Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sistema Solar

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Sistema Solar

 1. 1. EL SISTEMA SOLAR
 2. 2. EL SOL El Sol és un estel situat al centre del sistema solar. La Terra i els altres planetes del sistema solar orbiten el Sol. Al ser l’estel més pròxim a la Terra ( es troba a 150 milions de km). També és l’astre més brillant del firmament.
 3. 3. LA TERRA La Terra és el tercer planeta del sistema solar per ordre de proximitat al Sol. Forma part dels planetes terrestres i tel·lúrics. Gira al voltant del Sol al llarg d’una òrbita molt poc excèntrica.
 4. 4. VENUS Venus és el segon planeta del sistema solar en ordre de distància del Sol. Es un del planetes interiors i dels planetes tel·lúrics. Es conegut popularment com l’estrella del matí.
 5. 5. MERCURI Mercuri és el planeta del sistema solar més proper al Sol i el més petit. Forma part dels planetes terrestres i tel·lúrics. No té atmosfera i la seva superfície està plena de cràters. No te satèl·lits naturals ni anells.
 6. 6. MART ’
 7. 7. JÚPITER Júpiter és el cinquè planeta del Sistema Solar. Forma part dels denominats planetes exteriors o gasos. Pesa 318 vegades més que la Terra i tres vegades més que Saturn.
 8. 8. Saturn ’
 9. 9. URÀ Urà és el setè planeta del Sistema Solar segons la seva distància al Sol. El tercer en quant al diàmetre però el quart en quant a massa. Ja que és menys dens que Neptú.
 10. 10. Neptú És el planeta més exterior dels gegants gasosos i el primer que va ser descobert gràcies a les prediccions matemàtiques. És un planeta dinàmic amb taques.

×