Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Van uitkering naar betaald werk nvs supported employment

Supported emplyment is een methodiek die wereldwijd wordt toegepast om mensen via een gestructureerd traject te begeleiden naar betaald werk. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een scala van instrumenten die hun waarde in de praktijk hebben bewezen.

Sleutelwoorden in supported emplyment beginnen met de letter M: mens, maatschappij, methoden, middelen, multimedia, masterclass, mastermind en mogelijkheden.

De 20 afbeeldingen in de diashow vormen de basis voor een Pecha Kucha over de Nederlandse Vereniging voor Support.

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Van uitkering naar betaald werk nvs supported employment

  1. 1. Nederlandse Vereniging voor Support
  2. 2. wat ik waardevol vind do en wat ik kan l dienen beginnen en er wat de markt wil

    Be the first to comment

    Login to see the comments

Supported emplyment is een methodiek die wereldwijd wordt toegepast om mensen via een gestructureerd traject te begeleiden naar betaald werk. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een scala van instrumenten die hun waarde in de praktijk hebben bewezen. Sleutelwoorden in supported emplyment beginnen met de letter M: mens, maatschappij, methoden, middelen, multimedia, masterclass, mastermind en mogelijkheden. De 20 afbeeldingen in de diashow vormen de basis voor een Pecha Kucha over de Nederlandse Vereniging voor Support.

Views

Total views

307

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

1

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×