Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Iman

211 views

Published on

.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Iman

  1. 1. IMAN Alex, Jairo, Dani, Maria, Aina
  2. 2. Què és el que fan? Dins de IMAN corp es troba un apartat que s'anomena Diswork és un Centre Especial de Treball que creu de manera responsable en la necessitat d'integrar laboralment a les persones amb discapacitat i en les seves possibilitats reals. Diswork ofereix serveis de qualitat i adequats a les necessitats de les empreses, tant públiques com privades, competitius en el mercat al qual s'adreça. Per a això s'analitza cada lloc de treball; es realitza la selecció, integració i seguiment del servei i es sol·liciten els ajuts per a l’adaptació del lloc de treball.
  3. 3. Com ho fan? Distribuint a la gent amb discapacitat, en diferents sectors laborals com ara: - Serveis de consergeria - Auxiliar de control - Auxiliar de pàrquing - Manipulats - Subministraments - Neteja i manteniment - Recepció i serveis
  4. 4. Per què l’hem triat? Hem triat aquesta empresa perquè estem interessats en el que fan, com ho fan i perquè ho fan. També perquè ens ha cridat l’atenció que una empresa que no és massa coneguda faci aquestes cosses per la gent discapacitada.
  5. 5. GRUPO IMAN 2012 C/Azcárate, 8-10 08223 Terrassa (Barcelona)
  6. 6. GRUPO IMAN 2012 C/Azcárate, 8-10 08223 Terrassa (Barcelona)

×