English grammar test # 5: Misused forms – Using a Wrong Preposition

671 views

Published on

English grammar test # 5: Misused forms – Using a Wrong Preposition. Common Errors in English - Free English grammar exercises, rules, lessons, worksheets, games, quiz and tests online. Learn English grammar & practice.

Published in: Education
0 Comments
4 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
671
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
60
Comments
0
Likes
4
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

English grammar test # 5: Misused forms – Using a Wrong Preposition

  1. 1. EnglishGrammarPass.com http://englishgrammarpass.com Learn & Practice English Grammar
  2. 2. Question 1: She went to school _____ tram. (a) with (b) in (c) on (d) by *** View the answer source on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  3. 3. Question 2: The seller got benefit _____ the sudden price hike. (a) to (b) from (c) by (d) with *** View the answer source on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  4. 4. Question 3: The boss could no rely ____ the manager. (a) into (b) to (c) with (d) on *** View the answer source on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  5. 5. Question 4: The criminal was charged ____ a violent crime. (a) of (b) in (c) to (d) with *** View the answer source on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  6. 6. Question 5: The confident man believes _____ his own skills. (a) in (b) to (c) on (d) at *** View the answer source on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  7. 7. Question 6: The protesters complained that they were deprived ____ their rights. (a) of (b) with (c) upon (d) in *** View the answer source on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  8. 8. Question 7: She needed to study two subjects. So, she divided her time ___ half. (a) by (b) in (c) into (d) for *** View the answer source on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  9. 9. Question 8: I came here ____ a bus. (a) from (b) in (c) for (d) to *** View the answer source on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  10. 10. Question 9: The boss had no confidence ____ the new officer. (a) with (b) on (c) in (d) by *** View the answer source on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  11. 11. Question 10: What is a cause worth dying _____? (a) with (b) by (c) for (d) to *** View the answer source on the last slide. EnglishGrammarPass.com
  12. 12. EnglishGrammarPass.com 1. (d) 2. (b) 3. (d) 4. (d) 5. (a) 6. (a) 7. (b) 8. (b) 9. (c) 10. (c) Visit the following URL to view the answers: http://englishgrammarpass.com/exercises/test/1/5.html Thanks!

×