Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

I educa

5,952 views

Published on

Aplicació de la plataforma iEduca al mòbil

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

I educa

 1. 1. Instalació de l’APP iEduca TokApp
 2. 2. Al menu principal del vostre mòbil, seleccioneu Play store per dispositius android o App Store per dispositius IOS (Iphone)
 3. 3. Cerqueu l’aplicació: iEduca TokApp i seleccioneu-la
 4. 4. Seleccionem l’opció instalar
 5. 5. I acceptem els premisos d’us
 6. 6. Escollim “Soy nuevo/a”
 7. 7. Accepteu les condicions d’ús
 8. 8. Introduïu el número del telèfon mòbil que esteu utilitzant perquè us puguin enviar un missatge amb el codi de verificació
 9. 9. Us arribarà un missatge de Facebook amb el codi. En alguns telefons automàticament l’aplicació el detecta i omple el codi. Si no ho fa, ho podeu posar manualment. Cliquem a continuar quan acabem.
 10. 10. Ompliu els camps “Nombre de usuario” i “contraseña” amb les vostres dades. En cas que el nom d’usuari que heu escollit ja existesca al sistema, us ho dira perquè el canvieu. Quan acabeu, cliqueu a continuar
 11. 11. Finalment us apareixerà un menú com aquest. Ja estem, ara ja rebreu les notificacions del centre. En “ajustes” podeu canviar la configuració de llengua, perfil, etc. Més endavant, activarem el modul intranet.

×