Buzztalk - monitoring op wetenschappelijke leest

722 views

Published on

Door de explosieve toename van data op het internet ontbreekt het zicht op alle ontwikkelingen die verband houden met het vakgebied. De omvang van het speelveld is dynamischer geworden waardoor uw positie ten opzichte van concurrenten zich lastig laat definiëren. De veelheid aan bronnen maakt het bijna onmogelijk om de standpunten van stakeholders te kennen in relevante issues. De relatie tussen zender en ontvanger is volledig omgedraaid. Belangenorganisaties, burgers en consumenten zetten de toon en bepalen de boodschap. Organisaties zijn de grip op hun reputatie kwijt.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
722
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Buzztalk - monitoring op wetenschappelijke leest

  1. 1. monitoring op wetenschappelijke leest Met BuzzTalk hebt u permanent inzicht in de meest actuele online publicaties die wereldwijd over uzelf, uw organisatie en uw diensten en producten op het web verschijnen. In een oogwenk beschikt u over wetenschappelijk gevalideerde analyses van opinies, issues, de concurrentie en (markt)ontwikkelingen. Analyses die u in staat stellen om uitspraken te doen over de toekomst en standpunten te bepalen. Zelfs de correlatie tussen marktontwikkelingen en beurskoersen is real time zichtbaar. BuzzTalk is geen achteruitkijkspiegel maar een op wetenschappelijke leest geschoeide verrekijker die betrouwbare waarde toevoegt aan het internet. Cruciaal voor de ontwikkeling van de organisatie- en communicatiestrategie.Door de explosieve toename vandata op het internet ontbreekt hetzicht op alle ontwikkelingen die iPadverband houden met het vakgebied.De omvang van het speelveld isdynamischer geworden waardoor uwpositie ten opzichte van concurrentenzich lastig laat definiëren. De veelheidaan bronnen maakt het bijnaonmogelijk om de standpunten vanstakeholders te kennen in relevanteissues. De relatie tussen zender enontvanger is volledig omgedraaid.Belangenorganisaties, burgers enconsumenten zetten de toon enbepalen de boodschap. Organisatieszijn de grip op hun reputatie kwijt.
  2. 2. Social media intelligenceMet BuzzTalk beschikt u onder andere Spikedetectie brengt real time de trendbreuken enover een uniek instrument voor online opmerkelijke ontwikkelingen in kaart.reputatiemanagement dat de richting bepaalt Trending topics worden hierdoor vroegtijdigvoor uw social mediastrategie. U bent in staat om zichtbaar waardoor u snel en adequaat kuntte beoordelen hoe uw merk resoneert op het web; reageren. U hebt continu zicht op de effecten vanhoe kijken doelgroepen tegen de organisatie aan? een PR of reclamecampagne en u kunt handelenHoe wordt er over de organisatie gepraat, wat als het beoogde effect in het geding is.wordt er gezegd, hoe is de toonzetting en hoe is De onmisbare ingrediënten die u van dienst zijn bijde merkbeleving? de continue (online) dialoog met uw doelgroep.Sentiment, bereik en gemoedstoestandBuzzTalk bepaalt met maar liefst 90% marktsegment of ten aan zien van een dienst ofnauwkeurigheid het sentiment van tweets, posts product voor u in kaart brengt. Uniek is de whiteen artikelen op blogs en fora. Daarnaast bepaalt box die ervoor zorgt dat u altijd de origineleBuzzTalk het bereik van de publicaties en de informatie kunt raadplegen om te toetsen hoe engemoedstoestand van de auteur. Social media waarom een onderwerp is geclassificeerd. Hierdoorintelligence dus die gevoelens en stemmingen bent u altijd verzekerd van de meest betrouwbarerond een trend of ontwikkeling, binnen een informatie om uw strategie te bepalen.GebruiksvriendelijkHoogwaardige analysetechnieken maken het in welke personen, bedrijven of industrieën hetvoor iedere gebruiker mogelijk om met behulp meeste met een issue of ontwikkeling in verbandvan een gebruiksvriendelijk dashboard de data worden gebracht. Maar ook welke bron het meestete analyseren en in rapportages te verwerken. publiceert en het grootste bereik heeft.Rapportages die inzicht geven in zaken zoals; Zelfs welke landen en overheden veel publicerenlanden, talen, domeinen, sectoren, thema’s over een specifieke organisatie of onderwerp.(happenings), onderwerpen, issues, meest BuzzTalk bewaart alle data in originele staat,besproken personen, meest actieve bronnen, zodat deze beschikbaar blijven voor controle of deet cetera. BuzzTalk geeft u bijvoorbeeld inzicht vergelijking met eerdere of meer recente data.Compleet en betrouwbaarMet de unieke techniek van het Crowd Sourced Hierdoor bent u verzekerd van een zo compleetLearning van BuzzTalk, beschikt u over een en betrouwbaar mogelijk inzicht in de bronnen,zelflerende en -verrijkende toepassing die meningen en ontwikkelingen die er echt toe doen.voortdurend de meest relevante bronnen voor uw Daarnaast biedt BuzzTalk de mogelijkheid om zelforganisatie detecteert in binnen- en buitenland. bronnen toe te voegen die u het volgen waard vindt.
  3. 3. WereldwijdDankzij de inzet van geavanceerde wiskundige informatie over diverse thema’s, de eigenen linguïstische modellen monitort BuzzTalk het organisatie en haar concurrenten binnen deWorld Wide Web. BuzzTalk vertaalt de online landsgrenzen te vinden. Ook daarbuiten zijn dezeinformatie naar het Engels vanuit 33 talen uit en relevante informatie over ontwikkelingen en100 landen. BuzzTalk biedt u niet alleen de issues uit bijvoorbeeld China, de VS of Rusland numogelijkheid om alle online publicaties en voor het eerst real time bruikbaar.Buzztalk biedt u: Ontology Based sentiment analyse via OpenDover met een accuratesse van +/- 90% Feiten extractie via OpenCalais van Thomson Reuters Ondersteuning van 33 talen via Systran vertaaltechnologie Naast sentiment analyse ook gemoedstoestand analyse, domein detectie en detectie van 35 happenings (gebeurtenissen) Crowd Source Learning detecteert voortdurend nieuwe bronnen en voegt deze toe Dagelijkse extractie van data uit meer dan 45.000 bronnen Flexibel in te stellen e-mail rapportage in eigen look-and-feel Analyse van data via een geavanceerd dashboard Spike detectie voor het detecteren van speciale gebeurtenissen Analyse rapportage in Open Document Format Dynamische data representatie op externe websites via Widget technologie E-magazine functionaliteit voor automatische publicatie van data naar iPad en iPhone magazine Operationele dataretentie van 36 weken, inclusief Tweets Archiveringsdetentie van 72 weken, inclusief TweetsData analyse op de niveaus: Type afzender (dagblad, vakblad, medisch, sport et cetera) Type Publicatie (Nieuws, Journals, Blogs/fora, Tweets) Taal en land Sentiment, gemoedstoestand, gebeurtenis en onderwerp Feiten, zoals industry term, person, organisation, company, etc
  4. 4. Byelex Sales B.V. Argon 1 4751XC Oud Gastel The Netherlands Telefoon/Fax Tel: +31 165 33 22 44 Fax: +31 165 33 22 49 www.buzztalk.nl www.byelex.comByelex is opgericht in 1994 door Herman Vissia.Byelex was een van de eerste Internet Bureaus die zich richtteop grote Java enterprise projecten, geavanceerde websites,implementatie van kunstmatige intelligentie en het bouwen enbeheren van complexe klant portalen in JAVA of .NETBuzztalk!BuzzTalk is de afgelopen vijf jaar ontwikkeld door Byelexin samenwerking met de Staats Universiteit van Minsk encommunicatieadviesbureau IvRM. BuzzTalk is een nieuwe,op wetenschappelijke leest geschoeide, toepassing die detraditionele systemen op achterstand zet. BuzzTalk is hetresultaat van onderzoek naar datamining, ontology based sentiment and moodstate analyses en big data handling. BuzzTalk maakt gebruik van een SaaS model,waarbij u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt. De prijzen van Buzz-Talk worden bepaald op basis van het aantal zoekprofielen en de hoeveelheiddocumenten en Tweets die ingesloten worden op basis van een zoekprofiel.

×