Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Gincana 5èdefinitiu

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Gincana 5èdefinitiu

 1. 1. GIMCANA CONSUM RESPONSABLE I COMERÇ LOCAL. Jose Carlos Laura Marc
 2. 2. ARRIBADA La gimcana del consum responsable va començar al passeig marítim de Santa Eulalía. Allí ens presentàrem a les altresescoles i ens vàrem dir quina zona ens tocava, ens va tocar el passeig de S'alamera.
 3. 3. ENQUESTADORS
 4. 4. OBSERVADORS
 5. 5. COMPRADORS
 6. 6. ENQUESTADORS ➲ Després de localitzar la zona vàrem començar a entrevistar a la gent que passava pel passeig de S'alamera .La gent responia les preguntes sense cap problema .
 7. 7. OBSERVADORS ➲ Vàrem anar per les botigues i quioscs del poble. També els entrevistàrem, i els preguntarem quanta gent anava, quants compraven, si anaven més dones o homes.
 8. 8. COMPRADORS ➲ Totes les coses eren per donar-les a una associació de nens i nenes que no tenen casa ni pares ni mares. ➲ El grup dels compradors teniem que comprar diferents coses: menjar, una samarreta...etc.
 9. 9. TOTS REUNITS UNA ALTRA VEGADA ➲ Al final el grup dels compradors vàrem entregar els objectes. ➲ El presentador ens va fer un truc de màgia i ens vàrem quedar bocabadats. ➲ Finalment vàrem dir els guanyadors (Santa Gertrudis)
 10. 10. Final de l'acte
 11. 11. CEIP PUIG D’EN VALLS. III congrés Infantil Municipal. Consum responsable. Abril 2015 Enquesta hàbits de comerç a Sta Eulàlia des Riu
 12. 12. Persona que s’entrevista Per què pensa que és millor comprar en el poble? Proximitat Millor atenció Oferta de preus Qualitat del producte Altres No contesta Llegeix les etiquetes quan compra? Si No Quan surt de casa per fer la compra sap lo que vol comprar? Porta una llista. Compra el primer que troba. No contesta On fa normalment la compra dels productes de menjar: Botiga o supermercat petit del poble. Supermercat gros (Erosky, Mercadona, Hipercentre, LDL) Mercat de Sta Eulàlia No contesta Amb quina freqüència fa la compra dels productes bàsics i menjar: Cada dia Dos o tres vegades a la setmana Un cop a la setmana
 13. 13. Quantes persones han entrat en el temps que estam observant. Quantes persones surten amb algun producte comprat Els empleats ajuden i informen als clients Les persones compren producte local o ecològic? Entren a comprar més homes o dones?? CEIP PUIG D’EN VALLS. III CONGRÉS INFANTIL MUNICIPAL. CONSUM RESPONSABLE. ABRIL 2015 OBSERVACIONS DEL COMPORTAMENT COMERCIAL A STA EULÀLIA DEL RIU
 14. 14. Moltes gràcies als organitzadors de l'activitat.

×