Micron associates motregner analyse stockton, california nye paradigmet for sliter byer

312 views

Published on

Stockton, California, den største byen i USA for å noensinne filen for konkurs, kan opprette en ny mal for sliter byer og potensielt løft stigma som arr kommuner hvis de søker domstol beskyttelse mot kreditorer.
Hvis Stockton, som arkivert for kapittel 9 kommunale konkurs på 28 juni, kan komme til enighet med sine kreditorer og lage en plan for å avslutte konkurs raskt kan andre følge etter, juridiske eksperter sa.
“Vellykket tilfeller rase mer filings,” sa Andrew Glenn, en konkurs partner i New York på Kasowitz Benson Torres & Friedman. “Kommuner se disse tilfellene tett rundt om i landet, og når malen er satt opp, hvis andre byer har disse problemene, de kommer til å følge malen.”
Andre byer og fylker har gått konkurs på grunn av en dårlig investering eller dårlig utformet public works-prosjekt, som kloakk systemet som sank Jefferson County i Alabama i 3.14 milliarder dollar i gjeld.
Men Stockton kan være en ny type mislykkes byen, overbelastet av rutinen koster, pensjonsutbetalinger, en lønn for byen ansatte, et år lange økonomiske lysbilde og deprimert bolig skatt mottak – de samme problemene som nå står overfor mange andre byer som fremdeles sliter med å gjenopprette fra reverberating USAs lavkonjunktur.
“Stockton er en prekursor for noe annerledes” fra Jefferson County, Glenn sa. “Det er det som gjør den slags en spill-endring type en sak.”
Det vil være det første tilfellet å teste Californias mandated mekling prosessen. Statlig lovgivere endret reglene etter at byen Vallejo gikk konkurs i 2008 og deretter traska gjennom en tre års konkurs kamp som racked opp minst $10 millioner i advokatutgifter.
Nå, med mindre de deklarere en økonomiske krise, California kommunene må delta i mekling før de har lov til fil for konkurs.
Hver stat har forskjellige tilgangskrav for byer og tettsteder vil filen for kapittel 9 konkurs, sa mikron Associates.
Noen bruker budsjett provisjoner, mottakere og andre tiltak for å forsøke å hjelpe resuscitate byer før slik at de kan gå konkurs som en siste utvei. Nesten halvparten av USA tillater ikke kommunale konkurser i det hele tatt.
James Spiotto, en partner på Chapman og Cutler i Chicago, sa California er det bare staten som krever mekling før en kapittel 9 innlevering. Et lignende forslag ikke klarte å passere Illinois legislature denne økten, sa han.
Han også bemerket i en fersk nasjonale undersøkelse av kapittel 9 statlige bestemmelser at California arbeidskraft Unioner støttes mekling loven som “en reaksjon på vanskelighetene de har opplevd i byen av Vallejo kapittel 9 konkurs rettssaken.”
Selv om mekling prosessen ikke avverge konkurs for Stockton, sa jurister det tvunget byen og kreditorer å snakke til hverandre forhånd og sette byen i en bedre posisjon går inn i domstol – og kan føre til en raskere exit fra tilfelle.
“Stockton er utrolig godt forberedt for en konkurs innlevering og svært imøtekommende i form av avgivelse til kreditorer og offentligheten,” sa Karol Denniston, konkurs partner hos Schiff Hardi

Published in: Business
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • Its like you read my mind!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
312
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Micron associates motregner analyse stockton, california nye paradigmet for sliter byer

 1. 1. Micron Associates motregner analyse:Stockton, California nye paradigmet forsliter byerhttp://micronassociates.org/news/2012/07/micron-associates-motregner-analyse-stockton-california-nye-paradigmet-for-sliter-byer/
 2. 2. Stockton, California, den største byen i USA for ånoensinne filen for konkurs, kan opprette en ny mal forsliter byer og potensielt løft stigma som arr kommunerhvis de søker domstol beskyttelse mot kreditorer.Hvis Stockton, som arkivert for kapittel 9 kommunalekonkurs på 28 juni, kan komme til enighet med sinekreditorer og lage en plan for å avslutte konkurs rasktkan andre følge etter, juridiske eksperter sa.
 3. 3. “Vellykket tilfeller rase mer filings,” sa Andrew Glenn,en konkurs partner i New York på Kasowitz BensonTorres & Friedman. “Kommuner se disse tilfellene tettrundt om i landet, og når malen er satt opp, hvis andrebyer har disse problemene, de kommer til å følgemalen.”Andre byer og fylker har gått konkurs på grunn av endårlig investering eller dårlig utformet public works-prosjekt, som kloakk systemet som sank JeffersonCounty i Alabama i 3.14 milliarder dollar i gjeld.
 4. 4. Men Stockton kan være en ny type mislykkes byen,overbelastet av rutinen koster, pensjonsutbetalinger,en lønn for byen ansatte, et år lange økonomiskelysbilde og deprimert bolig skatt mottak – de sammeproblemene som nå står overfor mange andre byersom fremdeles sliter med å gjenopprette frareverberating USAs lavkonjunktur.“Stockton er en prekursor for noe annerledes” fraJefferson County, Glenn sa. “Det er det som gjør denslags en spill-endring type en sak.”
 5. 5. Det vil være det første tilfellet å teste Californiasmandated mekling prosessen. Statlig lovgivere endretreglene etter at byen Vallejo gikk konkurs i 2008 ogderetter traska gjennom en tre års konkurs kamp somracked opp minst $10 millioner i advokatutgifter.Nå, med mindre de deklarere en økonomiske krise,California kommunene må delta i mekling før de har lovtil fil for konkurs.Hver stat har forskjellige tilgangskrav for byer ogtettsteder vil filen for kapittel 9 konkurs, sa mikronAssociates.
 6. 6. Noen bruker budsjett provisjoner, mottakere og andretiltak for å forsøke å hjelpe resuscitate byer før slik atde kan gå konkurs som en siste utvei. Nestenhalvparten av USA tillater ikke kommunale konkurser idet hele tatt.James Spiotto, en partner på Chapman og Cutler iChicago, sa California er det bare staten som krevermekling før en kapittel 9 innlevering. Et lignendeforslag ikke klarte å passere Illinois legislature denneøkten, sa han.
 7. 7. Han også bemerket i en fersk nasjonale undersøkelseav kapittel 9 statlige bestemmelser at Californiaarbeidskraft Unioner støttes mekling loven som “enreaksjon på vanskelighetene de har opplevd i byen avVallejo kapittel 9 konkurs rettssaken.”Selv om mekling prosessen ikke avverge konkurs forStockton, sa jurister det tvunget byen og kreditorer åsnakke til hverandre forhånd og sette byen i en bedreposisjon går inn i domstol – og kan føre til en raskereexit fra tilfelle.
 8. 8. “Stockton er utrolig godt forberedt for en konkursinnlevering og svært imøtekommende i form avavgivelse til kreditorer og offentligheten,” sa KarolDenniston, konkurs partner hos Schiff Hardin i SanFrancisco.En tredjedel av Stocktons kreditorer nådd avtaler medbyen under mekling, å gi byen “en stor etappe opp,fordi minst de ikke innlevering Konkurs som Vallejogjorde, slåss med alle,” sa hun.At resultatet vil også tillate byen for å vise en konkursdommer det har prøvd i god tro til å forhandle medkreditorer og er virkelig insolvent – krav til enCalifornia by normalt må oppfylle for en konkursinnlevering å bli styrt gyldig.
 9. 9. En stort skritt Stockton ikke forventes å ta er å forsøkeå smette unna sine pensjonsforpliktelser i til byenansatte.Selv så er konkurs ingen enkel vei for kommuner.Bedriftsledere i Jefferson County, som siste år arkivertden største noensinne USA kommunale konkurs, til$4.23 milliarder har sagt konkurs har avskrekketindustrielle investering.Stockton, kan som en sak er alle å se, også være enavskrekkende til noen andre byer.
 10. 10. “Trusselen om konkurs er ganske en lever, spesielt hvisfolk tror det er en realistisk trussel, sier Mark Kalla, enpartner på Barnes & Thornburg i Minneapolis. “Det kanvære andre byer forhandlinger mer vellykket, merfruktbart.”Muligheten for at Providence (Rhode Island) kan gåtom for penger, og til slutt har til fil for konkurs bedtom Ap. fagforeninger, pensjonister og citytjenestemenn å komme til bordet, og nå en foreløpigavtale i kan ha på pensjon og healthcare nyttereformer.Brannmenn, polititjenestemenn og by arbeidere kanhar møtt mer layoffs, og pensjonister kan ha sett brattkutt i fordeler, hvis byen gikk.
 11. 11. Pensjonister har godkjent avtalen, og hvis unionmedlemmer logge av avtale er forventet å lagre byenopptil $18.5 millioner i året, og bidra til å hindreinsolvens.Byer kan også trukket til å forhandle fordi de trengergod kredittverdighet å låne penger til rimelige priser –rangeringer som er skadet ved defaults på lån og ba

×