Reputatie citaten reputatiecoaching Eduard de Boer

611 views

Published on

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
611
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Reputatie citaten reputatiecoaching Eduard de Boer

 1. 1. Citaten over reputatie www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 2. 2. Bouw aan je reputatie door andere mensen te helpen aan hun reputatie te bouwen. Anthony J. dʼAngelo www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 3. 3. Werk aan je online-reputatie zodat deze voor jou gaat werken. Eduard de Boer www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 4. 4. Een reputatie van duizend jaar kan afhangen van het gedrag op één enkel ogenblik. Ernest Brahmah www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 5. 5. Je verdient een reputatie door moeilijke dingen steeds opnieuw goed te doen. Jef Brezos www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 6. 6. Reputatie: de zeepbel die barst als je die voor jezelf wilt blazen. Emma Carleton www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 7. 7. Je kunt geen reputatie bouwen op basis van wat je gaat doen. Henry Ford www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 8. 8. Hoe groter de moeilijk- heden die worden over- wonnen, des te groter is de glorie. Vaardige stuurlui krijgen hun reputatie door stormen en orkanen. Epictetus www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 9. 9. Er zijn vele daden nodig om een reputatie op te bouwen en slechts één slechte om deze te verliezen. Benjamin Franklin www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 10. 10. Je website, e-mailmagazine, boeken en seminars bieden mogelijkheden om via social media te bouwen aan je reputatie en vindbaarheid op internet. Jeffrey Gitomer www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 11. 11. Als je eigen tong jezelf moet prijzen, is dat een aanwijzing dat je reputatie gering of aan het zinken is. Matthew Hale www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 12. 12. Een reputatie die schade heeft opgelopen kan mogelijk worden hersteld, maar de wereld zal zijn ogen altijd gericht houden op de plaats waar de breuk was. Joseph Hall www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 13. 13. Een goede reputatie is prettig, maar die moet je wel steeds waarmaken. Dat is moeilijk omdat de verwachtingen waar je aan moet voldoen hoog zijn. Derek Jacoby www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 14. 14. Maak nooit negatieve opmerkingen over mensen en verspreid geen geruchten. Dat verlaagt hun reputatie en die van jezelf. Brian Koslow www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 15. 15. Bouw aan je reputatie door andere mensen te helpen aan hun reputatie te bouwen. Anthony J. dʼAngelo www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 16. 16. Karakter is als een boom en reputatie als zijn schaduw. De schaduw is wat we erover denken, maar de boom is de werkelijkheid. Abraham Lincoln www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 17. 17. Een goede reputatie kun je niet kopen. Die moet je verdienen. Harvey Mackay www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 18. 18. Als ik zorg voor mijn karakter, zal mijn reputatie voor mij gaan zorgen. Dwight L. Moody www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 19. 19. Totdat je je reputatie hebt verloren besef je nooit wat voor last het was en welke vrijheid het geeft als je ervan bent verlost. Margareth Michell www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 20. 20. Een goede reputatie komt te voet en gaat te paard. Nederlands spreekwoord www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 21. 21. Reputatie is wat mannen en vrouwen over ons denken. Karakter is wat God en de engelen over ons weten. Thomas Paine www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 22. 22. Een organisatie heeft een goede reputatie als zij steeds voldoet aan de verwachtingen van interne en externe stakeholders. Frank Peters www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 23. 23. Een sterke reputatie is van strategische waarde voor een organisatie, want die werkt als een magneet voor het aantrekken van medewer- kers, financiers en klanten. Frank Peters www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 24. 24. Reputatie is als een bal: zodra deze gaat rollen, gaan mensen er tegenaan schoppen. Fulton Shene www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 25. 25. Een voortreffelijke reputatie is zowel bij mannen als bij vrouwen het duidelijkst zichtbare sieraad van hun innerlijk. William Shakespeare www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 26. 26. De manier om een goede reputatie te verkrijgen is trachten zo te zijn als je verlangt te verschijnen. Socrates www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 27. 27. Bloggen is een geweldig instrument om te communiceren met stake- holders in de markt en een reputatie op te bouwen als visionair expert. Fred Wilson www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 28. 28. Houd je meer bezig met je karakter dan met je reputatie, want je karakter is wie je werkelijk bent, terwijl je reputatie alleen maar dat is wat anderen over je denken. John Wooden www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.
 29. 29. Authentieke kracht is waar het echt om gaat. Je kunt het niet erven, kopen of winnen. En je hoeft niet te bouwen aan je lichaam, reputatie, welvarendheid of charisma om het te verkrijgen. Gary Zukav www.reputatiecoaching.nl Citaten over reputatie. Zo word je een autoriteit op internet.

×