Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
I PERQUÈ TOTS PUGUEM
GAUDIR DE LA FESTA,
RECORDEU QUE...
1.- La responsabilitat del que els
xiquets i les xiquetes puguen ...
La Festa de Fi de Curs és una
activitat organitzada i
finançada per l’AMPA. Com
sempre, es posaran a la vostra
disposició ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Programa festa fi de curs 2015

Programa festa fi de curs 2015

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Programa festa fi de curs 2015

  1. 1. I PERQUÈ TOTS PUGUEM GAUDIR DE LA FESTA, RECORDEU QUE... 1.- La responsabilitat del que els xiquets i les xiquetes puguen fer durant la Festa correspon als seus pares. 2.- No es podrà jugar amb l’aigua de les fonts. Per això, no es deuen portar globus, pistoles d'aigua, etc. Evitarem així relliscades i accidents. 3.- Les taules del sopar es muntaran per classes. Busqueu l’espai que correspon al vostre curs i organitzeu-vos per preparar-la 4.- Quan acabeu de sopar, recolliu el fem i dipositeu-lo en els contenidors del carrer, no en els poals de l'escola. 5.- Es prega la col·laboració de tothom al final de la festa per arreplegar taules i cadires i deixar el pati net i endreçat. 6.- IMPORTANT: El muntatge de la Festa (taules i cadires, pantalla de projecció, megafonia, etc.) és una tasca on es necessiten moltes mans. NECESSITEM LA TEUA AJUDA: SI POTS, ACUDEIX AL PATI EL MATEIX DIA A19 LES 18:30 HORES. Y PARA QUE TODOS PODAMOS DISFRUTAR DE LA FIESTA, RECORDAD QUE... 1.- La responsabilidad de lo que los niños y las niñas puedan hacer durante la Fiesta corresponde a sus padres. 2.- No se podrá jugar con el agua de las fuentes. Por ello, no se debe llevar globos, pistolas de agua, etc. Evitaremos así resbalones y accidentes. 3.- Las mesas de la cena se montarán por clases. Buscad el espacio que corresponda a vuestro curso y organizaros para prepararla. 4.- Cuando acabéis de cenar, recoged la basura y depositarla en los contenedores de la calle, no en los cubos de la escuela. 5.- Se ruega la colaboración de todo el mundo al final de la fiesta para recoger mesas y sillas y dejar el patio limpio y aseado. 6.- IMPORTANTE: El montaje de la Fiesta (mesas y sillas, pantalla de proyección, megafonía, etc.) es una tarea donde se necesitan muchas manos. NECESITAMOS TU AYUDA: SI PUEDES, ACUDE AL PATIO EL MISMO DÍA 19 A LAS 18:30 HORAS. El PROGRAMA DE LA FESTA 19:00, Comença la Festa! LLUM conta Marieta Ganduleta (Concert promocionat per la UPV) TIROLINA MERCADET SOLIDARI ORXATA 21:00, Tradicional SOPAR de pa i porta. 22:00, COMIATS I RECONEIXEMENTS De les 22:30 a les 24:00, REVETLA PER TOT AIXÒ, US CONVIDEM A PARTICIPAR: FEU-VOS SOCIS DE L’AMPA. La quota de soci de l’AMPA és de 20 € anuals per família.
  2. 2. La Festa de Fi de Curs és una activitat organitzada i finançada per l’AMPA. Com sempre, es posaran a la vostra disposició taules i cadires per al sopar. Per poder tindre una previsió d'assistència, us preguem que empleneu el resguard que adjuntem indicant-hi el nombre de persones que acudireu al sopar per família. Així mateix, us demanem una contribució de 2 € per família per tal de col·laborar en l’organització de la Festa. Tant el resguard com els diners, els podeu lliurar en un sobre al tutor/a del vostre fill/a. (En cas de famílies amb germans, és indistint a quin/a tutor/a li’ls doneu). MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ La Fiesta de Fin de Curso es una actividad organizada y financiada por el AMPA. Como siempre, se pondrán a vuestra disposición mesas y sillas para la cena. Para poder tener una previsión de asistencia, os rogamos que rellenéis el resguardo que adjuntamos indicando el número de personas que acudiréis a la cena por familia. Asimismo, os pedimos una contribución de 2 € por familia para colaborar en la organización de la Fiesta. Tanto el resguardo como el dinero, los podéis entregar en un sobre al tutor/a de vuestro hijo/a. (En caso de familias con hermanos, es indistinto a qué tutor/a se lo deis). MUCHAS GRACIAS POR VUESTRA COLABORACIÓN ASSISTÈNCIA PER FAMÍLIA / ASISTENCIA POR FAMILIA Sopar Festa Fi de Curs 2015 Nom de l’alumne/a / Nombre del alumno/a: _______________________________ Grup del vostre/a fill/a / Grupo de vuestro/a hijo/a: ______________________________ Nombre d’assistents al sopar / Número de asistentes a la cena: ______________________________ ampaparecatala.blogspot.com

×