Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Con SonidoCon Sonido
ECONOMISIND VIATAECONOMISIND VIATA
Ne obisnuim sa traim in apartamente si sa nuNe obisnuim sa traim in apartamente si sa nu
avem alta viziune decat ce ne ofe...
Pentru ca nu privim afara, curand ne obisnuim saPentru ca nu privim afara, curand ne obisnuim sa
nici nu mai tragem draper...
Pe masura ce ne obisnuim astfel, uitam soarele,Pe masura ce ne obisnuim astfel, uitam soarele,
uitam aerul, uitam spatiile...
Ne obisnuim sa citim ziarul in autobuz ca sa nuNe obisnuim sa citim ziarul in autobuz ca sa nu
pierdem timpul...pierdem ti...
Ne obisnuim sa credem ca oamenii apropiati nouaNe obisnuim sa credem ca oamenii apropiati noua
vor fi mereu langa noi, ne ...
Suradem celorlalti fara sa ni se surada inapoi.Suradem celorlalti fara sa ni se surada inapoi.
Suntem ignorati cand vrem c...
Iar daca la sfarsit de saptamana nu sunt preaIar daca la sfarsit de saptamana nu sunt prea
multe de facut si ramanem fara ...
  
Ne obisnuim sa economisim viata... Care chiar siNe obisnuim sa economisim viata... Care chiar si
asa tot se cheltuieste...
Se spuneSe spune
“Moartea este atat de sigura de victoria ei incat“Moartea este atat de sigura de victoria ei incat
ne ofe...
Timpul nu se poate opri in loc si nici depozitaTimpul nu se poate opri in loc si nici depozita
undeva; existenta noastra c...
Sa nu ne transformam viata intr-o rutina inutilaSa nu ne transformam viata intr-o rutina inutila
care ne face doar neferic...
Dumnezeu ne-a pus la dispozitie toate elementeleDumnezeu ne-a pus la dispozitie toate elementele
pentru a fi fericiti, sat...
Viata nu trebuie economisita... Ci traita din plin!Viata nu trebuie economisita... Ci traita din plin!
Primeste aceastaPrimeste aceasta
imbratisare de laimbratisare de la
distantadistanta
... Si Dumnezeu sa te... Si Dumnezeu ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Economisind viata

181 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Economisind viata

 1. 1. Con SonidoCon Sonido ECONOMISIND VIATAECONOMISIND VIATA
 2. 2. Ne obisnuim sa traim in apartamente si sa nuNe obisnuim sa traim in apartamente si sa nu avem alta viziune decat ce ne ofera ferestreleavem alta viziune decat ce ne ofera ferestrele din jur, iar pentru ca nu avem viziune curand nedin jur, iar pentru ca nu avem viziune curand ne obisnuim sa nu mai privim afara.obisnuim sa nu mai privim afara.
 3. 3. Pentru ca nu privim afara, curand ne obisnuim saPentru ca nu privim afara, curand ne obisnuim sa nici nu mai tragem draperiile...nici nu mai tragem draperiile... ... Iar pentru ca nu mai tragem draperiile, curand... Iar pentru ca nu mai tragem draperiile, curand ne obisnuim sa aprindem tot mai devreme lumina.ne obisnuim sa aprindem tot mai devreme lumina...
 4. 4. Pe masura ce ne obisnuim astfel, uitam soarele,Pe masura ce ne obisnuim astfel, uitam soarele, uitam aerul, uitam spatiile deschise...uitam aerul, uitam spatiile deschise... Ne obisnuim sa ne trezim tresarind pentru ca eNe obisnuim sa ne trezim tresarind pentru ca e tarziu... Ne bem cafeaua pe fuga pentru catarziu... Ne bem cafeaua pe fuga pentru ca suntem presati de timp...suntem presati de timp...
 5. 5. Ne obisnuim sa citim ziarul in autobuz ca sa nuNe obisnuim sa citim ziarul in autobuz ca sa nu pierdem timpul...pierdem timpul... ...Sa mancam un sandwich pentru ca nu avem timp...Sa mancam un sandwich pentru ca nu avem timp sa luam masa...sa luam masa... ...Sa plecam de la munca dupa ce deja s-a...Sa plecam de la munca dupa ce deja s-a innoptat...innoptat... ...Sa dormim in autobuz pentru ca suntem franti...Sa dormim in autobuz pentru ca suntem franti de oboseala...de oboseala... ...Sa cinam in graba si sa dormim bustean fara a...Sa cinam in graba si sa dormim bustean fara a fi trait nimic din ziua care a trecut...fi trait nimic din ziua care a trecut...
 6. 6. Ne obisnuim sa credem ca oamenii apropiati nouaNe obisnuim sa credem ca oamenii apropiati noua vor fi mereu langa noi, ne gandim ca sunt binevor fi mereu langa noi, ne gandim ca sunt bine fara sa ne preocupam sa aflam daca asa este,fara sa ne preocupam sa aflam daca asa este, lasam o zi intreaga sa treaca iar la urma spunemlasam o zi intreaga sa treaca iar la urma spunem la telefon “astazi nu pot sa vin...ne vedem altala telefon “astazi nu pot sa vin...ne vedem alta data... Poate saptamana viitoare...”data... Poate saptamana viitoare...”
 7. 7. Suradem celorlalti fara sa ni se surada inapoi.Suradem celorlalti fara sa ni se surada inapoi. Suntem ignorati cand vrem cel mai mult sa fimSuntem ignorati cand vrem cel mai mult sa fim vazuti.vazuti. Daca cinematograful e plin ne multumim cu unDaca cinematograful e plin ne multumim cu un scaun in primul rand chiar daca trebuie sa nescaun in primul rand chiar daca trebuie sa ne sucim gatul.sucim gatul. Daca munca e grea ne consolam cu sfarsitul deDaca munca e grea ne consolam cu sfarsitul de saptamana.saptamana.
 8. 8. Iar daca la sfarsit de saptamana nu sunt preaIar daca la sfarsit de saptamana nu sunt prea multe de facut si ramanem fara bani,o sa nemulte de facut si ramanem fara bani,o sa ne culcam devreme pentru ca intotdeauna avemculcam devreme pentru ca intotdeauna avem restante de somn de recuperat.restante de somn de recuperat.
 9. 9.    Ne obisnuim sa economisim viata... Care chiar siNe obisnuim sa economisim viata... Care chiar si asa tot se cheltuieste, si cu toata obisnuintaasa tot se cheltuieste, si cu toata obisnuinta noastra de economisire, noi PIERDEM VIATA!noastra de economisire, noi PIERDEM VIATA!
 10. 10. Se spuneSe spune “Moartea este atat de sigura de victoria ei incat“Moartea este atat de sigura de victoria ei incat ne ofera avantaj o viata intreaga”ne ofera avantaj o viata intreaga”
 11. 11. Timpul nu se poate opri in loc si nici depozitaTimpul nu se poate opri in loc si nici depozita undeva; existenta noastra curge cu mare viteza,undeva; existenta noastra curge cu mare viteza, dar in timpul cat traim avem ocazia sa nedar in timpul cat traim avem ocazia sa ne schimbam obiceiurile astfel incat sa beneficiem deschimbam obiceiurile astfel incat sa beneficiem de o mai buna calitate a vietii, sa apreciem si sa neo mai buna calitate a vietii, sa apreciem si sa ne bucuram de fiecare respiratie, de fiecare bataie abucuram de fiecare respiratie, de fiecare bataie a inimii.inimii.
 12. 12. Sa nu ne transformam viata intr-o rutina inutilaSa nu ne transformam viata intr-o rutina inutila care ne face doar nefericiticare ne face doar nefericiti..
 13. 13. Dumnezeu ne-a pus la dispozitie toate elementeleDumnezeu ne-a pus la dispozitie toate elementele pentru a fi fericiti, satisfacuti si recunoscatoripentru a fi fericiti, satisfacuti si recunoscatori pentru acest mare dar (care este viata) pe care nipentru acest mare dar (care este viata) pe care ni l-a dat cu atata iubire.l-a dat cu atata iubire.
 14. 14. Viata nu trebuie economisita... Ci traita din plin!Viata nu trebuie economisita... Ci traita din plin!
 15. 15. Primeste aceastaPrimeste aceasta imbratisare de laimbratisare de la distantadistanta ... Si Dumnezeu sa te... Si Dumnezeu sa te binecuvanteze!binecuvanteze!

×