зато кажемо да је Др Алберт Ајнштајн, ЈА журба тој теорији на смишљен начин, потпуно свјесни, то је чињеница да у тој теорији, прошлости и будућности, као упорна илузија, он је био геније и таквих разлога није могуће прећи преко чињенице да будућност не постоји, као и прошле, за разлику у прошлости да можемо разматрати као истините чињенице о историји, који су снимљени, али као што сам рекао пре смо у времену где све је прихватљиво и изнад свих ствари екстравагантно, као Краљев одећу и тканине узалуд невидљиво, овај брилијант поставити преседан да је нешто могуће у физици, која спаркед Бука од теорије, радикала, као што је и античестица или тамне енергије, ту је популарно говорећи да говори ствари које спадају под сопственом тежином, као и на пољу физике, простор није тако, ствари у свемиру уместо пада, хвала на снагу гравитационе привлачење више. На брзину, као што су време и енергија, нису ентитете, они немају сопствени живот, те су подложне кретању материје, али на списку као груби, јер ми може измерити их, као и време открио референце видљив, а јединица за мерење је људски изум, готово све видљиве и премештање, вероватно кандидата за мерење њихове брзине, као што су на својој земљи ротације оси, на пребацује на земљи око сунца, на брзину је неосетљивим на путу кад нема наглих покрета, који је до недавно прихваћен зашто да земља није у центру нашег соларног система, у складу са теоријом Релативиты, време је релативан, а у овом случају промена у мерењу времена које се директно односе на неку другу величину, брзину, као резиме можемо рећи да је ова теорија претпоставља да је то више брзине мање времена, вероватно верујући да је максимална брзина у универзум је брзина светлости, као што знамо од око 300.000 км у секунди, што је нешто што не знам је брзина преноса у свемиру, јер то не може се мерити јер ми немамо референце, које су изван наше свемир, на чињеницу да не знамо брзину нашег свемира као цјелине, не значи да не преместите, можда не само кретање, али мај такође
 18. 18. ротација смена у паралелном свемиру и више, а то пак покрет је транслаторски. Брзина превођења наш планету је 29,5 са количином брзина ми 2'544, 000 км у једном дану, а стопа много нижа него на брзину свјетлости, тешко је одредити тачан старости наше планете али ми знамо да постоји барем милијарди година, односно да одреди старост фосилних органске материје која се користи за тестирање угљеника четрнаест узорака у више од 60,000 година, овај тест је најсигурнији и поуздано како би се утврдио старости нешто органских која је престала да живе, на овај начин рачунања времена објаснити без одласка у превише детаља, али овај начин утврђивања времена, можемо рећи да је угљен Четрнаест ће резати на 6,000 година пол дана, затим је гроф је нижа, или претпоставити да је наш свемир креће и то је превод брзином од 3000 км у секунди, а затим наш доказ угљеника-14 који се тренутно примјењују се у датум фоссилс, на основу овог брзина је превод наше планете око сунца, као што је рекао о 2'544, 000 километара на дан, а покрет превођења наших универзум као цјелина је 3000 км у секунди, добро, да ће се десити ако се промени брзина превођења у свемиру, на 30.000 километара у секунди, здрав разум нам говори да ништа, као доказ о угљеника четрнаест дати исте резултате као и начин на који се нестају угљеника из фосилних није нема везе са брзином пролазе земље, или брзину превод нашег свемира као целине, нестанак угљеника из фосилних нестати на исти начин у оба случаја. Већ су закони, као што су закони термодинамике, али тамо је било право време, али може се рећи да изјаве Исаац Неутон, у класичне физике, на време, задовољавају све захтеве за израду закона, што је зачуђујуће још није учињено. Епилог Сви главних проблема у физици појавила су да Цаталог ствари које нису ништа као што неки од њих су Време Енергија Брзина Те три, које нису, то је ентитета. Аутор Артур Раул Цортэс ууу.мыспаце.цом / лабораториоказуми Краљ је гол. Краљ је гол.

×