Social Media & Healthcare | 22-03-2011

867 views

Published on

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
867
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
13
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • 25 feb 2009
 • Wat zijn de wensen en behoeften van onze klanten? Wat verwachten ons klanten van Achmea Zorg of van Zilveren Kruis?
 • Als we dat weten creeëren we vertrouwen.
 • De focus ligt op klantenservice, als we onze service op orde hebben dan volgen de reputatie verhogende effecten vanzelf.
 • We zien onze website niet meer als een uithangbord, maar als een servicepunt. Een logische vervolgstap is om je website als platform voor je partners en klanten te gebruiken.
 • Social Media & Healthcare | 22-03-2011

  1. 1. Social Media & Healthcare Amgen – 22 maart 2011 Andy Hoek, Achmea Zorg
  2. 3. Ik ben Andy Hoek!
  3. 9. Dichtbij zijn
  4. 10. Luisteren
  5. 11. Vertrouwen
  6. 12. Gewoon proberen!
  7. 13. We zoeken jou wel op!
  8. 14. Doelstellingen in Tijd <ul><li>Overdag: </li></ul><ul><li>twitter: 60 minuten </li></ul><ul><li>fora & blogs: 24 uur </li></ul><ul><li>Daarbuiten: </li></ul><ul><li>volgende ochtend </li></ul><ul><li>in het weekend: maandagochtend </li></ul>
  9. 15. Zenden Participeren Dialoog Luisteren
  10. 16. Centraal Traffic Social Media Gatekeeper
  11. 24. Sluit aan bij de Visie & Strategie! Zorg ervoor dat je initiatieven aansluiten bij de visie en strategie van je organisatie. Maar verlies daarbij je klanten niet uit het oog! Hou rekening met de nukken van het medium. Als dat op een netwerk niet kan, overweeg dan om niet aanwezig te zijn.
  12. 25. Kies je netwerken! Probeer niet overal aanwezig te zijn. Kies je netwerken zorgvuldig uit en zorg voor een degelijke aanwezigheid. Kies je ervoor een netwerk te verlaten of een project stop te zetten, handel het dan netjes af. Ga niet ineens weg zonder dat te vermelden, zorg dat je klanten daar weten waar ze je nu kunnen bereiken.
  13. 26. Ga niet trendhoppen! Als er een tegenbeweging ontstaat betekent dat niet dat je strategie fundamenteel verkeerd is.
  14. 30. Andy Hoek <ul><li>twitter.com / andyhoek </li></ul><ul><li>linkedin.com /in/ andyhoek </li></ul><ul><li>andyhoek.posterous.com </li></ul><ul><li>andy.hoek @ achmea.nl </li></ul>Bedankt!
  15. 31. Credits & Links Slide 3: foto’s Henk-Jan Winkeldermaat, Punkmedia.nl Slide 17: http:// www.zilverenkruis.nl /diabetes/diabetes/Pages/ Watkanbeter.aspx Slide 18: http:// www.facebook.com / agisweb Slide 22: Grey’s Anatomy

  ×