Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

PäPan vapaaehtoistyön arvot

1,775 views

Published on

Published in: Education, Technology, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

PäPan vapaaehtoistyön arvot

 1. 1. Näiden arvojen mukaan PäPassa tehdään ja johdetaan vapaaehtoistyötä:
 2. 2. #1 YHDESSÄ TEKEMINEN
 3. 3. Yhdessä tekeminen PÄPA ON YHTEISÖ, JONKA TASAVERTAISIA JÄSENIÄ KAIKKI LUOTTIKSET OVAT. NAUTIMME TÄLLÄ PORUKALLA TEKEMISESTÄ! OLEMME KAIKKI VASTUUSSA TOISTEMME KANNUSTAMISESTA JA KIITTÄMISESTÄ. JOKAINEN TIETÄÄ, MITÄ TAPAHTUU JA MIKSI. VIESTINTÄ ON AVOINTA JA AKTIIVISTA KAIKKIIN SUUNTIIN.
 4. 4. #2 LUOTTAMUS
 5. 5. Luottamus MEIHIN LUOTETAAN JA MEILLE ANNETAAN VASTUUTA. MEISTÄ VÄLITETÄÄN JA TYÖTÄMME ARVOSTETAAN. OLEMME LUOTTAMUKSEN ARVOISIA. LUOTAMME SEKÄ OMIIN ”ESIMIEHIIMME” ETTÄ PIIRIN JOHTOON. USKALLAMME ANTAA JA OTTAA VASTAAN PALAUTETTA.
 6. 6. #3 ITSENSÄ KEHITTÄMINEN
 7. 7. Itsensä kehittäminen VAPAAEHTOISTYÖ PARTIOSSA TARJOAA VALMIUKSIA JA TAITOJA MYÖS MUUHUN ELÄMÄÄN. OSAAMME HYÖDYNTÄÄ NIITÄ JA KERTOA KOKEMUKSEMME MYÖS MUILLE. TARKASTELEMME OMAA OSAAMISTAMME REHELLISESTI JA KEHITÄMME ITSEÄMME MÄÄRÄTIETOISESTI JOHTAJINA JA ASIANTUNTIJOINA. ASTUMME ROHKEASTI MYÖS EPÄMUKAVUUSALUEILLE.
 8. 8. #4 JOUSTAVUUS
 9. 9. Joustavuus PÄPASSA VOI OLLA JA OSALLISTUA ELÄMÄNTILANTEESTA JA RESURSSEISTA RIIPPUMATTA. KOHTELEMME JA JOHDAMME KAIKKIA SAMANARVOISESTI JA REILUSTI, TEKIPÄ VAPAAEHTOISTYÖTÄ PALJON TAI VÄHÄN. KUNNIOITAMME TOISTA IHMISTÄ JA HÄNEN VALINTOJAAN.
 10. 10. #5 MERKITYKSELLISYYS
 11. 11. Merkitys JOKAINEN TUNTEE JA YMMÄRTÄÄ PARTION PÄÄMÄÄRÄN JA SEN, MITEN OMA TEHTÄVÄ SIIHEN LIITTYY. MEILLÄ KAIKILLA ON MERKITYKSELLINEN ROOLIMME MERKITTYKSELLISESSÄ VAPAAEHTOISTYÖSSÄ. OLEMME YLPEITÄ SIITÄ JA OSAAMME KERTOA SEN MYÖS MUILLE.

×