Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Llibreta agenda professorat novell

2,742 views

Published on

Llibreta agenda professorat novell

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Llibreta agenda professorat novell

 1. 1. Una futura bona mestra, una excel·lent tutora i una Directora i una Escola (la d ’ Alforja al Baix Camp) que saben acollir i acompanyar mestres novells, totes elles m ’ han ofert la possibilitat de mostrar-vos aquest material. A totes, gràcies! enric queralt i catà
 2. 2. <ul><li>Bolígrafs diversos </li></ul><ul><li>Llibreta dividida en 9/10 parts </li></ul><ul><li>Ganes d ’ immortalitzar tot allò que fas al llarg de l ’ any </li></ul>
 3. 3. Petita introducció: qui sóc?, on treballo?, què faig?, la meva tutora?
 4. 4. Escrit per la tutora en respecte a la substitució i espai reservat per la tutora
 5. 5. Taula per programar les unitats didàctiques, objectius proposats els Decrets i desenvolupats per assolir al llarg del curs, exemple de taula amb els objectius i continguts a treballar i exemple de temporalització dels continguts.
 6. 6. Activitats interessants a ressaltar, recordar, realitzades amb els infants de 3, 4 i 5 anys
 7. 7. Exemple d ’ avaluació d ’ una activitat determinada.
 8. 8. Exemples reals de com treballem la resolució de conflictes, la convivència en un clima de respecte i estima…
 9. 9. Taules d ’ observació dels alumnes, registres de tot l ’ aprés i realitzat (tant per l ’ infant com per la mestra).
 10. 10. Reflexió de la pràctica amb la tutora, enregistrament de la reflexió de la tutora, de les visites de l ’ Inspector, l ’ Enric Queralt, de la coordinació amb la tutora.
 11. 11. Circulars realitzades per la comunicació de diferents activitats, descripció del tipus de contactes amb les famílies
 12. 12. Tipus de participació desenvolupada al centre, escrit/reflexió/opinió de la tutora.
 13. 14. Mireia Bueno Juan Aquesta llibreta m ’ ha ajudat a créixer com a mestra, a reflexionar i a recordar moments molt especials que vaig viure en aquesta Escola i m ’ ha proporcionat ajuda i seguretat a l ’ hora de programar i de treballar durant tot el curs. Quan la vaig començar a fer pensava que només em donaria feina i maldecaps. Ara, però, penso que va ser una feina molt enriquidora.

×