Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Stiforp iPayout , tutorijal o otvaranju računa

1,566 views

Published on

Tutorijal o otvaranju stiforp iPayout računa !
Više o Stiforpu i marketinškim alatima pronaći ćete na
http://www.almirb.com

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Stiforp iPayout , tutorijal o otvaranju računa

 1. 1. STIFORP iPAYOUT - KAKO OTVORITI RAČUN? (opsežan tutorijal) www.almirb.com
 2. 2. 1) Dakle najprije se ulogiramo na Stiforp stranici , u svoj vlastiti office S našim korisničkim imenom i lozinkom, kao što je dole prikazano!
 3. 3. 2) Na alatnoj traci lijevo kliknemo na "my earnings" (moje zarade) i u tom polju će nam se otvoriti sve ono što nam je potrebno da bismo uredili u vezi naših postavki, gdje ćemo dobivati naše isplate. Kliknite i idemo dalje !
 4. 4. 3) Kliknemo onda na naslov "Click here to select How to Receive Your Commissions " (kliknite ovdje da odaberete kako ćete primati vaše zarade) ". Bit će vam ponuđeno nekoliko opcija, plaćanje čekom rezervirano za ameriku, eWallet i credit wallet . O credit Walettu već znamo sve. To je naš novčanik za kreditiranje novih članova (a zatreba i nama) ,kad se žele uključiti , a momentalno nemaju novca ili Im plaćanje karticom još nije sređeno. Ali s novcem na njemu ne možemo raspolagati, ne možemo ga prenijeti na našu kreditnu karticu ili bilo kako ga iskoristiti. Zato budite oprezni koliko novca želite odvojiti tamo. Može se podesiti da kada bude plaćanje da vam se naprimjer 10 dolara stavi na credit Wallet a onda podesiti da ostatak komisije ide na drugi način plaćanja. No, zaboravimo sad to Kliknimo na naslov i idemo se pozabaviti eWalletom!
 5. 5. 4) Naravno, mi ćemo odabrati opciju 2 (iPayout). Štrikajmo mali kružić pored naziva,zatim unesemo mail dvaput kliknemo na "Register With iPayout" i ne zaboravimo na dnu kliknuti na "save" (spremi).!
 6. 6. 5) Kad to uradite dobiti ćete poruku "Your iPayout has been sucessfully registered" ( Vaš iPayout račun je uspješno registriran! Još jednom kliknite na "save". Ukratko o iPayoutu koristeći i tekst na engleskom ispod: Ukratko engleski tekst govori da je iPayout novi, brz, siguran i najekonomičniji platni metod.Čak možete biti plaćeni direktno na Stiforpovu master karticu koju možete poručiti iz iPayout officea , kad jednom uđete tamo. Ona košta oko 20 dolara , ali isplate idu direktno na nju, ili isplate iz iPayouta možete direktno usmjeriti na neku Vašu karticu. Ostaje da se vide detalji oko nekih drugih transfera , kao što je direktno na bankovni račun (ne znam da li je ovo sada rezrvirano samo za amere) ali moja je preporuka da naručite Stiforp master card! Sada provjerite svoj mail s kojim ste se registrirali! I sve podatke sebi negdje zapišite !!!
 7. 7. 6) PROVJERITE SVOJ E-MAIL odmah ! Trebate dobiti poruku od "eWalletSupport".u vezi "eWallet registration". Kliknite na "ewallet Registration" da otvorite mail! U sljedećem slajdu vidjet ćete kako to izgleda. Ka dotvorite mail zapišite sebi korisničko ime koje ste dobili i lozinku (sigurno je i da to imate kod sebe) a onda kliknite na konfirrmacijski link koji ste dobili! Pogledjate kako to izgleda u sljdećem slajdu! (Mali savjet u vezi važnih mailova! Označite mailove kao važnim i spremite ih u posebne oznake ili foldere. Možete stvoriti novu oznaku nazvanu naprimjer "STIFORP" i štrikati sve važne poruke poput ove i ubaciti ih u taj folder. Ako im dodate boju lakše ćete se snaći.)
 8. 8. 7) Kad kliknete na link u mailu dobiti ćete poruku kao dole prikazanu, da je Vaš račun aktiviran. Kliknite na dugme "Continue" (Nastavi). (Da se samo još kratko vratimo na prošli slajd. U napomeni na engleskom stoji da kad se jednom logirate u svoj račun da možete promijeniti password (lozinku) radi Vaše sigurnosti! To ću Vam pokazati kako napraviti na samom kraju tutorijala. Sad samo pratite dalje!)
 9. 9. 8) Otvoriti će vam se prozor za logiranje u Vaš stiforp iPayout i tu unesete korisničko ime i lozinku koju ste dobili. Kasnije kad promjenite lozinku nju ćete unositi umjesto ove u e- mailu. Da biste neki sljedeći put pristupili Vašem ipayoutu koristite link u mailu koji ste dobili ili ga jednostavno kopirajte u neku tekstualnu datoteku (notepad naprimjer) i imajte sačuvano na desktopu. Evo toga linka: https://stiforp.globalewallet.com Kad unesete username i password kliknite na "Login".
 10. 10. 9) Evo nas u našem iPaoutu. Ali moramo samo ispratiti sljedeće korake i podesiti određene stvari. Svih 6 koraka označenih zelenim ikonama sa strane ćemo ukratko preći. Kliknite dole desno na "GET STARTED" (Započnimo) i idemo na korak 2. Dobrodošlicu ("Welcome" ) smo prošli!
 11. 11. 10) Štrikajte kućice iznad s čime potvrđujete da se slažete s pravilima i onda kliknite na plavi gumb ispod!
 12. 12. 11) Verifikacija podataka. Ispunite obrazac s imenom i prezimenom na lijevoj strani i sve podatke na desnoj strani. Sivi kvadrat "Optional" ne trebate ispunjavati. Onda štrikajte istovjetni kvadratić iznad ovog teksta čime potvrđujete istinitost podataka i kliknite na "Continue" (plavi gumb). U SLJEDEĆEM SLAJDU SU SAVJETI ZA POPUNJAVANJE !!!
 13. 13. 12) Savjeti za popunjavanje podataka s prethodnog slajda: Ime prezime: Pišite bez unošenja dijakritičkih znakova (čšćđž...) Adresa: Unesite valjanu adresu i čak i dodatnu adresu ako imate. Ako ne onda ovo mjesto ostavite prazno. Naravno ovo se odnosi na fizičku adresu City: je grad ali ako živite u selu na kojem vam je adresa napišite ime sela. Vama je važno da ostavite točne podatke! Country: u sivom pravokutniku kliknite na malu crnu strelicu i iz padajućeg menija Izaberite ime vaše zemlje. State/Province : u americi su to državice, kod nas možete odabrati pokrajinu ili županiju. Naprimjer ako ste iz hrvatske možete unijeti županiju kao: dubrovacko-neretvanska -mada ne vidim da je to obavezno polje tako da to možete ostaviti i prazno ako vas zbunjuje što napisati. Postal code: broj pošte vezan za vašu adresu .Npr... 20224 Phone number / cell phone : kućni broj /mobitel ...bilo kako bilo brojeve unosite na sljedeći način u međunarodnom formatu: + 385 21 123456 + 385 92 123456 ... dakle + ili 00 (međunarodni predbroj) ; broj zemlje 385 (hrvatska u Primjeru); broj grada ili županije, pokrajine... ili broj mobilnog operatera bez nule (u zemlji je to 021 ili 092 inače) ; kućni broj ili broj mobitela (123456, 123456) !
 14. 14. 13. Jezik na kojem će dolaziti obavijesti na e-mail! Ako ćete ostaviti na engleskom samo kliknite na "Continue" , jer nema nijednog od ex yu jezika a engleski nam je nekako najbliži!
 15. 15. 14. Setup transation pin! JAKO VAŽNA STVAR ! U ovom koraku morate sami odabrati svoj transkacijski pin koji će vam trebati kod obavljanja svih transkacija s vašeg računa. On je vaš pečat za odobrenje. Izaberite neki broj od 4-10 znamenki (najlakše 4) unesite ga dvaput na zato predviđena mjesta i kliknite na "Continue". ZAPIŠITE SVE TO SEBI NEGDJE !!!
 16. 16. 15. Čestitamo. Uspješno ste podesili svoj eWallet, online novčanik ! Kliknite na plavi gumb "Finish" .
 17. 17. 16. Evo nas u našem eWalletu ! Naravno balance je 0, jer sam dosad koristio Payoneer ali sljedeća uplata sjeda na ovaj račun.Sjetite se da sam Vam govorio o Stiforp master card kartici. U tabu "request card" možete je zatražiti kada budete imali para na balancu. To je nekih 20 dolara! Isplati se! O tome će biti poseban tutorijal !
 18. 18. 17. Sada idemo promijeniti lozinku. Sjetite se da smo to spomenuli na početku! Kliknemo na tab MY ACCOUNT pa na Account details....
 19. 19. 18) Pored stavke "Change your password" (promijenite svoj password) kliknite na "Click here"... (Napomena: Ako zaboravite transakcijski pin jer me niste slušali pa ga negdje zapisali, Vidite daimate mogućnost to promijeniti ovdje. Nadam se da Vam neće trebati ova opcija osim u slučaju da želite promijeniti pin!)
 20. 20. 19) U polje "old password" unesite stari password, u polje "New password" novi password koji izmislite , i onda ga, konačno, u polju "New password comfirm" potvrdite ! Na kraju kliknite na "update"! Provjerite da li se bez problema možete ulogirati s novim passwordom, a ako da onda stari prekrižitei zanemarite onaj iz e- maila ! Da napomenemo, password ne morate mjenjati ako ne želite ali da biste izbjegli zlouporabe (netko može provaliti u vaše-mail) bolje je da to napravite!!!
 21. 21. 20) Ako je sve ok pojavit će se zeleni okvir kao na mjestu iznad koji će Vas obavijestiti da je password uspješno promijenjen !
 22. 22. NADAM SE DA SU VAM INFORMACIJE POMOGLE ? Ako jesu drago mi je da samVam mogao pomoći da otvorite svoj iPaoyout vezan za Stiforp. Želim Vam uspješno i obilno punjenje toga računa. Naravno za sve treba vremena i strpljenja pogotovo u poslovima mrežnog marketinga. Ako budete imali pitanja slobodno me možete kontaktirati, ali ne zaobilazite ni svog sponzora, ako slučajno to nisam ja ! Informacije o meni naći ćete na mojoj web stranici www.almirb.com I pod tabom "Contact" pronaći gumbove socijalnih mreža nakojima me možete dodati za prijatelja ! Za Vaš uspjeh, Almir Behaderović

×