Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Les Roques

180 views

Published on

Aquí deixo el meu PowerPoint sobre les roques que podem trobar fàcilment per casa.
Espero que agradi!

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Les Roques

 1. 1. ALBA APARICIOPROJECTE CIÈNCIES.1r ESO A
 2. 2.  NOM DE LA ROCA: Ciment LOCALITZACIÓ: Carrers FUNCIÓ: Mescla calcinada de pedra calcària i argila o altrasubstància, que dóna un morter que s’endureix ràpidament.Es sol posar en els espais intergranulars d’una rocasedimentària detrítica
 3. 3.  NOM DE LA ROCA: Pissarra LOCALITZACIÓ: Aula escolar FUNCIÓ: Superfície pintada de negre o d’un color foscper a escriure-hi, dibuixar-hi amb una barra de guix, obé per la construcció.
 4. 4.  NOM DE LA ROCA: Marbre LOCALITZACIÓ: Cuina de casa FUNCIÓ: Material resistent en el qual es potmanipular l’aliment.
 5. 5.  NOM DE LA ROCA: Granit LOCALITZACIÓ: Balcó FUNCIÓ: Material utilitzat per donar forma a la paret.
 6. 6.  NOM DE LA ROCA: Marbre (blanc) LOCALITZACIÓ: Lavabo de casa FUNCIÓ: Material resistent en el qual es potmanipular-hi objectes varis.
 7. 7.  NOM DE LA ROCA: Marbre travertí LOCALITZACIÓ: Rebedor FUNCIÓ: Material resistent el qual subjecta objectesvaris ( decoració )
 8. 8.  NOM DE LA ROCA: Gres LOCALITZACIÓ: Rajoles de casa ( terra ) FUNCIÓ: Material el qual s’utilitza de terra per podercamina-hi.
 9. 9.  NOM DE LA ROCA: Teula LOCALITZACIÓ: Teulada de casa. FUNCIÓ: Peça de construcció utilitzada per lafabricació de taulades.
 10. 10.  NOM DE LA ROCA: Cuarcita LOCALITZACIÓ: Parets FUNCIÓ: És utilitzada per fabricar teules de sílice.Tambe són creades com a ornaments o per fabricarescultures.
 11. 11.  NOM DE LA ROCA: Sorres de quars LOCALITZACIÓ: Ampolla de Vidre FUNCIÓ: Utilitzat per la elaboració del vidre.
 12. 12.  NOM DE LA ROCA: Pedra Pòmez ( pumita ) LOCALITZACIÓ: Cosmetics varis, en materials deconstrucció... FUNCIÓ: Susa com un abrasiu (netejavidres ) , gomesdesborrar i cosmètics exfoliants, d’entre altres. Sutilitzasovint en els salons de bellesa durant el procés de pedicura pertreure lexcés de pell de la part inferior del peu.Mòlta, safegeix a alguns dentifricis i per a la neteja de mans(com el sabó )
 13. 13.  NOM DE LA ROCA: Diatomita. LOCALITZACIÓ: Component de la pasta de dents. FUNCIÓ: Aquest material és ideal per a la filtració delaigua. També sutilitza en la fabricació de la cervesaen els dentifricis i en cremes exfoliants. Serveix tambécom un pesticida natural no verinós,

×