Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Projekt ne marketing

4,081 views

Published on

Dy lloje formash: slide ose presentation

Published in: Marketing
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Projekt ne marketing

  1. 1. Projekt Lenda: Marketing Tema : Firma Samsung dhe prodhimet e tij Punoi ;
  2. 2. Kompania Samsung ka pasur nje nga telefonat e pare touch te avancuar dhe tashme kjo firme eshte nga me te njohurat ne bote. Fillimisht kjo firme eshte gjetur ne vitin 1938 dhe nje nga firmat me te vjetra ne bote.
  3. 3. Kompjuteri I pare I Samsung-ut
  4. 4. Samsung Galaxy S 5
  5. 5. Firma Samsung ka telefonin e pare me bateri solare. Ka gjithashtu dhe telefonin e pare me kamera. Xhiroja totale e vitit 2013 70.1 bilion US$ Numri i punetoreve ne vitin 2013 ka shkuar ne 427,000. Ndertuesi i kompanise ka qene Lee Byung- chul
  6. 6. Filipine
  7. 7. Korea e jugut
  8. 8. Kine

×