Sortida a Girona 5è B

370 views

Published on

Published in: Education, Art & Photos
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Sortida a Girona 5è B

 1. 1. ARRIBADA A GIRONA Després del viatge amb autobús vam arribar a Girona. Primer vam esmorzar i vam tenir temps de jugar en una plaça petita. Ens vam dirigir cap el Museu del Cinema a peu, tot xino-xano pels carrers de la ciutat, en fila de dos.
 2. 2. ARRIBADA A GIRONA
 3. 3. VISITA AL MUSEU Aquestes fotos són del museu de Girona. Ens van ensenyar una pel·lícula que es deia El Nen. També ens van ensenyar les ombres xineses, càmeres fosques i altres elements relacionats amb el món del cinema.
 4. 4. VISITA AL MUSEU L’activitat al Museu del cinema de Girona consistia en la visita al Museu. Aquesta imatge de la lluna és una foto de la pel·lícula EL NEN de Charles Chaplin. I aquesta camèra és una curiositat, és molt antiga i vella, cal esperar unes 8 o 10 hores quiet per poder fer la foto.
 5. 5. TALLER DE CINEMA Quan vam arribar a l´aula on havíem de fer el Taller de Cinema, primer vam mirar uns curtsmetratges i ens van explicar com es feien alguns trucs.Després vam fer dos grups: a un grup li va tocar fer la capsa que girava sola, una mena de trucatge que semblava màgic.
 6. 6. TALLER DE CINEMA L’altre grup va fer un espectacle de màgia, que consistia a fer desaparèixer persones, aplicant una tècnica cinematogràfica molt curiosa. Va ser molt divertit. Després d’acabar el curtmetratge ens el vam mirar i fèiem molta gràcia!
 7. 7. DINAR I FOTOS DE GRUP Després d’haver fet la visita al taller de cinema vam anar a dinar. N’hi havia que portaven “xuxes”, plàtans o entrepans de tonyina...; després vam jugar a fer curses . Al cap d’una estona ens van tirar unes quantes fotos de grup. Ho vam passar molt bé, va ser divertit!
 8. 8. VISITA A GIRONA I TORNADA Primer vam sortir del museu i vam anar a dinar a un parc. Quan vam acabar de dinar vam pujar moltes escales, les de la Catedral, vam arribar i vam tirar alguna foto, era molt bonica . Després vam anar a veure una escultura, es tractava d’una lleona penjada d’un fanal, diu la tradició que li havies de fer un petó el cul per tornar a Girona. Havent acabat vam veure un tren que portava cotxes i ens vam dirigir cap a l'autobús...
 9. 9. LA TORNADA ...Quan vam pujar a l'autobús, ens van posar una pel·lícula que es titulava “ ESPANTA TAURONS”, era bastant divertida, però qui no volia mirar-la escoltava música, jugava a les consoles, xerrava i reia..., LA QÜESTIÓ ERA PASSAR-HO MOLT BÉ!!!
 10. 10. FOTO DE GRUP Els que vam anar a la sortida:Sara ,Arnau A,Zaka,Bubu,Dani,Helena,Arnau C,Judit,Macarena, Carles,Desi,Fouad,Kevin,Yusef,Ivet,Sheila,Abel,Arnau R,Anna,Pol,Laia i Núria.

×