Power sahel

253 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
253
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Power sahel

 1. 1. LOCALITZACIÓEl Sahel és una regióafricana situada justsota el desert delSàhara amb una extensióde 4 milions de km2.
 2. 2. INFORMACIÓ DEL PAÍS● El Sahel és una excolónia que depenia de França en les antigues èpoques● Té un gran desert.
 3. 3. ● Inclou el Surd de Mauritània, Senegal, Mali, Argelia, nord de Guinea y Burkina Faso, Níger, nord de Nigèria y Camerun, Chat, Sudan y Eritrea.● Té una extensió de 4 milions de km2.
 4. 4. SISTEMA POLÍTIC I SOCIAL● La majoria de països tenen una sistema polític republicà.
 5. 5. INFORMACIÓ DELS PAÍS A NIVELL ECOLOGIC: CLIMA,VEGETACIÓ, MEDI FISIC…El Sahel està majoritàriament cobert dherbassars i sabana, amb zones de boscos i arbusts. Lherba cobreix de forma contínua la regió. Durant la llarga estació seca, molts arbres perden les seves fulles, i les herbes que són predominantment anuals moren.
 6. 6. INFORMACIÓ DELS PAÍS A NIVELL ECOLOGIC:CLIMA, VEGETACIÓ, MEDI FISIC…Els aiguamolls estacionals del Sahel són importants pels ocells migradors. La sobreexplotació agrícola, el pasturatge excessiu, lexcés de població de les terres marginals i lerosió natural del sòl han provocat la desertificació greu de la regió.
 7. 7. CHINA NATIONAL HYBRID RICE COMPANYL’empresa es dedica a la investigació i promoció de els varietats de les varietats d’arròs, especialment de l’híbrid. També es dedica a treballar amb la tecnologia de l’arròs híbrid per resoldre el dèficit alimentari al món i treballar en benefici de tots els països productors d’arròs del món.Treballa conjuntament amb els Estats Units, Filipines, Vietnam, Guinea, Indonèsia, Pakistan, Bangla Desh i Israel.
 8. 8. CHINA NATIONAL HYBRID RICE COMPANYAquesta empresa no es dedica a vendre, sinó que investiga sobre l’arròs.Aquest és la seva imatge corporativa:
 9. 9. PRODUCTE QUE PLANTA O CULL L’EMPRESA: NOMDE L’ESPÈCIE, COM ES REPRODUEIX. QUINES PARTSDE LA PLANTA S’UTILITZEN. EN QUÈ S’UTILITZA?QUINS PRODUCTES ES FAN? Les terres que sestan acaparant a Mali són les de millor qualitat i les que tenen un millor accés al Riu Níger ja que necessiten grans quantitats daigua per producció darròs a gran escala (en gran part, per lexportació). Tot i que el sistema dirrigació utilitzant les tecnologies de la revolució verda incrementa la producció darròs, lús de productes químics està contaminant les aigües i reduint la quantitat de peix per al consum familiar, entre daltres impactes.
 10. 10. CHINA NATIONAL HYBRID RICE COMPANYAquesta empresa, és del districte de Furong, situat a la ciutat de Changsha, que està a la província de Hunan.
 11. 11. ACAPARAMENT DE TERRES: COM HA AFECTATA LA POBLACIÓ?Investigacions independents donen dades clares sobre limpacte que té la utilització daquest tipus d’empreses:• Contaminació de les aigües subterrànies• Eliminació de les varietats darròs• Etc
 12. 12. ACAPARAMENT DE TERRES: COM HA AFECTAT ALA POBLACIÓA les greus conseqüències de lacaparament de terres, hem dafegir limpacte negatiu sobre els recursos naturals disponibles que aquest tipus dagricultura genera afectant:• L’alimentació• Les aigües per culpa de productes químics• Reduint la quantitat de peix per al consum familiar• Tot aixo acaba afectant als africans i africanes i deixant-los en una situació dalt risc.
 13. 13. PRODUCCIÓ:• Antonio Zambrana• Julia Guevara• Julia Berrocal• Ángel Estévez

×