Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pismo do bdz_ot_every_bg_i_railfriends

480 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Pismo do bdz_ot_every_bg_i_railfriends

  1. 1. Асоциация “Приятели на железопътния транспорт” Railway Transport Friends Association Bulgarian member of European Passengers’ Federation 120 V. Aprilov Blvd, Plovdiv 4002, Bulgaria, tel: +359 889 111 149, web: www.railfriends.org, e-mail: railfriends@abv.bg EVERY.BG Productions Хората говорят… София ул. “Йоан Екзарх” №11 www.every.bg тел. 0886 18 20 37ДО 21 СЕПТЕМВРИ 2010ИНЖ. ПЕНЧО ПОПОВИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОРБДЖ ЕАД МОЛБАОтносно: Проект на Асоциация «Приятели на железопътния транспорт» и Every.BGProductions за изготвяне на корпоративен видеофилм на тема «През очите на машиниста…» УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПОПОВ, Поводът за стартирането на нашия проект за корпоративен видеофилм на тема «Презочите на машиниста…» е липсата на такъв тип филм в филмотечното пространство на България,както и участието ни в европейския железопътен фестивал RAILFILM. Концепция и описание на проекта: • Филмът започва с кратко интервю с машиниста и представяне на съответния локомотив. • Ще включим интересни факти и техническа информация на фона на локомотива. • Същината на филма изразена в Time Lapse (забързано движение) на трасето, по което се движим. • Заключителните кадри са на фона на влака и на съответната гара. • Преходите на кадрите ще са свързани със снимки на колелата, прикачванията между вагоните и локомотива и т.н. • Предвиждаме некомерсиално разпространение и публикуване на филма, както в интернет пространството, така и в издания с железопътна тематика, включително CD приложение към списание «Железопътен транспорт».
  2. 2. За постигане целите на проекта, ние изключително разчитаме на Вашата подкрепа подформата на логистично съдействие и предоставяне на документи: разрешителни за качване бордана локомотива и снимане, превозни документи за двама души – кинооператор и режисьор и др. Екипът на проекта включва Нико Алексиев (зам. координатор и оператор) – 0888 483 196,Варужан Апелян - 0889 111 149 (координатор на проекта) и Юлиян Спасов (режисьор). В замяна на подкрепата от Ваша страна, ние ще предоставим за ползване от БДЖ ЕАД,всички направени от нас видеографии и други помощни материали, напълно безплатно! Приложения: 1) Подробно описание на проекта 2) Трасетата, по които ще се снимат кадрите С уважение, инж.Варужан Апелян Координатор проекти

×