Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Openingstijden van de notaris - Anotaris vs. ... -

4,000 views

Published on

Anotaris is de notaris die gelooft in langdurige relaties met de cliënt en gelooft in service. Daarom zijn we bijvoorbeeld niet alleen open tijdens kantoortijden, zoals u hierboven kunt zien, maar ook 's avonds en in het weekend!

Dus mocht u ooit om 'n notaris verlegen zitten die niet alleen volledige service biedt maar ook altijd 'n scherp tarief garandeert? Bel dan gerust 030-656 87 88 of stuur 'n email naar info@anotaris.nl.

Tot snel,

Anotaris

 • Anotaris is de notaris die gelooft in langdurige relaties met de cliënt en gelooft in service. Daarom zijn we bijvoorbeeld niet alleen open tijdens kantoortijden, zoals u hierboven kunt zien, maar ook ’s avonds en op zaterdagen!

  Dus mocht u ooit om ’n notaris verlegen zitten die niet alleen volledige service biedt maar ook altijd ’n scherp tarief garandeert? Bel dan gerust 030-656 87 88 of stuur ’n email naar info@anotaris.nl.

  Tot snel,

  Anotaris
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

×