Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

4

Share

Download to read offline

Trupat gjeometrike ne jeten e perditshme

Download to read offline

Tupat gjeometrike gjejnë një përdorim të gjerë në jetën e përditshme. Ato i dallojmë në ndërtesa të ndryshme ose në objektet e përditshme që përdorim.
Zakonisht trupat më të përdorur janë ata që kanë ndërtimin më të thjeshtë , kubi dhe kuboidi.
Në arkitekturën moderne gjejnë përdorim edhe trupa të tjerë gjeometrik më të larmishëm.
Në slid-et në vazhdim jepen shembuj të trupave gjeometrike të perdorur në jetën e përditshme.

Trupat gjeometrike ne jeten e perditshme

 1. 1. Trupat Gjeometrike Në Jetën E Përditshme Punoi:Anxhela Asimi
 2. 2. Përdorimi ne jetë • Tupat gjeometrike gjejnë një përdorim të gjerë në jetën e përditshme. Ato i dallojmë në ndërtesa të ndryshme ose në objektet e përditshme që përdorim. • Zakonisht trupat më të përdorur janë ata që kanë ndërtimin më të thjeshtë , kubi dhe kuboidi. • Në arkitekturën moderne gjejnë përdorim edhe trupa të tjerë gjeometrik më të larmishëm. • Në slid-et në vazhdim jepen shembuj të trupave gjeometrike të perdorur në jetën e përditshme.
 3. 3. Objekte me formë kubi.
 4. 4. Objekte me formë kuboidi
 5. 5. Objekte me formë cilindri.
 6. 6. Objekte me formë koni-sfere
 7. 7. Objekte me formë piramide
 • qemalmeta

  Feb. 25, 2021
 • VllaznimKrasniqi

  Sep. 2, 2020
 • QemalShero

  Nov. 5, 2017
 • OltiKotorri

  Mar. 20, 2017

Tupat gjeometrike gjejnë një përdorim të gjerë në jetën e përditshme. Ato i dallojmë në ndërtesa të ndryshme ose në objektet e përditshme që përdorim. Zakonisht trupat më të përdorur janë ata që kanë ndërtimin më të thjeshtë , kubi dhe kuboidi. Në arkitekturën moderne gjejnë përdorim edhe trupa të tjerë gjeometrik më të larmishëm. Në slid-et në vazhdim jepen shembuj të trupave gjeometrike të perdorur në jetën e përditshme.

Views

Total views

42,918

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

1,523

Actions

Downloads

190

Shares

0

Comments

0

Likes

4

×