Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Stiforp i-Payout kartica - kako je naručiti?

763 views

Published on

Tutorijal o naručivanju Stiforp mastercard i-payout kartice !
Ako nemate otvoren Stiforp i-payout račun pogledajte tutorijal
http://www.slideshare.net/almirbehaderovic/stiforp-ipayout-tutorijal-o-otvaranju-rauna

Ako ste novi i želite upoznati Stiforp , platformu za promicanje bilo kakvog posla na višu razinu, uz pomoć marketinških alata , posjetite
http://www.almirb.com

Za više informacija: behaderovicalmir@gmail.com

Published in: Education
 • Mala napomena za one koji žele naručiti Stiforp i-payout karticu u Srbiju!
  Momentalno se ne može naručiti master kartica u tu zemlju tako da se zarade mogu direktno povlačiti s I-payouta na visu ili master izdanu u Srbiji! Ostaje da se vidi kako stoji stanje s Makedonijom!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Stiforp i-Payout kartica - kako je naručiti?

 1. 1. Kako zatražiti svoju STIFORP i-Payout master card? (tutorijal) http://www.almirb.com
 2. 2. https://stiforp.globalewallet.com/ 1) Najprije se ulogiramo u naš e-wallet pomoću gornjeg linka , unoseći svoje koriničko ime i lozinku. O tome kako otvoriti svoj i-Payout pogledajte tutorijal od istog autora na ovu temu !
 3. 3. 2) Kliknemo na tab "Request card" (zatraži karticu) i otvoriti će nam se padajući meni s opcijama "Order a prepaid card" (naruči prepaid karticu) i "Card features" (pogodnosti, značajke kartice ). Posjetimo kratko ovu drugu opciju da vidimo samo posebnosti ili karakteristike vezane za ovu karticu, odnosno stvari koje su vezane za njeno korištenje i određene provizije za različite transakcije. Nećemo se ovdje puno zadržavati jer se vraćamo uskoro na glavnu stvar "Order a prepaid card" i napokon naručiti našu karticu. Ta će Vas investicija koštati nekih 18 i nešto dolara ali isplati se. Tu ćete dobivati Vaše isplate s Stiforpa. Kliknite kao na slici....
 4. 4. 3) Možete izabrati dvije vrste kartica Silver (srebrenu) i platinum i prema tome razlikuju se količina novca koju možete podizati na dnevnom mjesečnom i ukupnom planu te količina primanja... dnevni limit podizanja mjesečni limit... dnevni limit kupnji maksimalni dnevni priliv max... mjesečni priliv maksimalno na balansu Napomena 1: maximalni dnevni i mjesečni priliv - može značiti i maskimalno terećenje kartice u visini tog iznosa, odnosno koliko maksimalno možemo biti plaćeni ili stavljati na nju. Napomena 2: maksimalno na balansu pretpostavljeno znači da ne možete na kartici akumulirati više od određenog iznosa makar svaki mjesec dobijali puni maximalni iznos . Uzmimo da mjesečno zarađujemo 8000 dolara, mozemo ih dignuti kroz period od 15 dana ( svaki dan po 500 max); ili svaki drugi dan u periodu 30 dana. Naravno, s dnevnim iznosima kupnji taj iznos potrošimo već kroz 4 dana (500 nasuprot 2500). Ali ne možemo skupljati novac na njoj. Moramo generirati promet. Od toga žive platni procesori. Što više transakcija to bolje VAŽNO: Ako uzmemo naprimjer silver karticu možemo je nadograditi na platinum kad poželimo !!! ZAPAMTITE: Vaša kartica nije crni fond Ili čarapa. Možete skupljati novac na njoj samo do određene granice !
 5. 5. 4) Nadam se da se niste prepali kad sam rekao da ne možete skupljati neograničeno novac na nju! Ma možete ,naravno, dok ne dođete do 8000 dolara. Poslije Vas ne žalim. Valjda nećete biti takve cicije da nećete baš ništa od toga novca potrošiti da sljedeći mjesec može sjesti nova isplata. To je kao automobil koji prima maksimalno 5 osoba i nekoga morate iskrcati da drugi uđe. SAMO NEKA VAM JE SA SREĆOM DA TI TRANSFERI TRAJU I DA BUDU OBILNI ! Dole su male provizije koje nećemo detaljno objašnjavati a odnose se redom na stavljanje novca na balans, povlačenje, provizije na kupnje, mjesečno održavanje, mjesečna (dvomjesečna) neaktivnost (da i na to plaćate penale!) Ali sve ovo ne možete izbjeci pa svakako racunajte da platni procesori moraju ubrati dio kolača. DA, DVOMJESEČNA NEAKTIVNOST NAPLAĆUJE VAM SE 2 DOLARA ! Povlačenje novca ako niste amer koštat će fiksno 3,5 dolara plus 0,35 posto od transakcije! U fusnoti na dnu jos imaju dodatne napomene ali ja ne namjeravam diplomirati na studiju stiforpovog i- payouta pa se ne zamaram dodatno s tim. Što je tu je ! Istražujte ako Vam se da!
 6. 6. 5) Zaboravite na provizije! Zapamtite da možete nadograditi svoju silver karticu na platinum kasnije kad bude više love, ako baš ne želite odmah, pa Vam se odmah automatski limiti podizanja i zadržavanja novca na kartici povećavaju. A onda se , kao da gledam, sasvim sigurno nećete zamarati provizijama. Gdje je bogata trpeza pa neka i mački ispod stola! Idemo na bitan korak. Stavite pokazivač miša na "Request card" kliknite i izaberite iz padajućeg menija "Order a prepaid card" (naruzdžba kartice). http://www.almirb.com
 7. 7. Izaberite zemlju iz padajućeg menija cijena koštanja kartice Dostava besplatno! Pa ne šalju frižider iz San Francisca, normalno da je besplatno, bar nešto mozete placati online... ...i u trgovini dakako Moguće je povlačenje na karticu, bilo da je neka Vaša kreditna ili debitna kartica ili ova koju naručujete !!! NAPOMENA: Moguće je i povlačenje na bankovni account koji morate izraditi ali to je druga tema. KLIKNITE NA "Select" IZVJEŠTAJ:
 8. 8. valuta primanja novca , ja nisam mogao promijeniti u ništa osim u dolare . Ne žalim se! Izaberite tip kartice. Meni je zasad dovoljna "silver" Ime i prezime, ne možete upisati ime firme samo osobno
 9. 9. ADRESA GRAD ZEMLJA iz padajućeg menija Kanton, regija, županija...ili prazno BROJ POŠTE pomocu strijelica odabrati datum mjesec i godinu rođenja telefon u ovom formatu, bez međunarodnog predznaka, s brojem države , broj grada ili operatera bez nule, osobni broj E-MAIL OBAVEZNO Pomalo umorni ? Samo još malo! Samo ti rokaj !!!
 10. 10. 6)
 11. 11. REZULTAT 7) 8) Prijevod gornjeg teksta: Kada dobijete karticu slijedite sljedeće korake: 1)logirajte se u svoj e-wallet račun ; 2) idite na tab "My account" ; 3) Odaberite "Prepaid cards" ; 4) Kliknite na "activate" (aktiviraj). I NE ZABORAVITE :provjeriti svoj e-mail !
 12. 12. HVALA NA STRPLJENJU ! ČESTITAM NA KARTICI ! Nadam se da ste sve korake uspješno odradili ? Bilo kako bilo ako budete imali problema slobodno se obratite sponzoru ili pišite na behaderovicalmir@gmail.com. Ako ste novi više informacija o Stiforpu možete pročitati na http://www.almirb.com Bez obzira na dozu humora u ovom tutorijalu čiji je cilj bio da Vas opusti i da lakše savladate neophodne korake, nikada ne zaboravite da ljepota mrežnog marketinga kroz Stiforp je jako ozbiljna i važna stvar. Kad jednom dobijete svoju karticu osjećati ćete odgovornost i prihvatiti se posla da dosegnete one iznose mjesečnih limita o kojima smo pričali. To ne dolazi preko noći jer mrežni marketing je posao koji se gradi godinama ali ćete se jednom sjetiti ovog tutorijala i biti mi zahvalni. Srdačno Vas pozdravljam i želim Vam uspjeh!

×