Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Els Flids 1195120186451530 3

684 views

Published on

Published in: Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Els Flids 1195120186451530 3

 1. 1. Webquest: Els fèlids Una mostra de com treballar una webquest a Cicle Inicial Núria Cervera i Anna Pérez http://ceipdrassanes.ravalnet.org/webquest/wqfelins/
 2. 2. La presentació : Tots junts llegim i anem descobrint la webquest.
 3. 3. PROCÉS: En aquest apartat les pàgines web que han de consultar els alumnes han estat elaborades per nosaltres. Quan no trobes les webs que s’ajustin al que vols treballar, o al nivell del grup, una solució és elaborar-les tu. És el que vam fer!! El fet que les webs de cada animal tinguin lletra i veu (el mateix text escrit i llegit) ens facilita el treball tant als nens que encara tenen dificultats en la lectura com als nens nouvinguts que ja començen a entendre però encara no llegeixen. .
 4. 4. PROCÉS: Mirem el video que hi ha al bloc de cada animal i en l’apartat de comentaris escrivim el que anem observant. És una altra manera d’aprendre. Treballem l’observació, l’atenció i la reflexió. A la vegada que treballem l’escriptura.
 5. 5. Tant treballem a l’aula d’informàtica, com a l’aula ordinaria i tant ho fem amb ordinador, com amb fotos i llibres… Tots sabem ja la feina que hem de fer. Ens organitzem abans de posar-nos a treballar. Treballem en grups de tres o quatre.
 6. 6. Escrivim els peus de fotos, és una altra manera d’aprendre. Mirant i observant vídeos, fotos… també aprenem i ens ajudem.
 7. 7. Amb tot el que hem après omplim un mapa conceptual. Cada grup el del seu animal.
 8. 8. Un dels objectius és explicar-ho als companys, explicar tot allò que hem après i compartir coneixements i descobertes. El mapa conceptual ens ajuda a fer-ho i a recordar-ho tot. Després de fer aquesta activitat, un altre dia tots junts vam gravar, per a la ràdio de l’escola, tot el que haviem après i sabiem sobre cada un dels fèlids estudiat i en general, sobre el món dels fèlidsl . http://phobos.xtec.cat/ceipdrassanes/radio/?p=66
 9. 9. La darrera activitat que fem és una sortida al zoo. Allí i davant del fèlid estudiat, cada grup explica allò que ha après. D’alguns fèlids, com els gueopards i dels lleons i les lleones hem sentit la seva veu en directe.
 10. 10. Webquest: Els fèlids Una mostra de com treballar una webquest a Cicle Inicial Núria Cervera i Anna Pérez http://ceipdrassanes.ravalnet.org/webquest/wqfelins/ http://phobos.xtec.cat/ceipdrassanes/radio/?p=66

×