Les tecnologies i_els_seus_problemes

358 views

Published on

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
358
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • olaa?¿
 • Les tecnologies i_els_seus_problemes

  1. 1. Les tecnologies i els seus problemes Inconvenients de les noves tecnologies
  2. 2. Reds socials (facebook..) Avui en dia estem molt pendents de les reds socials i estem introduïts en un món completament virtual, i tenim menys tendència a comunicar-nos per telèfon o cara a cara
  3. 3. Estem tant pendents,que part dels nostres pensaments estan dedixats a les reds socials,això pot fer que ens tornem antisocials i tancar-nos amb nosaltres mateixos.
  4. 4. Poden provocar problemes de comunicació ja que no tenim u contacte personal amb la persona amb qui estem parlan.. Altres problemes poden ser: que algú es faci passar per tu o la pedrastia..
  5. 5. Com podem prevenir aquests problemes? Sempre hi han problemes sobre si algú es fa passar per altres persones. S'han trobat casos ens els quals homes grans es feien passar per joves i aprofitaves per parlar amb les adolescents i intentar enganyar-les. Perquè això no passi sempre ens hem d'assegurar que la persona amb la qual parlem sigui la que nosaltres ens pensem.
  6. 6. PERILLOSITAT D'INTERNET Hem de saber controlar les pàgines a les que entrem per l'internet, que fem, on en fem usuaris... perquè pot ser molt perillós per nosaltes. Hem de tenir present que no tota la informació d'internet és creible i que això pot generar conflictes molt greus al malentendre el que ha passat .
  7. 7. SISTEMES DE SEGURETAT La majoria de les xarxes socials permeten configurar la nostra privacitat. Podem permetre que només vegin les nostres fotos, comentaris i informació personal, els amics agregats o les persones que nosaltres volem, això és molt important igual que no és recomanable posar adreces, números de telèfon...
  8. 8. LA TEVA CONTA Les xarxes socials, mentre ets actiu van molt bé. El problema ve quan volem deixar de ser propietaris d'aquella conta i tancar-la, que es borri tot. Si tanques aquella conta, t'avisen de que tota la teva informació, fotografies i vídeos no s'eliminarà, simplement tu ja no podràs accedir a ella però els propietaris de la xarxa sempre hi podran accedir. S'han donat casos en els quals a les persones que tenien un compte de Facebook,Twitter.. se'ls hi ha enviat un correu dient que la seva conta s'havia tancat per un motiu incomprensible, i quan intentes contactar amb els responsables, et fan esperar i al final no et donen cap soluació.Això et fa veure que les xarxes socials no són 100 % segures. que et pots trobar un dia que t'has quedat sense compte.
  9. 9. AVANTATGES També tenen avantatges ,gràcies a elles aconseguim molta informació instantànea i fàcil d'conseguir. Valorar els avantatges de la tecnologia a l’hora de simplificar tasques quotidianes, millorar la qualitat de vida, etc.
  10. 10. AVANTATGES     També tenen avantatges ,gràcies a elles aconseguim molta informació instantànea i fàcil d'conseguir. Valorar els avantatges de la tecnologia a l’hora de simplificar tasques quotidianes, millorar la qualitat de vida, etc.

  ×