Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

November 5, 2012Hoe aan de begroting van uw geld in Barcelona? – redgage

155 views

Published on

Het moet bekend dat het concept van hoge Seasonvaries iets van een vestiging naar de andere en van de ene regio naar de andere.

Published in: Career
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

November 5, 2012Hoe aan de begroting van uw geld in Barcelona? – redgage

  1. 1. The Tyler Group BarcelonaGlobal Expat Connections BlogHoe aan de begroting van uw geld in Barcelona?
  2. 2. Als dit niet met name genoemde, prijzengegeven als vermelding in de tekst van de tylergroep Barcelona adressen overeenkomen met degene gegeven in het hoogseizoen, exclusief BTW (7%) en zijn zonder ontbijt.
  3. 3. Het moet bekend dat het concept van hoge Seasonvaries iets van een vestiging naar de andere en van de ene regio naar de andere. Aan de kust,bijvoorbeeld, de hotels zijn volledige in juli en augustus,sommige zelfs van het eerste weekend in juni en op het tijdstip van de vakantie van Kerstmis en Pasen. De hotels in het binnenland, integendeel gelden vaak de prijzen van het laagseizoen voor de jaarlijkse sluiting van de bedrijven (juli en augustus).
  4. 4. Onderkomen in Barcelona:-Matig goede markt en prijzen: 12.2-24.4 euro voor twee personen-Gemiddelde prijzen: 24,4 naar 42,7 euro voor twee personen-Een beetje liefhebber: 42,7-61 euro-Liefhebber: meer dan 61 euroEten in Barcelona:Men kan uiteraard tegen alle prijzen en een beetje overal eten. Binnenland enin bepaalde steden zoals Figueras, Gerona en Tarragona, eet goed voorminder dan 7.6 euro (1e, 2e gerechten, dessert, brood en wijn en misschieneen chupito aangeboden door de eigenaar). Als u liever tapas, kan sfeervolleof andere cazuelitas een hebben een aantal van hen en niet te duur worden.Goede markt: ongeveer 6.1 euro per persoon.-Matige prijzen: van 6.1 12.2 euro-Gemiddelde prijzen: van 12.2 24.4 euro-Liefhebber: meer dan 24.4 euro

×