Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

la publicitat

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 12 Ad

More Related Content

Advertisement

Similar to la publicitat (20)

Advertisement

la publicitat

  1. 1. Índex o Què és la publicitat……………………………………..pàg.1 o Història…………………………………………………..pàg.2 o Parts d’un anunci gràfic…………………………...….pàg3 o Objectius i funcions…………………………………….pàg.4 o Característiques………………………………………...pàg.5 o Estratègies de marketing……………………………....pàg.6 o Eslògan…………………………………………………..pàg.7 o Diferents anuncis……………………………………....pàg.8 o La nostra publicitat…………………………………….pàg.9
  2. 2. Què és la publicitat? o La publicitat és una manera de comunicar-se amb la gent per poder vendre un producte. o La publicitat pot ser visual (anuncis televisius, cartells, diaris) o be auditiva (ràdio).
  3. 3. Història o La publicitat existeix des dels origens de la civilització i el comerç. La forma més comuna d’anunciar la publicitat era l’expressió oral.
  4. 4. Parts d’un anunci gràfic Títol: Ens presenta la notícia. Eslògan: És una frase que resumeix l’anunci. Logotip: Signe que identifica una empresa. Imatge: Serveix per donar més informació. Text: Informa el producte per mitjà d’una descripció.
  5. 5. Objectius i funcions o Un dels objectius de la publicitat és fer pensar als receptors que el seu producte és el millor, això ho fan mitjançant: -Recursos racionals: basats en la informació. -Recursos emotius: basats en la seducció i els sentiments
  6. 6. Característiques o Encara que no ho sembli, el disseny i els colors d’un anunci són molt importants a la hora de saber a quin tipus de públic va dirigit. Colors vius gent jove. Colors apagats adults.
  7. 7. Estrategies de Marketing o Sempre ens ensenyen nens més grans per oferir un producte que va adreçat a nens més petits. o Als anuncis surt gent feliç perque està consumint el producte. o En els anuncis ensenyen coses del producte que no són reals.
  8. 8. Eslògan o Un eslògan és una frase que defineix el producte o bé complementa el producte.
  9. 9. Videos o https://www.youtube.com/watch?v=5m xA9OiOgDA o https://www.youtube.com/watch?v=ohz0mIQ _oAg o https://www.youtube.com/watch?v=K8sNECe EhDk o https://www.youtube.com/watch?v=0rXI_JjVv AI
  10. 10. La nostra publicitat

×