Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Persbericht
Breda, 14 december 2015.
LEANFORMS OPENT VESTIGING IN BREDA
BREDA – Webformulieren ontwerpen, invullen, verspr...
Noot voor de redactie:
Mocht u naar aanleiding van dit persbericht vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Anton Scha...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

LEANFORMS OPENT VESTIGING IN BREDA

942 views

Published on

LEANFORMS OPENT VESTIGING IN BREDA

BREDA – Webformulieren ontwerpen, invullen, verspreiden en beheren zonder specifieke kennis van IT. Dat is de droom van menig manager in het midden-en kleinbedrijf, maar ook bij een multinational. Comm’ant Plus is een initiatief van twee ondernemers, die een softwarepakket hebben ontwikkeld waarin registratie van bedrijfsprocessen optimaal wordt geregeld. Per 1 december heeft LeanForms een nieuw kantoor betrokken aan Takkebijsters 9 in Breda.

Published in: Software
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

LEANFORMS OPENT VESTIGING IN BREDA

  1. 1. Persbericht Breda, 14 december 2015. LEANFORMS OPENT VESTIGING IN BREDA BREDA – Webformulieren ontwerpen, invullen, verspreiden en beheren zonder specifieke kennis van IT. Dat is de droom van menig manager in het midden-en kleinbedrijf, maar ook bij een multinational. Comm’ant Plus is een initiatief van twee ondernemers, die een softwarepakket hebben ontwikkeld waarin registratie van bedrijfsprocessen optimaal wordt geregeld. Per 1 december heeft LeanForms een nieuw kantoor betrokken aan Takkebijsters 9 in Breda. LeanForms heeft eerder met softwareleverancier Comm’ant een overeenkomst gesloten om hun krachten op het gebied van praktisch kwaliteitsmanagement te bundelen. Hun gecombineerde softwarepakket biedt een laagdrempelige oplossing voor het beheersen van bedrijfsprocessen door de klant zelf. Deze oplossing biedt maatwerk en richt zich op het invoeren van webformulieren ter ondersteuning van bedrijfsprocessen. Het is een laagdrempelige oplossing, omdat de klant het beheer van dit systeem zelf kan uitvoeren zonder specifieke kennis van IT. De inhuur van dure externen behoort tot het verleden en maakt plaats voor kostenbesparing, snellere rapportages en betere interne communicatie. Platform ,,Veel bedrijven staan nu op het punt de overstap te maken naar laagdrempelige softwarepakketten. De aanschaf van deze pakketten kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren en levert een grotere betrokkenheid van medewerkers op. Zij zijn nauwer betrokken bij het gehele bedrijfsproces”, zegt Anton Schaerlaeckens, directeur LeanForms. Voor onderlinge kennisuitwisseling is een platform in het leven geroepen, waar elke klant automatisch toegang heeft tot andere gebruikers. De praktijkgerichte en persoonlijke benadering van beide ondernemingen staat garant voor een professionele aanpak. ,,Het gaat niet alleen om een softwarepakket, maar ook om de bijbehorende trainingen en dienstverlening”, aldus David Ruting, directeur Comm’ant. Doelgroepen Productiebedrijven, ziekenhuizen, grote en kleine bedrijven: LeanForms biedt voor elke organisatie de juiste oplossing. De webformulieren worden volledig afgestemd op de bedrijfsprocessen van de betreffende organisatie. Het bedrijf heeft al een vestiging in Amsterdam en nu ook in Breda. Bijlage: foto nieuwe pand.
  2. 2. Noot voor de redactie: Mocht u naar aanleiding van dit persbericht vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Anton Schaerlaeckens, telefoon 06 24194833 Of bekijk de website: www.leanforms.com.

×