Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

La pell

275 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

La pell

  1. 1. LA PELL: CUIDA-LA!
  2. 2. CONTINGUT El que ens explica aquest reportatge és que la pell és molt sensible i, per aquest simple motiu, l'hem de cuidar al màxim. El fet de voler veure'ns bronzejats és cada dia més freqüent en la població i això implica seguir unes mesures bàsiques per a que en un futur no patim cap mena de malaltia.
  3. 3. PUNT DE VISTA Des del meu punt de vista crec que tot el contingut que hi ha en el reportatge és massa cert i que si no fem un bon ús de nosaltres mateixos no arribarem a res. Una bona part de la societat,incluïda jo mateixa, no duem a terme aquest seguit normes però espero que amb el text us influincïi mínimament i que a partir d'ara les apliqueu a la realitat, com jo intentaré fer.
  4. 4. FONTS D'INFORMACIÓ La informació que hi ha esmentada en aquest reportatge l'he extret de les següents pàgines web: <ul><li>http://www.mujeractual.com/belleza/piel/tonos.html
  5. 5. http://www.portalfarma.com/pfarma/taxonomia/general/gp000029.nsf/voDocumentos/C397A339BB098622C1256B6B0048DAE0/$File/LA%/20PIEL%20Y%20TIPOS%20DE%20PIEL.pdf </li></ul>
  6. 6. FI . Espe Martínez.

×