Hass and Associates Online Crimeware Warning and Online Fraud Watch | Forskjellen motor:Hackere paradis

262 views

Published on

Hass and Associates Online Crimeware Warning and Online Fraud Watch KINESISKE hackere kan få alle notoriety, men deres cyber-sikkerhet utnytter mot amerikanske mål er ikke eneste. Store skader blir også gjort av organisert kriminalitet. Denne siste uken, en stor metropolitan nytte i USA kunngjorde det hadde lidd en massiv "distribuert-denial of service" (DDoS) angrep, slå ut sin automatisert online - og telefon-betalingssystemer og tvinge 155.000 kundene å betale sine regninger i person over de påfølgende 48 timene.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
262
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Hass and Associates Online Crimeware Warning and Online Fraud Watch | Forskjellen motor:Hackere paradis

  1. 1. HASS AND ASSOCIATES ONLINECRIMEWARE WARNING AND ONLINE FRAUD WATCH Forskjellen motor: Hackere paradis
  2. 2. KINESISKE hackere kan få alle notoriety, men deres cyber-sikkerhet utnytter motamerikanske mål er ikke eneste. Store skader blir også gjort av organisert kriminalitet.Denne siste uken, en stor metropolitan nytte i USA kunngjorde det hadde lidd en massiv"distribuert-denial of service" (DDoS) angrep, slå ut sin automatisert online - og telefon-betalingssystemer og tvinge 155.000 kundene å betale sine regninger i person over depåfølgende 48 timene. På meste ble verktøyet er back-end datamaskiner som kjører sin kundedatabaseoversvømmet med 5,7 m falske pakker med data et sekund, å bringe alle legitimetransaksjoner til en stillstand. På den andre dagen av angrepet kalt verktøyet i ProlexicTechnologies. Basert i Florida, opprettholder Prolexic "skrubbe sentre" over Amerika,Europa og Asia for å suge opp slike ondskapsfull deluges. Angrepet på verktøyet bleidentifisert som opprinnelse i USA. Gjør ingen feil, angriperne var ikke pranksters bøyd på å forårsake skade. Heller ikke varangrepet en enkel "smadre og grip" som tar sikte på å stjele noen passord. Slagsgjerningsmennene involvert var hardnet kriminelle som bruker leid "botnet" til å pressepenger fra sine ofre, eller stjele intellektuell eiendom, industriell hemmeligheter ogmarkedsplaner for salg til rivaler hjemme og i utlandet.
  3. 3. Dette er big business nå organisert kriminalitet har tilgang til automatiserte utnytte-kits og skybaserte programvaretjenester som er hver bit så avansert som (noen sierenda mer enn) de som brukes av Fortune 500-selskaper. Ikke lenger trengerkriminelle egne tamme programmerere. De kan leie alle crimeware tjenester detrenger for å infiltrere et mål datanettverk usynlig, og forbli uoppdaget i månedereller år mens siphoning av hemmeligheter for salg.Hvor mange firmaer betale løsepengene eller kjøpe phony "avhjelpende løsninger" åfå sine virksomheter tilbake opp og kjører er som kan gjette. Ulike figurer sirkulerefor kostnadene ved å gjøre forretninger med cyber-kriminelle. Symantec, en storsikkerhetsprogramvare-leverandør som er berømt for sine Norton Antivirus-produkter, anslår at globale cyber-kriminalitet koster ofre $110 milliarder dollar årligi Utbedring og tapt virksomhet, i tillegg til løsepenger betalinger.Det er trolig en fornuftig gjetning (andre sikkerhetsprogramvare bedrifter sette talletsom er langt høyere). Shawn Henry, en tidligere assisterende direktør i FederalBureau of Investigation, fortalte Kongressen nylig om hvordan en bedrift hadde alledata på en ti-års, $ 1000000000 forskning program kopiert av hackere i en enestenatt.
  4. 4. Mens det kan gjøre overskrifter, frykter at angrep av Peoples Liberation Army ogandre kinesiske hackere kan skape kaos på Americas kritisk infrastruktur – spesielt,sin olje og gassrørledninger, elektrisitet og vannforsyning, trådløse nettverk,lufttrafikk-kontroll-systemer, selv sin missilforsvar – er overdrevet. Kineserne haraltfor mye på spill å risikere slike provokasjon.Hva Kina cyber-skurkene er fokusert på ren og enkel er tyveri. De er ute etter å stjelealle industrielle hemmeligheter de kan fra Americas high-tech bedrifter, spesielt demed avansert "fracking"-teknologi for å trekke ut naturgass og stramt olje fra skiferog stein dype underjordiske. Etter sigende er myndighetene i Beijing opptatt av at enenergi-uavhengige Amerika kunne skifte globale maktbalansen i en betydelig måte.Source : http://www.economist.com/blogs/babbage/2013/03/crimeware

×