Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentació AMPA

273 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Presentació AMPA

  1. 2. L’A.M.P.A. (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) del Col.legi Lestonnac es va fundar l’any 1975. Està constituïda legalment i disposa d’uns estatuts propis. L’A.M.P.A. som TOTS els pares i mares dels nens i nenes de l’escola.
  2. 3. Cada any, a principi de curs, es convoca l’Assemblea General on tots hi podem assistir. En ella es presenta l’estat dels comptes, es fa la valoració del curs anterior i es debaten les propostes pel curs vigent. També s'aproven les quotes i els preus de les activitats Extraescolars. A l’Assemblea es revisen els càrrecs de la Junta i celebrem quan entren nous vocals.
  3. 4. La Junta de l’A.M.P.A. està formada per un grup de pares i mares de nens i nenes de diferents cursos i que col·laboren de forma completament altruista en totes les activitats i tasques que es fandes de l’associació. Aquesta Junta es reuneix una vegada al mes per tractar els temes en curs.
  4. 5. L’A.M.P.A., entre d’altres, ofereix els següents serveis: - Gestió de les activitats extraescolars - Futbol - sala - Natació - Iniciació a l’esport - Escacs - Música - Plàstica - Bàsquet - Activitats diverses - Gestió de comandes i distribució de llibres per a major comoditat de les famílies - Organització Festa fi de curs
  5. 6. També hi ha altres tasques organitzades des de l’A.M.P.A.: - Patge Reial al pati l’escola que recull les cartes als Reis - Carrossa de Reis , participant a la Cavalcada de Mollet - Rifa de Nadal i de Fi de Curs L’A.M.P.A. també col·labora econòmicament en la Festa de la Solidaritat que se celebra cada dos anys i està organitzada per l’escola.
  6. 7. Econòmicament som autosuficients, o ho hem sigut fins ara. Amb les quotes dels socis, el pagament directe de les extraescolars, la distribució dels llibres i les Rifes de Nadal i de Fi de curs podem: - Pagar els monitors a càrrec de les activitats extraescolars - Comprar material esportiu i cultural pels equipaments de l’escola - Col.laborar amb altres necessitats de l’escola com per exemple: * Beques i Ajuts a famílies * Socialització dels llibres - Organitzar la Festa de Fi de curs
  7. 8. Busquem pares i mares amb ganes de treballar per l’escola dels nostres fills. Una Junta reduïda implica molta feina per a pocs... però si som més... serà poqueta feina entre tots!
  8. 9. Moltes gràcies a tots/totes per la vostra atenció i us animem a participar activament a l’A.M.P.A. L’AMPA SOM TOTS I SÓN ELS NOSTRES NENS I NENES QUI SE’N BENEFICIEN !!!!

×