Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

EL GATO VERDE

ECONOMIA SOCIAL

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

EL GATO VERDE

 1. 1. EL GATO VERDE Fet per: Xènia, Nico, Adrián, Gregori, Fàtima, Steven i Mariona
 2. 2. GATO VERDE AQUEST RESTAURANT: 1. Possibilita lloc de practiques laborals a persones amb discapacitat. 2. Possibilita llocs de treball a pares i mares que abans estaven a l’atur. 3.I… ajuda a que els projectes de la fundació apadis puguis continuar endavant!
 3. 3. El restaurant és va inaugurar el 30 de gener de 2014, fa un any. Col·laboren amb aquest restaurant quatre cuiners molt importants d’aquest País: Carme Ruscalleda Ada Parellada Fermí Puig Ferran Adrià
 4. 4. Cal destacar que: - Totes les propines que els clients els hi deixen van directament pels cambrers. - La fundació té un hort a Samalús on els nois i noies fan pràctiques laborals. Tots els productes de l’hort vam directament al restaurant. - També tenen una botigueta de segona mà justament al costat del restaurant.
 5. 5. FUNDACIÓ APADIS Aquest restaurant col·labora amb la fundació APADIS. L’entitat APADIS va iniciar la seva activitat i actuació l’any 1994, mitjançant el servei de lleure especialitzat per a persones amb discapacitat i els seus familiars. Anys més tard la seva seu es va traslladar al municipi de Les Franqueses del Vallès possibilitant una atenció sistèmica a moltes famílies i persones amb discapacitat. Gràcies a suport i iniciativa de moltes persones, l’entitat APADIS ha pogut desenvolupar nombrosos programes i projectes sense ànim de lucre. Som una gran família, un centre integrat per professionals amb prestigi i gran qualitat
 6. 6. La decoració del local és molt original.
 7. 7. ALTRES OPCIONS MONTSERRAT MONTERO: Hem parlat amb la coordinadora responsable i ens ha resolt el nostre dubte sobre si eren una empresa o una cooperativa. L’HOSPITAL: Ens vam posar en contacte amb l’hospital però no vam arribar a parlar amb la persona adequada.
 8. 8. L’HEM ESCOLLIT PER... Hem escollit questa opció perquè creiem que és una bon exemple de solidaritat. També perquè sabem la manera de contactar i parlar amb la gent que pateix una discapacitat i treballa a allà.
 9. 9. GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ

×