Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

5

Share

Pure, het magazine voor de gezondheid!

Pure, het magazine van Forever over natuurlijke gezondheid. Wilt u meer informatie over de producten of de zakelijke mogelijkheden van het bedrijf? Kijk dan op www.rainbowfuture.myflpbiz.com Hier vind u meer info en een webshop voor het bestellen va de producten. Wilt u met korting bestellen? Dat is zeker mogelijk. Neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden van 15-30% korting.

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Pure, het magazine voor de gezondheid!

 1. 1. FOREVERMaak kennis met de producten van ForeverFOREVERAloë veraook voor uw dieren8 redenenwaarom aloë verazo goed voor je isGroen poetsenen wit resultaat
 2. 2. 2In dit magazinelees je alles over de producten van ForeverLiving Products, al jarenlang ‘s wereldsgrootste aanbieder van producten opbasis van aloë vera. Forever levert ook100% natuurlijke bijenproducten. Dezebijzondere “grondstoffen” zijn verwerktin meer dan 150 producten op hetgebied van gezondheid, huidverzorging,persoonlijke verzorging, cosmetica envoedingssupplementen. Ze bieden hetbeste wat de natuur te bieden heeft en zijnvan uitzonderlijk hoge kwaliteit; miljoenenmensen wereldwijd hebben er baat bij.Wellicht is dit je eerste kennismaking metonze producten of ken je slechts een paarproducten en gaat er met dit magazineeen wereld voor je open. Overtuig jezelfvan de werking en probeer ze uit. Datkan heel gemakkelijk, via de persoon vanwie je dit magazine hebt gekregen. Wijzijn overtuigd van de kwaliteit van onzeproducten en bieden je een 30 dagen niet-tevreden-geld-terug garantie.Niets is krachtiger dan de natuur. Laat ditmagazine voor jou een aanzet zijn tot eeneerste kennismaking met de productenvan Forever. Velen gingen je voor, metgeweldige resultaten!Maak kennismet de productenvan ForeverAloë vera gel (het binnenste van het blad) wordt door Forever via een uniek en gepatenteerdproces uit de bladen geperst en gestabiliseerd. De gel behoudt daarmee een lange periodede meer dan 200 voedingsstoffen, waaronder 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen.Deze ondersteunen je immuunsysteem, je spijsvertering, verminderen je stressgevoeligheiden geven je extra energie. Bij Forever is de aloë vera gel altijd in hoge concentraties in deproducten verwerkt. Wij leveren ook hoogwaardige bijenproducten; ze bevatten uitzonderlijke,voedzame en veelal heilzame elementen, waarmee gebruikers wereldwijd opmerkelijkeresultaten bereiken. Ze dragen positief bij aan je immuunsysteem en je energieniveau.
 3. 3. 3FOREVERInhoudIn dit magazine kom je slechts een deel van ons assortiment tegen, vraag de persoon die udit magazine heeft gegeven naar de productfolder voor een uitgebreid overzicht.Groen poetsen met een wit resultaat!Forever Aloe MPDVitamine D: door de zon...Aloë vera Ook voor je dieren!FAB Forever Active BoostWaarom aloë vera zo goed voor je isMooie benen krijg je zoGezonder én slanker. Het kan!Betere prestaties met ARGI+Aloe First, spray away!Alleen het beste is goed genoeg!Laat de zon maar komenNice and smoothie!46810121416182022242626
 4. 4. 4TIPPak de keukenweegschaal en druk een paarkeer met je tandenborstel tot er 100 gram opde weegschaal verschijnt. Dat is de juiste druk!
 5. 5. FOREVER 5Groen poetsenmet eenstralend wit resultaat!Twee keer per dag poetsenWil je je gebit schoon en mooi houden? Poets dan minstens twee keer per dag je tanden metForever Bright Toothgel. Doe dat ’s morgens na het ontbijt en ’s avonds voordat je naar bed gaat.Belangrijk is ook dat je niet te hard of te zacht poetst. Weet je hoe hard je moet poetsen?Bescherm je glazuurZuren uit dranken en fruit maken je tandglazuur zachter. Als je dan je tanden poetst, beschadig jedeze beschermende laag. Wacht daarom minstens een half uur met tanden poetsen. Dan heeft jespeeksel de zuren geneutraliseerd en voldoende weggespoeld. Vergeet trouwens ook je tong niet,ook daarop zitten kiemen en bacteriën waar je je tandvlees tegen moet beschermen. De hogeconcentratie aloë vera in de tandpasta van Forever helpt bovendien ook tandplaque te bestrijdenvoor een schoon gebit, gedurende de hele dag!Flossen en stokenHoe goed je tandenborstel ook is, tussen je tanden kan altijd nog vuil blijven zitten. Juist datveroorzaakt vaak tandsteen en een onfrisse adem. Je voorkomt dat door dagelijks te flossen of testoken. Doe een beetje Forever Bright Toothgel op het tanddraad of de tandenstoker en breng hettussen je tanden en kiezen. Zo gaat je gebit lang mee, blijft je tandvlees gezond en stimuleer je eenfrisse adem.*Wetenschappelijk “in vitro” onderzoek India. Gepubliceerd in 2009 in o.a. General DentistIEen gezond gebit is aantrekkelijk en straalt jeugd en vitaliteit uit. Dat valt ofstaat met een goede dagelijkse verzorging. Van je tanden natuurlijk maarzeker ook van je tandvlees! Forever Bright Toothgel is het resultaat vanjarenlang onderzoek en een intensieve samenwerking met tandartsen.Het bevat een hoge concentratie van gestabiliseerde aloë vera gel enbijenpropolis. Waar deze tandpasta in uitblinkt, is de antibacteriëlewerking in de mond: dé sleutel in het bestrijden van cariës (tandbederf).Dat heeft wetenschappelijk onderzoek* bewezen. Door de werking vanenzymen in de pure aloë vera hoeft er geen fluoride in de pasta te wordenopgenomen. O ja, de tandpasta smaakt ook nog lekker fris en is daarmeegeliefd bij volwassenen én kinderen!
 6. 6. 6ForeverAloe MPD
 7. 7. FOREVER 7Kijk eens in je keukenkastje. Al die verschillende schoon-maakmiddelen, kan dat nou niet anders? Goed nieuws: metForever Aloe MPD kun je met één schoonmaakmiddel bijna elkeschoonmaakklus aan. Het is een geconcentreerde en mildemultireiniger voor huishoudelijk gebruik. Natuurlijk biologischafbreekbaar en dus milieuvriendelijk voor mensen, dieren enplanten.Forever Aloe MPD kun je voor vrijwel alles in en om het huis gebruiken. Voor de was, hetreinigen van ruiten en spiegels, vloeren, badkamers, wanden, tegels, tapijten of je auto.Dit milde vloeibare reinigingsmiddel verwijdert vuil, lost vet op en laat daarbij geen strepen ofkrassen achter. Ook de meest hardnekkige vlekken verdwijnen. Zelfs de leefomgeving van jehuisdier maak je met MPD snel schoon en bacterievrij. Alleen in je vaatwasser kun je het nietgebruiken, omdat het teveelschuimt. Met de handigeMPD Spray Bottles is het heelgemakkelijk te doseren en aan te brengen.Forever Aloe MPD is biologisch afbreekbaaren daarmee milieuvriendelijk. Het bestaat uit natuurlijkebestanddelen en bevat geen agressieve chemische stoffen, zoals fosfaten.Alle voordelen van MPD op een rij• Multifunctioneel en kostenbesparend: één schoonmaakmiddel voor bijna alle klussen• Zeer geconcentreerd en dus zuinig in gebruik• Eén fles voor een stralende was• Reinigt ramen en spiegels streeploos• Mild en daarmee geschikt voor de gevoelige huid• Laat geen chemicaliën achter• Milieuvriendelijk; minder schadelijke effecten op mens en natuur• Reinigen van kassen, veilig voor planten• Reinigt en maakt bacterievrij• Handige spray bottle verkrijgbaarEén schoonmaakmiddelvoor alle klussen
 8. 8. 8MEERWEERSTANDMet zonlicht ziet de wereld er heel anders uit en voel je je beter! Maar wist je dat erdoor zonlicht ook vitamine D in je huid wordt aangemaakt? Deze vitamine heeftje lichaam nodig om calcium uit voeding op te nemen en is daarom belangrijkvoor het opbouwen en behouden van stevige botten en tanden. Ook speelt heteen rol bij het in standhouden van je weerstand en een goede werking van jespieren. Vitamine D zit ook in eten, zoals in vette vis, eieren en met wat lageregehaltes in vlees. Kom je weinig buiten en/of is je voedingspatroon niet altijdgoed uitgebalanceerd? Dan is het verstandig om dagelijks aanvullend wat extravitamine D in te nemen.Forever ImmuBlend: ondersteunt je weerstandForever ImmuBlend is een speciaal ontwikkelde mix van werkzamevoedingsstoffen en vitaminen, die de werking van je immuunsysteemondersteunen en verbeteren. Het helpt je om elke dag weer topprestaties televeren. Naast Maitake, Shii-take paddenstoelen, zink en vitamine C, bevat hetook voldoende vitamine D, voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH).Forever Kids: vitaminen en mineralenmet ’n lekker smaakjeGroeiende kinderen hebben behoefte aanextra voedingsstoffen. Met Forever Kidskauwtabletten krijgen kinderen vanaf twee jaareen gezonde en gevarieerde aanvulling opde dagelijkse voeding, met de belangrijkstevitaminen (waaronder vitamine D) en mineralen.Dankzij de lekkere smaakvan sinaasappel en druivenen de leuke vorm vragen jekinderen er waarschijnlijkal snel zelf om. Vitamine Dper tablet = 50% Aanbevo-len Dagelijkse Hoeveelheid(ADH)Forever heeft drie specifieke voedingssupplementenin het assortiment met vitamine DForever Calcium: ontwikkeld voorsterkere botten en tandenCalcium (kalk) is heel belangrijk voor je lichaam.Forever Calcium is ontwikkeld om je botten entanden sterk en gezond te houden, je spierengoed te laten functioneren en om prikkels naarje zenuwen te geleiden. Ook is calcium betrok-ken bij de bloedstolling, de celgroei en dehormoonstofwisseling. Aan Forever Calcium isvitamine D toegevoegd, omde opname van calcium inhet lichaam te verhogen.
 9. 9. FOREVER 9Vitamine D:door de zon...STRALENDGEBITGOEDESPIERKRACHTKrijg jij wel voldoende vitamine D?Check het hier!Om je te helpen, vind je onderstaandeen handig overzicht om te zien of jij welvoldoende Vitamine D binnenkrijgt.Hoor je hierbij?Dan heb je dagelijks 10 microgram vitamine Dextra nodig:• Alle kinderen tot 4 jaar, ongeacht dezuigelingenvoeding, opvolgmelk of gewonevoedingsmiddelen die zij krijgen• Mensen met een donkerdere huidskleur• Mensen die weinig buiten komen• Mensen die hun huid bedekken• Vrouwen vanaf 50 jaar• Mannen vanaf 70 jaar• Zwangere vrouwen• Vrouwen die borstvoeding gevenHoor je hierbij?Dan heb je dagelijks 20 microgram vitamine Dextra nodig:• Vrouwen vanaf 50 jaar en mannen vanaf70 jaar, met een donkerdere huidskleur• Mensen die weinig buiten komen• Gesluierde vrouwen vanaf 50 jaar• Mensen met osteoporose• Mensen die in een verzorgings- ofverpleegtehuis wonen
 10. 10. 10Ook voor je dieren!Wist je dat we in de Benelux ongeveer negen miljoen katten en hondenhebben als huisdier? Een huisdier geeft veel gezelligheid en je doet er allesvoor om het in goede conditie te brengen en houden. De natuur helpt jedaar graag een handje bij. Forever heeft natuurlijke producten, die eenpositieve invloed op mens en dier kunnen hebben. Ze zijn de moeite van hetproberen meer dan waard. Want een gezonddier geeft je veel plezier en bespaart jede kosten van een dierenarts!
 11. 11. FOREVER 11Aloë vera: voor deoudere huisdierenVoor de wat oudere dieren is er ForeverFreedom. Deze aloë vera drank bevat naastaloë vera gel ook glucosaminesulfaat enchondroïtinesulfaat, stoffen die van naturevoorkomen bij huisdieren. Maar naarmate jehuisdier ouder wordt, neemt de aanmaak vandeze stoffen af. Deze drank kan dan vooralgoed werk verrichten in het onderhoud vanbotten en gewrichten.Ook is er Aloe MSM Gel, om het huidweefselvan je huisdier soepel, elastisch en stevig tehouden. Methyl Sulfonyl Methaan (MSM) iseen rijke bron van organische zwavel en heefthier een positieve werking op. MSM helpt ookbij het onderhouden van het kraakbeen enzorgt zo voor soepele gewrichten. Belangrijk isdat je het op de huid aanbrengt en niet op devacht. Bij langere beharing kun je de Aloe MSMGel beter wat verdunnen met Aloe VeterinaryFormula. Je brengt het dan gemakkelijkertussen de haren op de huid aan.Aloë vera: voor een glanzendehuid en vachtAloe Veterinary Formula verzorgtde huid van je huisdier en helpteen ruwe of schrale huid teherstellen. Het bevat een hogedosis gestabiliseerde aloë veragel. Met de handige spraytuitbreng je de vloeistof gemakkelijkaan op de huid of vacht van jehuisdier. Het ingrediënt allantoïnezorgt voor een extra verzachtende enkalmerende werking. Je kunt Aloe VeterinaryFormula na het wassen ook op de vachtsprayen voor een extra mooie glans en goedeconditie.Aloë vera: voor schone huisdieren!Je wilt het voorkomen, maar het is al gebeurd:je hond ligt heerlijk te rollen in die modderpoel.Niets mis mee, maar het vraagt op z’n tijdwel een grondige wasbeurt. Aloe LiquidSoap is daarvoor de ideale zeep. Het is rijkaan verzachtende aloë vera en reinigt zonderirritatie. De zeep is geschikt voor alle huid- envachttypes, voor grote en kleine dieren en priktniet in de ogen. De flacon is met een handigpompje heel eenvoudig in het gebruik.Gebruik de zeep ook voor het hele gezin,bijvoorbeeld na het aanraken van je huisdier.Zet Aloe Liquid Soap daarom standaard in jekeuken en badkamer.Aloë vera: voor gezonde huisdierenAloë vera: voor de verzorgingvan huisdierenDe Aloe Vera Gelly noemt men wel ‘deonzichtbare pleister in een tube’. Het wordt alseerste hulpmiddel gebruikt bij het kalmeren enverzorgen van de geprikkelde of schrale huidvan mens en dier en ondersteunt het herstel.De gel is gemakkelijk aan te brengen. Hetbeste is om de huid van je huisdier eerst tereinigen met de Aloe Veterinary Formula.Propolis Creme is een aangename enverzachtende kwaliteitscrème, die de huidvan mens en dier kalmeert en hydraterendwerkt. Het is een combinatie van propolis,een natuurlijke stof die bijen gebruiken om degehele korf gezond te houden, en aloë vera.Bij langere beharing kun je de Propolis Cremebeter wat verdunnen met Aloe VeterinaryFormula. Je brengt het dan gemakkelijker aantussen de haren op de huid.Aloë vera toothpaste is een verfrissendetandpasta voor mensen maar ook bij uitstekgeschikt voor de tanden en het tandvlees vanje huisdier. Het helpt de opbouw van tandplaken tandsteen te verminderen en reinigt enkalmeert het tandvlees. Belangrijk voor eenstralend gebit van je huisdier.LET OPDe producten van Forever zijn geen medicijnen.Raadpleeg altijd de dierenarts bij medische aandoeningen,medicijngebruik en voor aanvullend advies over voeding enverzorging.Met de aloë vera dranken wordt er van binnenuit een goede basis gelegd voor degezondheid van je huisdier. Neem bijvoorbeeld onze Aloe Vera Gel; deze bevatmaar liefst 96,3% gestabiliseerde aloë vera gel, met 200 werkzame bestanddelen,waaronder 75 voedingsstoffen, 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitamines. Hetondersteunt het afweersysteem, de huid en de spijsvertering van je huisdier enstimuleert extra eetlust en energie.
 12. 12. 12
 13. 13. FOREVER 13Forever Active Boost. De naamzegt het eigenlijk al: direct nieuweenergie! Ideaal voor als je wel watextra energie kunt gebruiken ofde dorst wilt lessen. Maar ook opdrukke dagen en in perioden vanstress kun je heel veel baat hebbenbij deze energydrank. Het meestbijzondere en onderscheidendevan Forever Active Boost is datje er niet alleen meteen nieuweenergie van krijgt maar dat het ookeen langere periode aanhoudt!Dat heeft alles te maken met deunieke samenstelling van kruidenen vitaminen, die door Russischewetenschappers is onderzochten samengesteld. Deze‘ADX7 technologie’ heeft eenindrukwekkende staat van diensten vele Olympische successenworden er al aan toegewezen.Energiedrankjes zijn alleen geschikt voor 18 jaar en ouder.
 14. 14. redenenwaarom aloë verazo goed voor je is12438Een gezonde spijsverteringJe gezondheid is vooral afhankelijk van een goede spijsvertering. Die zorgt voor een vlotte en efficiënte doorvoervan de darminhoud en een optimale opname van voedingsstoffen in je bloed. Aloë vera kan geweldig bijdragen aande werking van je darmfunctie.Balans in je darmenEen goede balans in de verhoudingen tussen bacteriën en gisten in je darmen is belangrijk. Om verschillenderedenen is deze balans niet altijd optimaal in je lichaam en dat leidt in veel gevallen tot darmproblemen.Aloë vera Gel is, net als Forever Probiotic, in vele opzichten een natuurlijke ‘balansbrenger’.Huid met uitstralingOns lichaam maakt continu nieuwe huidcellen aan. Deze nieuwe huidcellen ontstaan diep onder de opperhuiden bereiken de oppervlakte na ongeveer 21 tot 28 dagen. Ze zijn dan omgezet in dunne vlokken keratine, eentaai, onoplosbaar eiwit dat de huid taai en waterafstotend maakt. Keratine bevattende cellen worden voortdurendafgestoten en vervangen door nieuwe cellen, die uiteindelijk weer afschilferen. Aloë vera Gel bevat een cocktail vanessentiële voedingsstoffen die je basiscellen voeden, waardoor je huid gezonder blijft. Je lichaam kan deze vitalefuncties efficiënter uitvoeren en je huid gaat er veel beter uitzien.Stimuleren van celgroeiCollageen en elastine geven je huid structuur en laten deze er stevig en elastisch uitzien. Het wordt aangemaaktdoor zogenoemde fibroblasten, belangrijke cellen in je huid. Collageen en elastine zorgen er ook voor dat je huidsnel en goed herstelt, ze vormen een raamwerk waar de nieuwe huidcellen overheen kunnen groeien.Aloë vera kan de aanmaak van collageen en elastine stimuleren en bevorderen en daarmee bijdragen aan hetherstellend vermogen van je huid.14
 15. 15. Aloë vera, geen natuurlijk extract is zo populair.Van cosmetica tot toiletpapier en van afwasmiddeltot beddengoed, het lijkt overal in te zitten.Aloë vera kan echter alleen zijn werk doen alsje er voldoende van gebruikt. Bij Forever LivingProducts garanderen wij dat pure aloë vera gelhet belangrijkste bestanddeel is in vrijwel al onzealoë vera producten zodat je optimaal profiteertvan de positieve effecten op je gezondheid enwelzijn. Niet voor niets bevat onze Aloe Vera Gelgezondheidsdrank 96% aloë vera en onze AloeVera Gelly crème 85% aloë vera! Met Forevergebruiken we in feite de aloë vera zoals die in debladeren van de plant voorkomt. Puurder vindje het nergens! Miljoenen mensen gebruiken hetdagelijks en ervaren de voordelen. Wij zetten deacht belangrijkste voordelen van aloë vera graagvoor je op een rij:5678Hogere weerstandIn de kern van het aloë vera-blad bevindt zich een lange keten van polysacharide (meervoudige suikerstoffen). Methet drinken van de Aloe Vera Gel help je vanuit de darmflora de weerstand tegen ongunstige bacteriën te verhogen.Rijk aan mineralenAlle lichaamsweefsels en vloeistoffen in je lichaam bevatten mineralen. Ze zijn essentieel voor een mentale en fysiekegezondheid, omdat ze er bijvoorbeeld voor zorgen dat vitamines geabsorbeerd kunnen worden. Maar je lichaam kanzelf geen enkel mineraal aanmaken. In de Aloe Vera Gel tref je de mineralen calcium, natrium, kalium, ijzer, chroom,magnesium, mangaan, koper en zink aan. Het rijke mineraalgehalte is te danken aan het feit dat de aloë vera plantvooral groeit in gebieden waar de bodem rijk is aan deze belangrijke bouwstoffen. De wortels van de plant kunnendeze mineralen aan de bodem onttrekken en ze via de gel van het blad van de aloë vera-plant aan ons doorgeven.Een goede bron van vitaminenOns lichaam kan niet alle vitaminen opslaan. Dat betekent dat bepaalde vitaminen continu aangevuld moeten wordenvia je voeding. Dat doe je onder meer met Aloe Vera Gel. Deze aloë vera drank bevat een uitgebreide reeks vitaminenen spoorelementen, die zelden in deze hoeveelheid voorkomt in planten. Naast vitamine A bezit aloë vera vitaminenuit de B-groep (8 tal), vitamine C en foliumzuur. Met Aloe Vera Gel versterk je bovendien je afweersysteem.De ideale mix voor een goede gezondheid!Met de Aloe Vera Gel krijg je belangrijke voedingsstoffen binnen, die tegenwoordig vaak in te lage doseringen in onsvoedsel zitten. Zoals 19 van de 20 aminozuren die je lichaam nodig heeft, waarvan 7 van de 8 niet door je lichaamaangemaakt kunnen worden. Aloë vera Gel voorziet je lichaam van deze stoffen zodat complexe enzymsystemengoed kunnen werken. Je lichaam functioneert daardoor optimaal. Je voelt je energieker en bouwt er een ijzersterkeweerstand mee op!15FOREVER
 16. 16. 16Mooie benenkrijg je zoOnder rokjes, shortjes, jurkjes ensportbroekjes horen een mooi paarbenen. Wie ze vanaf nu onder handenneemt, kan straks genieten van eensupersexy paar. Wij helpen je daargraag een handje bij. Aan lengte envorm kunnen we niets veranderen,dat is nu eenmaal genetisch bepaald.Wat stevigheid, zachtheid en uitstralingbetreft, daar valt wat over te vertellen!Geen sinaasappelhuidWil je cellulitis te lijf gaan, dan zul je metverschillende factoren rekening moetenhouden. Voldoende lichaamsbeweging en eengezond eetpatroon (voldoende groente, fruiten water) doen wonderen. Niet roken, eengoede lichaamshouding en wisseldoucheshelpen ook mee de huid in een optimaleconditie te krijgen en te houden.Ga cellulitis ook te lijf met de producten vande luxe Aloe Body Toning Kit. De Aloe BodyToning Kit biedt veel vrouwen met lichte enmiddelzware cellulitis de perfecteondersteuning om de sinaasappelhuid tebestrijden. Begin met een intensievebehandeling van 3 maal per week (gedurende2 weken) en bouw dit geleidelijk aan af.Je huid wordt zichtbaar strakker! Cellulitis doeter jaren over om te ontstaan en is dus ook nietzomaar verdwenen. Geduld is een schonezaak en zal uiteindelijk worden beloond!.
 17. 17. FOREVER 17Het is daarom van belang de benen na hetscrubben en dagelijks na het douchen in tewrijven met de hydraterende Aloe MoisturizingLotion.Ga naaktOntharen wordt met name een ‘geliefde’bezigheid in de zomerperiode wanneer armenen benen minder bedekt zijn. Tegenwoordiglijkt ontharen echter een must voor bijnaiedereen. Niet alleen voor mannen die vanoudsher hun baard bijwerken of afscheren,maar zeker ook voor vrouwen. Meer dannegentig procent van de Nederlandse damesgaat regelmatig aan de slag met scheermes,scheerapparaat, pincet of harsstrip. De oksels,bikinilijn en benen zijn daarbij de gebieden diehet vaakst worden onthaard. Zowel voormannen als vrouwen geldt dat scheren nogsteeds verreweg de populairste methode voorontharing is.Gladde benenWil je zachte benen, dan helpt scrubben.Scrubben is goed voor iedere huid. Het zorgtervoor dat je huid weer lekker glad aanvoelt endat je er weer gezond uitziet!Je scrubt je huid om er voor te zorgen dat jedode huidcellen sneller verdwijnen. Elke dagverdwijnen er al zo ongeveer een miljoen van jehuidcellen. Je helpt je lichaam dus een handje.Na een goede scrub beurt merk je dat je huidgladder aanvoelt. Dit komt doordat je dedroge, maar ook schilferige huidcellen hebtverwijderd.Zo eenvoudig is het. Neem de Aloe Scrub enmasseer je benen met grote ronddraaiendebewegingen, en vergeet vooral de ruwe huidvan de knieën niet. Doe dit minstens één keerin de week. Onze scrub bevat hydraterendejojobakorrels; dode huidcellen verdwijnen enmaken plaats voor een zijde zachte huid. Enaloë vera doet haar werk; de huid wordtgevoed en verzorgd met het beste ingrediëntdat moeder natuur te bieden heeft!Zachte huidWe wassen onze handen veelvuldig en wedouchen iedere dag. Soms wel 2x. Hierbijontvetten we de huid die daardoor weerrimpelig en droog wordt. Door het smeren metcrème of bodymilk vervangen we hetweggewassen natuurlijke vet. Hetaangebrachte nieuwe laagje vet voorkomt hetverdampen van vocht in de huid en daardoorweer het minder rimpelig worden van onsvelletje.Geef kleur aan je benen!Het is weer heerlijk lenteweer en dus de hoogste tijd om je benen aan de zon telaten zien! Of vind je je benen toch nog een tikkeltje te wit om ze aan iedereen telaten zien? Geen probleem, met de Sunless Tanning Lotion geef je ze meteen eenzomerse gloed. Het gebruik van de Sunless Tanning Lotion is niet alleen een snelle,maar ook een veilige manier om mooi bruin te worden. Voedt het de huid met derijke voedingsstoffen van aloë vera. Het resultaat is niet blijvend: na een weekje isje bruine kleurtje weer verdwenen.Gebruik de Aloe Liquid Soap als scheergelvoor het ontharen, want het vergemakkelijkthet scheren en verkleint de kans ophuidirritaties en roodheid. Je huid voelt heerlijkglad en soepel aan. Velen ontharen onder dedouche, maar het is beter om te wachten totna de douche. De stoom van de doucheopent je poriën en verzacht de haren,waardoor ze gemakkelijk te scheren of uit tetrekken zijn.Tot in de tenen…En last but not least, maak je tenen mooi. Trimen vijl je nagels. Gebruik Aloe Propolis Cremeom eelt te bestrijden en om je voeten zachterte maken. En vergeet je nagels niet te lakkenin een vrolijke kleur als roze en paars. Wijbeloven u dat het niet de aandacht zal afleidenvan uw prachtige benen!
 18. 18. 18Het Forever Weight Care Programmaricht zich op het verliezen van vet enkoolhydraten en het bereiken vangezondere bloedwaarden voor suikeren cholesterol. Die zijn van belangvoor gezonde hart- en bloedvaten.Belangrijk uitgangspunt is dat het opde lange termijn moet werken zonderhet ‘jojo-effect’.Je leest het regelmatig: mensen worden steeds zwaarder en dit overgewicht zorgt voor veel gezondheidsproblemen. Uit studiesblijkt bovendien dat mensen zich met minder gewicht veel energieker voelen en betere prestaties leveren. Dat was voor hetResearch Develop team van Forever de reden om een natuurlijk effectief Forever Weight Care Programma te ontwikkelen. Eenprogramma dat je gezondheid verbetert terwijl je kilo’s verliest! Ook op de langere termijn. Hoe zit het eigenlijk met jouw gewicht?Gezonderénslanker.Hetkan!
 19. 19. FOREVER 19Waar sta je nu?Het Forever Weight Care Programma isniet zomaar een afvalprogramma. Het gaatover een verandering van je levensstijl, eengezonde benadering voor de lange termijn.Gezond gewicht verliezen begint bij inzichtkrijgen in je eigen situatie en begrijpenwat voor jou belangrijk is. Kijk eerst eensnaar je BMR en AMR, dat geeft je eenidee over je calorieverbruik in rust en bijactiviteiten. Afvallen lukt immers alleen alsje meer calorieën verbrandt dan je inneemt.Op www.foreverweightcare.com kun jejouw persoonlijke BMR en AMR waardenuitrekenen. Je kunt er ook je ideale gewichtbepalen.Waarom wil je afvallen?Bijzonder in het Forever WeightCare Programma zijn de realistischeuitgangspunten. Wij weten dat het nietgemakkelijk is om je gewenste gewichtgedurende je hele leven vast te houden.Het vraagt een aangepaste manier vanleven. Daarom moet je zeker in het beginveel tijd besteden aan je motivatie enaan je doelstellingen. Vertel ook je familieen vrienden dat je gaat starten meteen veelbelovend nieuw reinigings- engewichtbeheersingsprogramma en houd henop de hoogte van je vorderingen. Zij kunnen jedan heel goed aanmoedigen.Wat zijn je doelstellingen?Zonder een doelstelling heb je geen richtlijn.Weet waar je staat (huidige gewicht enomvang van bepaalde lichaamsdelen) en waarje heen wilt. Zorg ervoor dat je doelstellingenmeetbaar zijn en je je vooruitgang dagelijks,wekelijks en maandelijks kunt volgen.Ken de basisprincipes vanvoedingbeheersingVoordat je begint aan het Forever Weight CareProgramma is het goed om wat meer te wetenover de juiste voeding.Stap 1:Quick start Clean 9Je begint met het ‘Quick start’ Clean 9reinigingsprogramma. Na negen dagen stap jeover naar het Forever Weight Care Programma.Daarmee maak je een belangrijke stap naareen slank lichaam en een gezonde levensstijlvoor de rest van je leven!Stap 2:Het Forever Weight CareProgrammaJe kent nu de basisprincipes vanvoedingbeheersing en hebt hetreinigingsprogramma achter de rug. Nu startje het algemene voedingsplan. Forever biedt jedaarbij een range aan producten die bij goedgebruik zorgen voor gewichtsverminderingen een ondersteuning van je gezondheid.De producten zijn veilig, effectief, handig eneenvoudig te gebruiken. In de ideale situatieneem je een derde aan goede koolhydraten,magere proteïnen en gezonde vetten in, waarbijje altijd binnen honderd calorieën van hettoegestane totale aantal calorieën uitkomt. Hoeje dit realiseert, stem je nauwkeurig af op jepersoonlijke levensstijl. Je kunt kiezen voor drievolledige maaltijden en twee snacks per dag ofvoor vijf à zes minimaaltijden. Zolang het maargoed past bij je levensritme.Alle aspecten van het Forever Weight CareProgramma zijn belangrijk, inclusief hetregelmatig doen van oefeningen, voldoendedrinken en het consistent gebruiken vande producten. Met de kwaliteitsproductenvan Forever en het Forever Weight CareProgramma leg je de basis voor een gezondelevensstijl en gewichts-beheersing. Je zult jeslanker en gezondervoelen, en dat ookuitstralen!Over calorieën bijvoorbeeld, want die zijnheel bepalend bij het afvallen. Leer dezedaarom te tellen. Dat lijkt aanvankelijk eenonmogelijke opgave, maar je zult merken datje snel vertrouwd raakt met de hoeveelhedencalorieën in allerlei voedsel. Het resultaatervan is dat je al snel veel bewuster gaat eten.Bewegen is weliswaar geen voeding, maarhelpt wel om te komen tot een gezondebalans tussen spieren en vet. Bovendien: hoemeer je beweegt, hoe meer je ook kunt etenzonder dat dit ten koste van je gezondheidgaat. Doe daarom regelmatig oefeningenof ga fietsen, wandelen of je favoriete sportbedrijven.
 20. 20. 20
 21. 21. 21FOREVERBen je een vrijetijdsporter, duursporter of topsporter? Dan moet je beslistARGI+ eens proberen. Het is een uitzonderlijk voedingssupplement dat jesportprestaties via een betere bloedcirculatie op een verrassende en vooralnatuurlijke manier kan verbeteren. Ook mensen die op een andere manierhun lichaam fysiek belasten, kunnen er veel baat bij hebben.ARGI + verschillende vitaminen opgenomen,zoals vitamine C, dat een waardevolle bijdragelevert aan de versterking van hetimmuunsysteem. Vitaminen B6, B12 enfoliumzuur ontsteunen je lichaam in tijden vanstress. De aanwezigheid van vitamine K2draagt bij aan een betere bloedstollingen botopbouw.Ideale combinatieSamengevat is ARGI+ de ideale combinatievan een hoge concentratie aminozuurL-arginine met druif- en besextracten,granaatappel en waardevolle vitamines. Het isideaal bij zware lichamelijke belasting (zoalssporten), voor mensen vanaf middelbare leeftijddie extra energie wensen en voor mensen instress situaties. Boost your energy! Met ARGI+De effecten van ARGI+ op een rijARGI+ ondersteunt:• Een optimale bloeddruk• Optimaal functionerende organen• Een beter afweersysteem• Een betere spiergroei• Een betere spijsvertering• Beter uithoudingsvermogenHoe werkt het?Elke cel in je lichaam is opgebouwd uiteiwitten. Deze eiwitten zijn weer opgebouwduit zogenoemde aminozuren, waar je twintigverschillende soorten van hebt. Sommigeaminozuren produceert je lichaam voor eendeel zelf, zoals L-arginine. Met het eten vannoten, gevogelte en sojabonen kun jeL-arginine zelf aanvullen. Maar bij het omzettenvan deze eiwitten in aminozuren gaat zo’n 60tot 80% verloren!Daarom is het veel efficiënter om L-arginine inte nemen met ARGI+. De inhoud van eendoseerlepel ARGI+ levert al 100% van degeadviseerde dagelijkse inname van ditessentiële aminozuur op, dat direct wordtomgezet in stikstofmonoxide. Destikstofmonoxide moleculen zorgen ervoor datde bloedvaten wijder open gaan staan met allepositieve effecten van dien. Waarom zou je hetmoeilijk maken als het makkelijk kan?Wat vind je nog meer inARGI+?ARGI+ is ook rijk aan secundaire plantaardigestoffen, uit granaatappels, druiven, bramenen bessen, die je weerstandsvermogenvergroten. Granaatappel bevat bovendienkalium, calcium, ijzer en vitamine C. Ook zijn in
 22. 22. Aloe First,spray away!
 23. 23. FOREVER 23Aloe First is één van de meest multifunctioneleproducten van Forever. De vochtregulerendeeigenschappen beschermen de huid tegenuitdroging en werken verkoelend, als een oasevoor de huid. Het bestaat voor maar liefst 80%uit aloë vera. Plus een aantal rijke ingrediënten,die de natuurlijke werking van aloë veraversterken:• Allantoïne: komt van nature ook al voor in dealoë vera plant en heeft een regenererendewerking op de huid;• Bijen propolis: bevordert het herstellendvermogen van de huid;• Elf zorgvuldig geselecteerde plantenextracten,waaronder calendula en kamille, vooreen reinigende en kalmerende werking vande huid.Aloe First:eerste verzorgingaltijd bij de handZonverbrande huidVerkoelt en verzacht de verbrande huid.Beschadigd haarVoor een dagelijkse voeding en verzorgingvan droog haar. Helpt ook gespletenhaarpunten te voorkomen.HuidwondjesReinigt en verzorgt de beschadigde huid.Door sprayen is geen direct huidcontactnodig.InsectenbetenVerzacht, kalmeert en verzorgt bijinsectenbeten, zoals die van muggen. De(alleen) voor insecten onaangename geurvan de ingrediënten calendula en tijm heeftbovendien een preventieve werking.Na het scherenHydrateert en beschermt de pas geschoren,gevoelige huid. Voorkomt huidirritaties.Voor de gevoelige huidAloe First is pH-neutraal en er zijn geenkleur- en of geurstoffen toegevoegd. Datmaakt het ook voor de meest gevoeligehuid zeer geschikt.Aloe First is typisch zo’n huidproduct dat je altijd bij je moet hebben. Wordt je huidop de proef gesteld, dan zorgt Aloe First direct voor een natuurlijke verzorging enbescherming. Als je bijvoorbeeld verbrand bent door de zon, gestoken bent dooreen insect, een wondje hebt opgelopen, of een schrale huid hebt na het scheren.Zelfs beschadigd haar kun je ermee behandelen! Niet voor niets noemen we heteen mini-eerste-hulpkit. Aloe First is er in twee formaten verstuivers. Zet de grote inde badkamer of keuken en neem de kleine mee in je handtas of sporttas. Zo heb jealtijd ‘eerste hulp’ binnen handbereik!
 24. 24. Alleen het beste is goed genoeg!Wat is er mooier dan vrouwen met een stralende en gezonde huid? Jammer genoeg hebben we dat niet allemaal van nature.Daarom is er de Sonya Skin Care verzorgingslijn, een unieke formule van ingrediënten op basis van aloë vera, fruitextracten,witte thee en andere vochtregulerende bestanddelen. Daarmee geef je je huid precies de verzorging die ze nodig heeft. Het helptte verzachten en te beschermen en de unieke ingrediënten dragen bij aan de hydratering en daarmee verjonging van je huid.Gebruik Sonya en je vangt al snel bewonderende blikken op!De Sonya Skin Care Collection is eenexclusieve gezichtsverzorgingslijn, met zeskwalitatieve producten voor het reinigen,hydrateren en beschermen van je huid.Clean it!Je gezicht wassen met water is verfrissendmaar daarmee verwijder je niet make-up resten, zweet en talg. En voor jegezichtsverzorging is een schone basis juistzo belangrijk. Daarom beginnen we metSonya Aloe Purifying Cleanser, een bijzonderecleanser met aloë vera en fruitextracten.Daarmee worden make-up en andere‘onzuiverheden’ verwijderd zonder je huid uit tedrogen. Je merkt meteen hoe puur, zacht enfris je huid gaat aanvoelen.Herhaal deze behandeling elke morgen enavond.Heerlijke oppepper:Aloe Deep-Cleansing ExfoliatorSoms heeft je huid net wat extra aandacht enverzorging nodig. Dat doe je met Sonya AloeDeep-Cleansing Exfoliator, een diepreinigendeen toch milde exfoliator met aloë veraen natuurlijke jojoba-olie. Ideaal voor eenextra reiniging van uw huid zonder irritatiesop te wekken.Gebruik Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator,afhankelijk van uw huidtype, één a twee keerper week na reiniging met Sonya Aloe PurifyingCleanser.Goed beschermd zonder alcoholNa elke intensieve reiniging zorgt SonyaAloe Refreshing Toner ervoor dat de laatstevuilrestjes verdwijnen, de poriën van jehuid weer sluiten en de huid weer de juistezuurgraad krijgt. De zuurgraad van je huid(ideaal rond de 5,5) is belangrijk, omdat dezeje huid beschermt tegen schadelijke invloedenvan buitenaf. Aloe Refreshing Toner is eenmilde en alcoholvrije toner met aloë vera enwitte thee, die je huid hydrateert en verfrist.Boost your skinEen serum geeft je huid een extra boost, meteen combinatie van werkzame stoffen. Je kuntAloe Nourishing Serum dagelijks gebruiken ofelk seizoen als een soort ‘kuurbehandeling’.Gewoon naast je verzorgende crèmes.Het is samengesteld op basis van wittethee, en ruikt heerlijk. Het serum herstelt devochtbalans van je huid waardoor deze erlanger jong uit blijft zien.Gebruik Aloe Nourishing Serum elke avond nade Sonya Aloe Refreshing Toner. Vaker magook, als je huid dat nodig heeft.Elke dag beschermdEen dagcrème is het meest belangrijk in jedagelijkse verzorging. Omdat deze verzorgt énbeschermt! Je merkt niet dat je huid dagelijksin contact komt met allerlei negatieve invloedenvan buitenaf, zoals vuiltjes in de lucht enzonnestralen. Het beschermen daartegen kostenergie en vraagt extra hydratering en voeding.Gezichtsreiniging met Sonya. Hoe pak je het aan?Sonya Aloe Balancing Cream bevat aloëvera, regenererende extracten en de meestgeavanceerde hydraterende bestanddelen.Deze zorgen voor een perfecte vochtbalans eneen stralende huid.Slapend mooi wordenOverdag heeft je huid te lijden van zonlicht,airco, uitlaatgassen et cetera. Maar ook vanbinnenuit door stress, slechte voeding, nicotineof alcohol. ’s Nachts werkt je lichaam op volletoeren aan herstel en daar kan het best wathulp bij gebruiken. Sonya ontwikkelde eennieuw product: Sonya Aloe Deep MoisturizingCream, met dennenboomschors. Het iseen diep regenererende crème, boordevolantioxidanten, voor een blijvend jeugdige enjonge uitstraling.Gebruik Sonya Aloe Deep Moisturizing Creamvoor een intense hydratatie in de avond, na hetAloe Nourishing Serum.24
 25. 25. FOREVEREn demannenhuid?De mannenhuid is dikker en elastischer dande vrouwenhuid, maar dat wil niet zeggen datdeze geen verzorging nodig heeft. Bovendienwordt de mannenhuid dagelijks verzwakt doorhet scheren. Ook voor mannen is het reinigenvan de huid belangrijk en dat vraagt productendie daarvoor speciaal zijn ontwikkeld. Foreverkent daarvoor een aantal specifieke producten.Aloe Liquid SoapDe Aloe Liquid Soap is een milde, reinigendezeep die gemakkelijk gebruikt kan wordenonder de douche en de zuurgraad van de huidniet aantast. Een herstellende toner is dus nietnodig.Gentleman’s PrideGentleman’s Pride is een after shave lotion,die hydrateert en verzacht na het scheren. Hetbeschermt de mannenhuid tegen invloedenvan buitenaf. Zo heb je na het scheren directde verzorgende eigenschappen van eendagcrème en je ruikt heerlijk!Forever Aloe ScrubMet hun dikkere huid kunnen mannen hetzich permitteren om vaker te scrubben danvrouwen. Forever Aloe Scrub is zeer effectiefvoor de mannenhuid. Wil je toch wat extraverzorging, dan kun je de Aloe BalancingCream of Deep Moisturizing Cream gebruiken,zowel overdag als ’s nachts.25TIPWater zorgt ervoor dat al onze fysiologische systemen goed werken. Denkaan het afvoeren van afvalstoffen, regelen van lichaamswarmte en hettransporteren van vitaminen en mineralen door ons lichaam. Water is dusook belangrijk voor je huid. Drink daarom anderhalve liter water per dag.
 26. 26. 26Wat is er fijner dan het genieten van een actieve levensstijlin de buitenlucht. Eenmaal voorbereid met Aloe SunscreenSpray of de Aloe Sunscreen kan het hele gezinzorgeloosgenietenvandezon.AloeSunscreenSpray, met beschermingsfactor 30 en aloëvera, helpt uw huid te beschermen tegenhuidveroudering en de schadelijke invloedenvan de zon.Laat de zon maar komenSmooth your ingrediënten• 100 ml Aloe Vera Gel• 100 ml Pomesteen Power• 150 ml yoghurt• 1 in stukken gesneden banaan• 1 kop aardbeienBereidingGiet de Aloe Vera Gel in je blender.Voeg de Pomesteen Power enyoghurt toe en mix het tot eenvloeiende massa. Voeg danstukken banaan en aardbeientoe en mix het tot een heerlijkesmoothie. Schenken en genieten!TIPHeerlijk op warme dagen: eenvrieskoude smoothie!Wil je een wat dikkere en ijskoelesmoothie? Vries het fruit dan vantevoren in. Snij het wel eerst inkleine stukken, zodat het direct deblender in kan.
 27. 27. FOREVER 27
 28. 28. Voor meer informatie over aloë vera en de producten van Forever kun je contact opnemen met je Forever distributeur.Zelfstandig distributeurForever Living Products Benelux, Postbus 99, 3740 AB Baarn, Nederland©2012ForeverLivingProducts.Wijzigingenvoorbehouden.2195Forever Living Products is wereldmarktleider op het gebied van aloë vera producten. Sinds 1978 streven wij ernaar om je met onze producten hetbeste uit de natuur te bieden voor jouw gezondheid en schoonheid. Het is de kracht van de natuur die ons helpt er goed uit te zien en ons optimaalte voelen. Onze producten zijn hier het resultaat van. De producten van Forever staan dan ook garant voor kwaliteit en puurheid. Miljoenen gebruikersverspreid over meer dan 150 landen bevestigen dit. Tevens biedt het bedrijfsconcept van Forever Living Products de mogelijkheid tot het genererenvan inkomsten met Forever. Dat kan, afhankelijk van jouw ambities, variëren van een goede bijverdienste tot een bovengemiddeld hoofdinkomen. Zocombineren reeds velen een gezonde levensstijl op basis van natuurlijke producten met een zakelijke kans op financiële vrijheid samen met Forever.Interesse? Vraag de distributeur van wie je dit blad kreeg om meer informatie.
 • YvetteKraassenberg2

  May. 11, 2021
 • EddyBegieneman

  Oct. 17, 2019
 • YvetteKraassenberg

  Oct. 12, 2019
 • Dorus

  Nov. 9, 2015
 • GerardWielaert

  Apr. 29, 2015

Pure, het magazine van Forever over natuurlijke gezondheid. Wilt u meer informatie over de producten of de zakelijke mogelijkheden van het bedrijf? Kijk dan op www.rainbowfuture.myflpbiz.com Hier vind u meer info en een webshop voor het bestellen va de producten. Wilt u met korting bestellen? Dat is zeker mogelijk. Neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden van 15-30% korting.

Views

Total views

2,073

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

3

Actions

Downloads

0

Shares

0

Comments

0

Likes

5

×