Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Triptic Residus

3,400 views

Published on

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Triptic Residus

  1. 1. Matèria orgànica (contenidor marró) SÍ NO Cartró comercial Existeix un servei gratuït de recollida de cartró comercial per a tots els comerços de la ciutat, de dilluns a dissabte. Residus voluminosos Recollida els divendres a partir de les 20 h. Trucar al telèfon 93 805 50 59. Recollida gratuïta. Elmillorresi Reduir Disseny: esdedia, estudi de disseny anoia · Tel. 93 806 03 19 duéselquen Restes de verdura Bolquers i compreses D’aquesta manera els contenidors de cartró de Restes de carn i peix Petxines i musclos Paper de cuina i tovallons bruts Productes tòxics o contaminats Productes sanitaris Femtes de procedència animal la via pública destinats a l’usuari particular, no queden desbordats pel cartró comercial. Cal deixar el cartró ben plegat davant de l’establiment de 13 a 14 hores. El residus voluminosos són aquells residus que no caben al contenidor o que no podem dur a la deixalleria. Quan es té un residu voluminós i es vol llençar s’ha d’avisar per telèfon. Reutilitzar Closques d’ou Fruita seca Taps de suro Pols d’escombrar Plàstic i vidre Restes vegetals o de poda molt Per a més informació poseu-vos en contacte amb el servei de Medi Ambient No es poden llençar aquests residus cap altre dia de la setmana que no sigui el divendres ni sense Reciclar oesprodueix (tel. 93 803 19 50). previ avís. No es recullen mudances senceres. Bossetes de te o infusions voluminoses. S’hauran de dur a Marro del cafè la deixalleria. Restes vegetals o de poda El millor residu és el que no es produeix
  2. 2. Paper i cartró Envasos lleugers Vidre (contenidor blau) (contenidor groc) (contenidor verd) SÍ NO SÍ NO SÍ NO Paper Paper plastificat Envasos de plàstic Cartutxos de tòners i Envasos de vidre Bombetes - Fulls Tetrabricks - Ampolles d’aigua, sucs, impressores - ampolles de vi Fluorescents - Diaris i revistes Paper brut detergents, suavitzant Envasos plens - ampolles de cava Vidre pla - Fullets publicitaris Paper d’alumini - Terrines de iogurt Pots de pintura/ - ampolles de colònia - Cartolines Cartró que no càpiga al - Safates de porexpan dissolvents/ productes Pots de vidre Tots aquests residus es Cartró plegat contenidor. Caldrà dur- - Bosses de plàstic tòxics poden portar a la - Caixes de cereals o galetes lo a la deixalleria o Tetrabricks Envasos de productes deixalleria fixa o mòbil. - Caixes de sabates tractar-lo com a residu Envasos metàl·lics tòxics Tret del vidre pla, que voluminós. - Llaunes de refrescos Piles únicament es pot portar - Llaunes de conserva a la deixalleria fixa. - Safates d’alumini Tots aquests residus es - Aerosols (esprais), tot i que poden portar a la és millor dur-los a la deixalleria deixalleria fixa o mòbil. fixa o mòbil.

×