Haney gruppe artikkelen koden 85258080733

273 views

Published on

Mens det er generell enighet om at Hong Kong trenger for å spre fra sin tunge avhengighet av finansielle tjenester og eiendom, kreves mer diskusjon om hvordan å gå videre. Selvfølgelig, det er ingen mangel på entrepreneurism her.

Published in: Economy & Finance
2 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Tilbud og etterspørsel er hva en markedsøkonomi er kontrollert av. Alt er bestemt av tilbud og etterspørsel, fra prisen på varer ned til tjenester. Markedsøkonomi kan noen ganger står overfor problemer med resesjon og depresjon, og i en slik situasjon regjeringen må gi hjelp for bedrifter som står overfor et problem.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • :)
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
273
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
9
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
2
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Haney gruppe artikkelen koden 85258080733

 1. 1. Haney Gruppe ArtikkelenKoden 85258080733: HongKong kunnskapsøkonomihttp://www.zimbio.com/Finance+Business/articles/sgBZzjO_Yc9/Haney+Gruppe+Artikkelen+Koden+85258080733
 2. 2. Mens det er generell enighet om at Hong Kong trenger for å spre fra sintunge avhengighet av finansielle tjenester og eiendom, kreves merdiskusjon om hvordan å gå videre. Selvfølgelig, det er ingen mangel påentrepreneurism her.Hong Kong har til å se nærmere på langsiktige økonomiske overlevelse.Oppgaven er ikke enkelt. Byen kan ikke stole på policyer som er overlevertfra Beijing; de kan ikke fungere i vår fri markedsøkonomi. Og nå britene erborte, det er ikke politisk korrekt å kopiere den britiske modellen, heller.For å komme opp med våre egne svar, trenger vi en god forståelse av denøkonomiske transformasjonen av OECD-landene. Så, vi må tenke ut enstrategi, og finne støtte fra publikum og lovgivende rådet til å gjøre tingskje.
 3. 3. Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling erkjenner koblingenmellom en kunnskapsbasert økonomi og etablering av arbeidsplasser forhøy lønn og høy kvalitet. Denne strategien med kunnskapsbasert utvikling,men synes å ligge i "Jeg vet ikke at jeg vet"-delen av Hong Kongs kollektivintelligens. Hong Kong synes ikke å kjenne sitt eget potensial, og har sålangt ikke å finne en strategi for økonomisk diversifisering og etablering avhigh-end arbeidsplasser forventes av den yngre generasjonen.Hong Kong har alltid vært om frihandel, en god juridiske systemet og ensterk tro på det frie marked-prinsippet. Vi har blomstret på nye måter åtenke og gjøre ting. Vi har alle de grunnleggende forholdene som trengs forå gjøre ting skje, men vi anerkjenner ikke at vi er allerede en utvikletøkonomi, og at lek-skiftende muligheten må være basert på innovasjon,ikke mistenkt for ukjent, ubesluttsomhet og inaktivitet.En kunnskapsbasert økonomi er ikke bare om forskning og utvikling, ogjakten på kunnskap i universiteter. Det handler også om å tjene penger.
 4. 4. Related Articles:http://online.wsj.com/community/groups/haney-grouphaney-1757/topics/haney-group-article-code85258080733thg-ifhttp://www.wellsphere.com/healthcare-industry-policy-article/the-haney-group-article-code-85230150609-ch/1954950http://chirpstory.com/li/84684

×