Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Panteres

933 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Panteres

  1. 1. AQUESTS SÓN ELS ÒRGANS DE LA AQUESTA IMATGE ÉSPANTERA: L’ESQUELET D’UNA PANTERA.EN AQUESTA FOTOPODEM VEURE LADENTADURA I SOBRETOTELS ULLALS DE LAPANTERA.
  2. 2. LES PANTERES VIUEN ENTRE 20-25 ANYS.ELS ENEMICS DE LES PANTERES SÓN:ELS LLEONS, ELS TIGRES,ELS COCODRILS, LES PITONS I LES AUS.I EL SEU PITJOR ENEMIC ÉS L’ HOME.LES CACEN PERQUÈ ELS HOMES UTILITZEN EL SEU PELATGE.
  3. 3. • LA PANTERA NEGRA MARE TÉ UN EMBARÀS QUE_..DURA ENTRE 92 I 113 DIES.• LA MARE TÉ CURA DE LES CRIES PERQUÈ NEIXEN_.AMB ELS ULLS TANCATS DURANT DUES SETMANES.• LES PANTERES TENEN LES CRIES EN EL CAU.• LES CRIES PESEN ENTRE 600 I 900 GRAMS .
  4. 4. LA PANTERA MENJA CÉRVOLS, MICOS, OCELLS, PEIXOS,RATOLINS, SERPS,LLANGARDAIXOS, ESCARABATS I FINS I TOT FRUITES.LA PANTERA CAÇA A LA NIT PERQUÈ DURANT EL DIA ESQUEDA AMAGADA.MENJA UNA MICA I DESPRÈS AMAGA LA PRESA. QUAN TORNAA TENIR GANA ACABA DE MENJAR-SE-LA.
  5. 5. LA PANTERA MESURA ENTRE 45 I 62 CM D’ALÇADA.MESURA D’ 1 A 1,5 M D’AMPLADA.LA PANTERA TAMBÉ TÉ TAQUES NEGRES I MARRONS QUEES PODEN VEURE AMB LA LLUM DEL DIA.
  6. 6. LA PANTERA NEGRA VIU A AMÈRICA.VIU PROP DE RIUS, PANTANS I BOSCOS FRONDOSOS.SÓN CAÇADORS SOLITARIS.S’AJUNTEN EL DIA DE L’ APARELLAMENT

×