Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hansel i gretel

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Hansel i gretel

  1. 1. HÄNSEL I GRETEL d‘ Engelbert HumperdinckLa proposta que ens fa l’Associació Cultural és portara l’escenari del Teatre Auditori de Granollers Hänsel iGretel, juntament amb el el Cor Infantil Amics de laUnió, l’Orquestra de Cambra de Granollers i altrescors de les escoles de la ciutat.
  2. 2. Diumenge 25 de març, a les 12h.Dilluns 26 al matí per a escoles.Sala: Sala Gran Teatre Durada: 1 hora
  3. 3. • El compositor alemany Engelbert Humperdinck feu una adaptació de la història de Hansel i Gretel recollida pels germans Grimm i va crear la primera òpera infantil del conte de la casa de sucre.• Albert Romaní va fer una adaptació musical d’aquesta òpera en la versió catalana de Joan Maragall per a cors infantil i orquestra.• Largument de lòpera shi assembla, però és una nova adaptació que exclou dramatismes i formulacions sexistes de les versions anteriors.
  4. 4. És una representació nova que acompleix tots elsrequisits dun gran espectacle de qualitat pensat pera tot tipus de públic però especialment per a infants.Tindrem l’oportunitat de treballar al costat deprofessionals.Durant el curs 09-10, els nens i nenes de CM van teniraquesta mateixa experiència participant a l’espectacle:EL VIATGE TERRÍFIC DEL PATUFET

    Be the first to comment

    Login to see the comments

Views

Total views

546

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

389

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×