Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Turquía sector segundari.pptx

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 12 Ad

More Related Content

Recently uploaded (20)

Advertisement

Turquía sector segundari.pptx

  1. 1. Turquía Alejandro fita molina
  2. 2. Elaboració de metall i fundició • *urcont *Engineering & *Manufacturing *Co *Ltd és una empresa familiar en el sector del mecanitzat que cobreix totes les necessitats dels seus clients des de 2002. L'empresa ofereix als seus clients dissenye, enginyeria, subministrament de materials, productes d'acer i ferro colat, mecanitzat, acabat, tractament tèrmic, muntatge, inspecció i avaluació, i operacions logístiques. *Turcont utilitza la tecnologia i els equips més avançats en màquines de mesurament per coordenades, màquines verticals *CNC, centres de mecanitzat horitzontal *CNC, torns *CNC, torns automàtics de precisió *CNC, centres de tornejat *CNC.
  3. 3. Producció d'automòbils. • En 2020 la producció de vehicles va ser d'1.297.878 unitats a Turquia, així doncs la producció va descendir un 9,27% (132.638 vehicles) respecte a 2019, en el qual es van fabricar 1.430.516 automòbils. • Del total de vehicles fabricats, el 65,88%, 855.043 unitats, van ser vehicles de passatgers i 442.835 automòbils, el 34,12%, comercials. • Si mirem l'evolució de la fabricació de vehicles a Turquia veiem que ha baixat respecte a 2015, en el qual va ser d'1.358.796 vehicles, al contrari que ocorre en comparar-la amb la de 2010, que va ser d'1.094.557 automòbils • En la part inferior pots veure l'evolució de la producció d'automòbils a Turquia. En rànquing de producció de vehicles pots veure la comparativa de la producció de vehicles per països i veure tota la informació econòmica de Turquia en Economia de Turquia.
  4. 4. Producció textil. • Les fàbriques de teles es concentren en major mesura a Istanbul, *Bursa, *Adana, *Denizli, *Kahramanmaras, *Izmir, *Gaziantep, *Tekirdag, *Kayseri i *Usak. Moltes de les fàbriques integrades es troben a Istanbul, *Bursa, *Kahramanmaras, *Adana i *Gaziantep. • Con la mayor participación en la producción industrial de Turquía, la industria textil es una de las primeras industrias establecidas en Turquía. Este sector es equivalente a la Unión Europea en términos de capacidad de procesamiento, tecnología moderna, personal capacitado y, en especial, calidad de producto. También, tiene una gran flexibilidad y capacidad para modernizar su producción y adaptarse a las nuevas tecnologías. Esta capacidad permite que la industria reduzca su tiempo de reacción ante los cambios en la demanda de los consumidores de mercados internacionales.
  5. 5. • La indústria de teles de Turquia, que produeix pràcticament tots els tipus de teles per a vestimenta, tèxtils per a la llar, tapisseria i aplicacions tècniques, compta amb una estructura ben desenvolupada, especialment per a la producció basada en matèries primeres de cotó, llana i sintètiques. Una gran part de la producció de teles es basa en el cotó. Moltes d'elles també tenen fàbriques per a articles confeccionats com la roba o els tèxtils per a la llar. L'altre es compon principalment d'empreses no integrades xicotetes. Com a important conreador de cotó a nivell mundial, Turquia es va situar en el huité lloc en la producció de cotó del món amb al voltant de 880 mil tones per al període 2016/17. • Igual que la indústria tèxtil de cotó, la indústria tèxtil sintètica de Turquia també representa un sector amb un bon desenvolupament. La major part dels productes de llana satisfan la demanda dels productors i exportadors d'indumentària. En l'actualitat, els fabricants de teixits de Turquia són conscients de l'augment en la tendència en els mercats internacionals cap a productes més saludables i ecològics, i s'han adaptat a aquests desenvolupaments. Molts fabricants de teles de Turquia tenen etiquetes ecològiques per als seus productes.
  6. 6. Industria química. • La producció química turca inclou petroquímics, químics orgànics i inorgànics, fertilitzants, pintures, medicaments, sabons, detergents, fibres sintètiques, olis essencials, cosmètics i productes de cura personal. La majoria de la producció química està a càrrec del sector privat.
  7. 7. Fabricació
  8. 8. Energía. • El consum per habitant és d'uns 2,740 kWh. Turquia podria autoproveir-se completament d'energia de producció pròpia. La producció total de totes les instal·lacions de producció d'energia elèctrica és de 262 MM kWh. Això representa el 113% de l'ús propi dels països.
  9. 9. la producció d'aliments processats • Turquia és un important productor agrícola a la regió de *Euroasia, on destaca la producció de cereals, vegetals, hortalisses i fruites de clima temperat. A més de les fruites esmentades, altres aliments com a salses, adreços i condiments, melmelades de fruites tropicals, sucs i concentrats, café , subproductes de cacau, entre altres, tenen potencial per a exportar a Turquia. « Així mateix, Turquia és un país islàmic dels més liberals, i això impacta les tendències en el consum d'aliments, la qual cosa es reflecteix en la dieta i gastronomia turca, que fusiona l'oferta d'aliments locals amb elements de la dieta europea», va afirmar. Quant a la grandària del mercat a Turquia, per al 2015, la despesa en aliments va ser de *US$103.759 milions, que és equivalent a un 20% de la despesa total dels consumidors, on els pans i cereals són el grup d'aliments més consumit i li segueixen carns –no de porc-, vegetals , lactis i fruites . • Comerç internacional a Turquia • Quant a aliments, entre 2010 i 2014 les importacions d'aliments i begudes van créixer un 14% com a mitjana anual. L'origen de les importacions d'aliments està concentrat en països d'Europa, dins i fora de la Unió Europea. En el 2015, Turquia va ser el soci comercial de Costa Rica número 29 i les vendes cap a aqueix país van aconseguir $31.4 milions, dels quals un 88% va correspondre a productes agroalimentaris, principalment bananer i pinya. • Aspectes a considerar per a fer negocis a Turquia • El temps mitjà de transport marítim entre Costa Rica i Turquia és de 35 dies, similar al temps de trànsit d'altres competidors d'Amèrica Llatina, no obstant això, les rutes de Costa Rica a Turquia impliquen més escales i per tant majors costos.

×