Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Segle de la llum

1,183 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Segle de la llum

  1. 1. ELS SEGLE DE LES LLUMS
  2. 2. eorges-Louis Leclerc, comte de Buffon (Montbard, 7 de setembre de 1707 - París, 16 d'abril de 1788), va ser un naturalista, matemàtic, biòleg, cosmòleg i escriptor francès. Les seues teories han influït dues generacions de naturalistes, entre els que cal destacar Jean-Baptiste Lamarck i Charles Darwin. La localitat de Buffon, en el departament de Côte-d'Or, va ser el senyoriu de la família Leclerc.
  3. 3. Escriptor, filòsof i enciclopedista francès. Nascut en el si d’una família burgesa benestant, estudia llengües clàssiques, medicina i música a París, on entra en contacte amb les idees il·lustrades i amb personatges com Rousseau, Condillac i d’Alembert, amb qui durà a terme l’obra de la seva vida, L’Enciclopèdia.
  4. 4. DENIS DIDEROT Va dirigir de 1751 a 1772 la redacció de la primera enciclopèdia universal editada a França (la segona del món occidental, ja que l'anglès Ephraim Chambers va fer el mateix en 1729), sota el nom de L'enciclopèdia, o diccionari raonat de les ciències, arts i oficis.

×