Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Joseph Beuys -La Pell-

2,046 views

Published on

Som dos profesionals en l'art i la pedagogia que volem compartir la nostra experiència i les ganes de conèixer més persones que vulguin unir-se al nostre projecte.
-Montse Cosidó & Jonathan Elbaz-

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Joseph Beuys -La Pell-

 1. 4. <ul><li>Cobertura </li></ul>
 2. 6. <ul><li>Ens fem </li></ul><ul><li>preguntes </li></ul><ul><li>? </li></ul>
 3. 8. <ul><li>Trabajos De Las Abejas Obreras 1. Se dedican a cuidar las larvas. 2. Se preocupan por ventilar el panal. 3. Aquí protegen la entrada al panal. 4. En esta foto se las observa limpiando las celdillas. 5. Aquí están atendiendo a la reina. </li></ul><ul><li>  </li></ul>
 4. 10. <ul><li>Treballs realitzats per mestres </li></ul>
 5. 12. <ul><li>Dualitats </li></ul>
 6. 15. La dona CREADORA recolectora Deessa mare  és una deessa que serveix com a deïtat de fertilitat general. En algunes culturas a més és representada com la Mare Terra, sent la generosa personificació de la Terra. Com a tal, no totes les deesses poden considerar-se manifestacions de la deessa mare. caçadora-recol·lectora  és un tipus d'organització social i econòmica basat en l'adquisició dels productes que la natura ofereix, com és la caça dels animals salvatges i la pesca i la recol·lecció de plantes i fruits silvestres.
 7. 16. Estudis de fulles de l’autor
 8. 17. <ul><li>Treballs realitzats per mestres </li></ul>
 9. 21. [email_address]

×