Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

PowerPoint Informatica

406 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

PowerPoint Informatica

  1. 1.   Linux es un programari lliure. Es el mes segur, debut a que la seva xarxa de seguretat es molt efectiva, i funciona sense ningun problema per fer transferencies bancaries o compres online sense que entri ningun virus
  2. 2.       Dintre de linux hi han altres sistemes operatius: -Ubuntu -Xubuntu -Kubuntu -Linkat -Edbuntu
  3. 3.            Android es un sistema operatiu per a telefons mobils, també dits smartphones. Android està incluit en molts sistemes mobils, conta de moltes versions: -1.5 Cupcake -1.6 Donut -2.0/2.1 Enclair -2.2 Froyo -2.3 Gingerbread -3.0/3.1 Honeycomb -4.0 Ice Cream Sandwich -4.1/4.2 Jelly Bean I la actualització que sortirá proximament 4.4 Kit Kat
  4. 4.   El root consisteix en treure la personalitzacio per defecte de cada smatphone i possar-li una personalitzada, el desaventatge es que perts la garantia si ho fas. I l’aventatge del root es que et pots posar la ultima versió d’android i et pots treure les aplicacions de les companyies.
  5. 5.  Es una empresa multinacional de origen estadounidense, fundada el 4 de abril de 1975 por Bill Gates y Paul Allen. Dedicada al sector del software, tiene su sede en Redmond, Washington, Estados Unidos. Microsoft desarrolla, fabrica, licencia y produce software y equipos electrónicos, siendo sus productos más usados el sistema operativo Microsoft Windows.
  6. 6.       -Windows 98 -Windows 2000 -Windows XP -Windows Vista -Windows 7 -Windows 8
  7. 7.     Mac és una empresa, creada per el fallescut Steve Jobs entre altres. Mac va crear apple que consisteix en una marca que fabrica iphones, ipads, ipods… El sistema que utilitza en sistemes móbils és ios. També te una línea d’ordinadors, ja poden ser portátils o de taula.

×