Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Anunci publicitari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
Unitat 4 la publicitat
Unitat 4 la publicitat
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 5 Ad

More Related Content

Advertisement

Similar to Anunci publicitari (20)

Recently uploaded (20)

Advertisement

Anunci publicitari

  1. 1. Un anunci publicitari o comercial, és el missatge destinat a donar conèixer un producte, succees o similar al públic. Actualment els anuncis estan relacionats amb el propòsit de persuadir al espectador.
  2. 2.  Investigar i trobar els recursos que necessitarem.  Aconseguir cridar l’atenció del expectador.  Cerca l’originalitat.  Mostra les parts més importants del producte.  Fer un ús adequat dels colors vius.
  3. 3.  http://lletra.uoc.edu/viquilletra/Activitat_sobre_E l_temps_de_l%27oblit_de_l%27autor_Jordi_Sierra, _pels_Els_infectats  Creiem que no tindreu de moure tant ràpid la càmara, ja que l’imatge es distorciona i causa mal efecte de desconcertació.  Us falta l’ús de colors i objectes que donen vida a un anunci.  Creiem que parleu molt ràpid i molt pocs sobre l’argument del llibre. Cal donar alguns detalls de l’argument per a atreure al públic lector.
  4. 4. Tot i els detalls que creiem millorables, ens a agradat l’anunci, perquè pensem que la idea a sigut molt acertada i el final molt original.

×