Apakah Freemason?
Freemason adalah satu organisasi rahsia yg bermula dari zaman Mesir Purba sehingga kini yg
dianggotai ol...
Ini kat Johor, nauzubillah.

Kenapa Mereka Merbahaya?
Banyak orang tak tahu, sebab mereka sangka Freemason nih adalah kump...
Contoh Malaysian Freemason, tgk uniform kat belakang mereka, perasan tak tuh uniform apa?
Sebenarnya,mereka adalah Lucifer...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Apakah Freemason

5,226 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
5,226
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
96
Actions
Shares
0
Downloads
39
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Apakah Freemason

  1. 1. Apakah Freemason? Freemason adalah satu organisasi rahsia yg bermula dari zaman Mesir Purba sehingga kini yg dianggotai oleh lelaki yg dipilih oleh mereka, bermakna membership on invitation only.Mason bermakna tukang batu. Mereka mendakwa bahawa mereka adalah penyambung generasi pembina Kuil King Solomon di Israel. Dikatakan mereka memegang rahsia pembinaan bangunan yang merangkumi manipulasi tenaga positif dan negative, elemen penting dalam pemujaan.Di Malaysia, kelab kebajikan (kononnya) seperti Lions, Rotary etc adalah sebenarnya cabang Freemason.Ada juga pendapat yang mengatakan yang mereka nih sebenarnya meneruskan misi Knights Templar Pangkat dlm Freemason Mereka ada pangkat2 tertentu. Ada dua sect yang popular, Scottish Lodge dan American Lodge. Ada 33 pangkat semuanya. Tapi di Amerika cuma ada 32 level, untuk ke level 33, mereka harus diiktiraf di Scotland. Lihat lambang kerajaan Amerika, cuba kira berapa helai bulu pelepah burung tuh pada kedua-dua kepaknya.Tapi harus diingat, tak semua ahli Freemason tahu mereka menganggotai satu persatuan yg amat berbahaya. Ini adalah kerana cuma kereka yg berpangkat 31 ke 33 (tertinggi) sahaja yang tahu tujuan dan motiv sebenar kumpulan ini. Ada satu pendapat utk peringkat tertinggi yang mengatakan ahli bahawan harus ditipu dan dialih perhatian mereka dari kebenaran kumpulan itu kerana mereka masih mentah. Kelayakan keanggotaan. 1. Bebas, bukan hamba sahaya. 2. Lelaki 3. Mempercayai Makhluk Agung sebagai pencipta, maknanya harus percaya pada kewujudan Tuhan.(Tuhan mana satu?) Contoh-contoh Bangunan Freemason (Masonic Lodges)
  2. 2. Ini kat Johor, nauzubillah. Kenapa Mereka Merbahaya? Banyak orang tak tahu, sebab mereka sangka Freemason nih adalah kumpulan persaudaraan yang selalu buat kebajikan di sana sini. Itu sebenarnya adalah smokescreen bagi aktiviti sebenar mereka.
  3. 3. Contoh Malaysian Freemason, tgk uniform kat belakang mereka, perasan tak tuh uniform apa? Sebenarnya,mereka adalah Lucifereans, atau penyembah syaitan. Cuma ahli pada peringkat 31 and ke atas tahu benda nih. Mereka teribat dalam upacara penyembahan black magic atau devil summoning.Rujuk sini.Mereka juga adalah jurutera pada sejarah dunia itu sendiri. Mereka bijak, dgn meletakkan ahli2 mereka pada tempat2 strategik dlm kerajaan dan business. Mereka menjadi pemimpin dunia, bankers, ahli perniagaan dsb. Mereka memperjuangkan New World Order, satu cara hidup hedonistik yg mereka cuba terapkan pada kita semua, supaya kita lupakan Allah dan Rasulullah. Contoh dah banyak sekarang. Antara ahli2 Freemason yang terkenal adalah George Washington, Benjamin Franklin, Karl Marx, Charles Darwin dan lain lain Rujukan, harap anda dapat baca dan pahamkan. Masonic Templar Masonic Satanic Ritual Famous Mason Exposed Symbolism Sama2lah kita bangkit dan sedar bahaya mereka nih. This post has been edited by snipersnake: Mar 12 2009, 04:52 PM --------------------

×