Power point partits

351 views

Published on

PARTITS CATALANS

Published in: Travel, Entertainment & Humor
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Power point partits

 1. 1. NOVES ELECCIONS. NOU PARTIT. NOU PRESIDENT.
 2. 2. CAPS DELS PARTITS● El diumenge 28 de novembre es donaran lloc les eleccions per decidir el nou president de la generalitat. ● On s'hi presenta els: Artur Mas (CIU) Josè Montilla (PCC) Joan Puigercós(Esquerra) Joan Herrera (ICV) Alicia Sánchez (PP) Albert Rivera (Ciutadans)
 3. 3. ARTUR MAS Artur Mas i Gavarró (Barcelona, 31 de gener de 1956) és un polític català, president de la federació de Convergència i Unió i secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya. És l'actual Cap de l'Oposició del Parlament de Catalunya des del maig de 2004. Abans va ser Conseller de la Generalitat des del 1997 al 2001 i Conseller en Cap de 2001 a 2003. Serà el candidat de CiU a la Presidència de la Generalitat en les properes Eleccions al Parlament de Catalunya de 2010.
 4. 4. JOSÈ MONTILLA. José Montilla Aguilera (Iznájar, Còrdova, 15 de gener de 1955) és un polític català. Actual president de la Generalitat de Catalunya,[1] ha estat alcalde de Cornellà de Llobregat, president de la Diputació de Barcelona i ministre d'Indústria, Turisme i Comerç del Govern Espanyol. Viu a Catalunya des de 1971, quan la seva família es va establir a Sant Joan Despí. Des que va arribar a Catalunya, i encara sota el franquisme, va militar a organitzacions d'esquerres i s'incorporà al Partit dels Socialistes de Catalunya l'any 1978, dins el qual ocupa el càrrec de primer secretari des del 18 de juny de 2000. Ocupa també una de les Secretaries Executives de la Comissió Executiva Federal del Partit Socialista Obrer Espanyol.
 5. 5. JOAN PUGERCÓS Joan Puigcercós i Boixassa (Ripoll, 2 de desembre de 1966) és un polític català. És va presentar per les eleccions per les eleccions 2010.
 6. 6. JOAN HERRERA Joan Herrera i Torres (Barcelona 1971) és un jurista i polític català. Va néixer l'any 1971 a Barcelona. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, especialitzat en temes de dret urbanístic i dret del medi ambient, amb un postgrau a la Universitat Pompeu Fabra. Ha col·laborat en un despatx jurídic especialitzat en Medi Ambient i Territori.
 7. 7. ALICIA SÁNCHEZ Alicia Sánchez-Camacho Pérez (Barcelona, 22 d'abril de 1967) és una advocada i política catalana. Llicenciada en dret i màster en Administració Pública. Ha estat jutge substituta, Directora Provincial de Treball a Girona, sotsdirectora General de Formació Professional, Directora de l'Institut de Seguretat i Higiene en el Treball i Consellera Laboral de l'Ambaixada Espanyola a Washington DC. Presidenta del Partit Popular a Girona i portaveu del PP a Catalunya. Des del 5 de juliol del 2008 és presidenta del Partit Popular de Catalunya.
 8. 8. ALBERT RIVERA Albert Rivera Díaz (Barcelona 1979) és un advocat i polític català. És president de Ciutadans - Partit de la Ciutadania i va ser candidat per aquest partit a president de la Generalitat de Catalunya a les eleccions de l'1 de novembre del 2006.
 9. 9. EL NOU PRESIDENT SERÀ... ● ARTUR MAS
 10. 10. EL NOU PRESIDENT SERÀ... ● ARTUR MAS

×