Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

0

Share

Download to read offline

AROS KURSER: Mini e bog, kom godt i gang med dit salg!

Download to read offline

En e-bog fra AROS KURSER: http://www.aroskurser.dk

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

AROS KURSER: Mini e bog, kom godt i gang med dit salg!

  1. 1. CopyrightArosKurser Er du ny i salg? Eller synes du ikke, at du får nok ud af dig salg? Vi har sammen med salgscoach Signe Orlandi Langgaard lavet nogle enkle tips til dig – ikke dirty og anmassende salgstrick, men derimod 5 tips, som kan give dig succes som sælger uden etiske tømmermænd.
  2. 2. CopyrightArosKurser 1. Glem dig selv over for kunden! Glem dig selv, dit produkt og din virksomhed - i hvert fald for et øjeblik. Selvfølgelig er det vigtigt at kende sit produkt, når man skal sælge, men det er mindst lige så vigtigt at fokusere på din kundes verden. Ved du noget om kundens verden, kan du også lettere finde ud af, hvor dit produkt passer ind, og hvordan du kan hjælpe kunden til at løse sit problem.
  3. 3. CopyrightArosKurser 2. Vær nysgerrig på kunden! Nyansatte i salgsbranchen har en nærmest barnlig nysgerrighed og åbenhed over for alle input, også over for deres kunder. Når de stiller et spørgsmål, modtager de svaret med åbent sind, for de har endnu ikke hørt svaret 300.000 gange. Det gør, at kunden føler sig set og hørt, og dermed er han eller hun villig til at fortælle mere. Det er en psykologi, du skal holde fast i, når du bliver hardcore sælger og har hørt det meste.
  4. 4. CopyrightArosKurser 1. Giv selv noget tilbage! Vi kan komme på gal kurs i en salgssituation, hvis vi bliver ved med at spørge uden selv at give noget igen. Når kunden fortæller dig noget, så anerkend det og giv derefter selv noget tilbage. ”Sådan har jeg det også, når… ” eller ”Nåh, så kan jeg godt forstå, at det hænger sammen på den og den måde”. Hvis du ikke selv giver noget igen, har kunden heller ikke lyst til at give noget igen.
  5. 5. CopyrightArosKurser 2. Stil spørgsmål! Du skal altid prøve at knytte et spørgsmål til din information, så du har mulighed for at styre samtalen. Du kan derfor spørge ”hvordan lyder det for dig? ”, ”hvad siger du til det? ” eller ”hvordan har du det egentlig med XXX?”, hvis du har brug for at skifte emne. I starten af en samtale er det godt at stille åbne spørgsmål for at få samtalen på gled og få mest mulig information at arbejde med. Det vil sige HV-spørgsmål som man ikke bare kan svare ja eller nej til. I starten har du nemlig brug for, at kunden fortæller mest muligt om sig selv, så du forstår hans eller hendes behov og situation. Når du så er klar til at lukke ordren, stiller du lukkede spørgsmål. ”Det, jeg hører dig sige, er … Er det korrekt?”. Ja eller nej. Hvis man aldrig kommer hen til de lukkede spørgsmål, er der fare for, at man ”taler sig ud af salget”, fordi du ikke bruger de informationer, du får, og ikke har fokus på, hvad samtalen skal munde ud i.
  6. 6. CopyrightArosKurser Ros dig selv og sæt mål! Når du prøver nye taktikker af, så lav en aftale med dig selv om, hvad succeskriterierne er de kommende 10 dage. Ros dig selv for at være modig nok til at prøve noget nyt. Ros dig selv, selvom du fejler, og del det endda med dine kolleger. Det er vores fejltrin og knuder på tungen, der udvikler os og gør os excellente.
  7. 7. Vi tager ansvar for jeres læring! Hos Aros Kurser tilpasser vi de enkelte forløb til deltagernes forudsætninger, behov og læringsstile. Det er nok grunden til, at 97,3 % af vores kursister mener, at underviseren var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning specifikt til dem. Vi lægger vægt på praktiske øvelser kombineret med en solid faglig viden, der formidles levende af vores mere end 40 undervisere. Vores undervisere hører alle til blandt landets førende eksperter inden for kommunikation eller ledelse. Vores stab tæller professorer i ledelse, tidligere kommunikationschefer, journalister og mange flere. CopyrightArosKurser Aros Kurser Fredericiagade 15 1310 København K Telefon 70 278 279 info@aroskurser.dk www.aroskurser.dk Se vores kurser og uddannelser: www.AROSKURSER.dk

En e-bog fra AROS KURSER: http://www.aroskurser.dk

Views

Total views

260

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

2

Actions

Downloads

3

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×