Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Dels capgrossos a les granotes

3,924 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Dels capgrossos a les granotes

 1. 1. DELS CAPGROSSOS A LES GRANOTES
 2. 2. DIARI DELSCAPGROSSOS
 3. 3. EVOLUCÍÓ DELS CAPGROSSOS Un alumne de l’escola va trobar a una bassa uns capgrossos que va decidir portar a l’aula. La resta d’alumnes decideixen tenir molta cura dels nous companys i esperem poder veure l’evolució a granotes.
 4. 4. ELS NOSTRESCAPGROSSOS JA TENEN CUA  Els nens cuiden tan bé als capgrossos que ja els hi han aparegut la cua i el cap se’ls hi comença a arrodonir.
 5. 5. EL PROCÉS DE METAMORFOSI CONTINUA A dos dels capgrossos els hi han aparegut algunes potes, tenen el cap més arrodonit i cada vegada tenen més necessitat de sortir a la superfície per respirar.
 6. 6. SORPRESA!!!!! Sorpresa pels nostres alumnes, aquest matí hem observat motls canvis als nostres capgrossos. - 2 ja estan a punt de convertir-se en granotes o gripaus, La cua els hi desapareixerà, el cos el tenen més arrodonit i els hi està canviant la pell. Ara tenen 4 potes encara que algún segueix mentenint la cua. Una altre sorpresa ha estat que falta un capgròs, pensem que ha pogut morir i se l’hauràn menjat la resta.
 7. 7. JA TENIM UNAGRANOTA Com es pot observar ja tenim una granota!!!!
 8. 8. METAMORFOSI COMPLETA
 9. 9. TREBALL DELSNOSTRES ALUMNES
 10. 10. TREBALL DELSALUMNES

×