Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

10 GRATIS tips voor effectief vergaderen

831 views

Published on

10 GRATIS tips voor effectief vergaderen

Published in: Spiritual, Business
  • Be the first to comment

10 GRATIS tips voor effectief vergaderen

  1. 1. 7. 8. 9. 10.Effectief vergaderen met de BilderbergVergaderspecial, al vanaf € 49 p.p. 10 tips voorEr wordt veel vergaderd in Nederland. Onderzoek wijst uit dat maar liefst 40% tot50% van de werktijd op gaat aan vergaderingen en meetings. Dan is het dus zaakeffectief te zijn! Uw bijeenkomst organiseren bij Bilderberg, draagt daar aan bij. effectief vergaderenDe sfeervolle omgeving geeft de rust om geconcentreerd te vergaderenen omdat alles tot in de puntjes verzorgd is, wordt u niet afgeleid doorpraktische beslommeringen. Al onze locaties zijn voorzien van alle modernevergaderfaciliteiten - inclusief versgemalen koffie! - en zijn goed bereikbaar.De Bilderberg Vergaderspecial3 Plenaire vergaderruimte gehele dag tot uw beschikking3 Onbeperkt versgemalen koffie en thee3 De Bilderberg Lunch3 Vergadermateriaal: beamer, flipover, whiteboard, schrijfblokken + pennen3 Persoonlijke Bilderberg Service Partner3 Snel geboekt3 Al vanaf € 49 p.p. Locatie voor inspiratie Even centraal! Met z’n allen Klaar! Kies een geschikte locatie, passend bij de groepsgrootte. Adviseer bij tweegesprekken dat men elkaar buiten de vergadering opzoekt, Stimuleer groepsdiscussies om alle standpunten en ideeën boven tafel Stop op tijd. Houdt u aan de agenda en laat een vergadering niet uitlopen.Kijk op www.bilderberg.nl/effectiefvergaderen Een kleine ruimte met veel deelnemers benauwt, zodat het groepsproces niet onnodig wordt vertraagd. te krijgen; zowel de kwaliteit van de beslissingen als de motivatie van Niet alles behandeld? Plan dan een volgende vergadering. Why settle for less?voor meer informatie of bel 0317 - 362 266. een grotere ruimte is comfortabeler en stimuleert meningsuiting. de deelnemers neemt hierdoor toe.
  2. 2. 1. 2. 3. 4. 5. 6.Waar gaat het over? N(i)et op tijd Geen excuus voor een saaie vergadering Kortom... Niet storen KoffietijdVerspreid de agenda (inclusief bijlagen) van tevoren, zodat de deelnemers Begin op tijd en wacht niet op laatkomers, want dat verspilt de tijd van Zorg voor een voorzitter die de tijd en onderwerpen in de gaten houdt Sluit elk agendapunt af met een samenvatting, formuleer duidelijk Zorg ervoor dat de deelnemers niet gestoord worden tijdens de vergadering, Om de concentratie vast te kunnen houden, moet u regelmatig pauzeren,zich kunnen voorbereiden. Formuleer de doelen van de vergadering vooraf. degenen die wel op tijd zijn. Sluit de deur! en creatieve vergadervormen stimuleert. de beslissingen en wijs actiepunten toe. Rond nadrukkelijk af. laat telefoon en laptop uitzetten. Voor iedereen is bekend wanneer de hoe interessant het onderwerp van de vergadering ook is. meeting is afgelopen, dan kunnen ze weer bellen en mailen. Met de versgemalen koffie van Bilderberg bent u direct weer alert.

×