Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Power point equipos slide share
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0

Share

Download to read offline

Analisi

Download to read offline

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

Analisi

  1. 1. Anàlisi d’una pàgina webTítol: rtve.esAdreça web: www.rtve.esInformació pàgina: la pàgina està relacionada amb tot tipusd’informació relacionada amb la televisió Española, a més denotícies d’última hora i tot el que té alguna cosa a veure amb lacadena, com la ràdio.Imatge:
  2. 2. Sobre els contingutsTipologia: cadena de televisióAudiència: de tot tipus, principalment adultaCredibilitat: SiActualització: S’actualitza cada diaManteniment: El seu manteniment es diari i no hi ha links orfesEnllaços: Estan molt ven explicatsPublicitat: publicitat general
  3. 3. Estructura i interactivitatTipus de pàgina: Estàtica. Si que té CMS.Organització: destaca l’ informació d’última hora o sobre lapròpia cadena com noves sèries.Navegació: la web és molt entenedora i fàcil d’entendre elcontingut, te una barra a la part superior on et posaperfectament el que busques.Retroalimentació: Sí, pots posar la teva opinió a les notícies oinclús donar opinions personals dirigits a la pàgina web.
  4. 4. DissenyDisseny pàgina: l’estil de la pàgina és convencional però molt venordenat i explicat.Coherència visual: es veu perfectament en la pàgina web queestàs visitant dins de la web en general, com per exemple laprogramació de la cadena o les últimes notícies. Són claramentdiferenciades.Multimèdia: Hi ha molt contingut multimèdia i a més tot ésfuncional.Tecnologia: No fa falta instal·lar-se res.Navegació: Té una navegació molt ven entesa amb diferentsbotons per anar on desitgis. Estan molt ven dissenyats i hi ha unper cada pàgina. No ocupen molt espai.Compatibilitat: Si hi ha compatibilitat.
  5. 5. Opinió PersonalPer mi es una molt bona pàgina per visitar, sobretot si t’agrada lacadena i estàs disposat a voler saber més coses sobre aquesta. Enla web pots trobar tot tipus d’informació sobre la televisió onotícies d’última hora, i això va molt be.

Views

Total views

208

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

5

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×